Kendi açımdan no panık yıl sonu bilançoya göre biz çok ucuzuz ,pahalı olanlar düşünsün !!!
Kendi açımdan no panık yıl sonu bilançoya göre biz çok ucuzuz ,pahalı olanlar düşünsün !!!
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
" Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
" Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."
Hocam 7-8 milyar tl ciro olursa, %20 net kar marjından 1.4 milyar-1.6 milyar arası bir kar gelmesi gerekmez mi? Şirketin net kar marjını bilmiyorum ancak %20 marjı yakalayabileceğini düşünüyorum, belki daha bile iyi olabilir. Bu durumda integral'in 800 milyona yakın olan kar tahmini çok az kalır. İnşallah dediğiniz cirolar yapılabilir. 1.4 milyar tl olması durumunda ve 35 fk olması durumunda 500 tl üstüne geliyor.
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Teşekkür ederim kwon hocam. Son 6 ay içinde benim bildiğim 4 ayrı hissede ortak olmuş olduk zaman zaman da olsa
Sektör çok iyi, bu sektörde de ucuz olan son 8 ayda hep diğerlerinin piyasa değerine yakınlaştı, bunda da öyle olmasını bekliyorum.
Aslında 1 senedir takibimde olan bir hisse, zaten diğer hisselerimizden dolayı tüm yenilenebilir enerji hisselerini takip ediyorduk. Yeotk'nın anahtar çözümler sunması, depolama işinde olması üstüne dolar bazlı gelirlerinin ciddi oranda olması bence artıları.
Mutlaka bir düzeltme olacak ancak ben düzeltmenin çok derin olmasını beklemiyorum tabi kişisel görüşümdür. Bugün kendime göre epey mal aldım, her ihtimale karşı da bir miktar alımımı sonrasına bıraktım, birkaç gün daha görelim.
Ancak şunu söyleyeyim, fazla dağılmayı sevmiyorum, normalde stratejimde 2 maks 3 hisse almak vardır ancak piyasanın son durumundan kaynaklı riski dağıtmak adına hisse çeşidim fazla idi, bunları yeo'da birleştirdim, yakın çevreme de düşüncelerimi aktardım umarım mahçup etmez![]()
https://pbs.twimg.com/media/FyCmj84W...jpg&name=large Kar marjı 20 civarı hocam.
Burada dikkat edilmesi gereken piyasadaki düşüşlerde panik yapıp malı kaptırmamak gücü olanlar ve işin uzmanları zaten ilave alımlar yapacaklardır neden dersek hem döviz yükseliyor yükseldikçe karlar yükseliyor ayrıca aldığı işler ortada zaten yılın geri kalanıda boş geçmeyecektir bu arad bir iki ihale haberi daha gelirse hiç belli olmaz tabi neler olur artık hesabını iyi yapmak lazım borsada risk elbette her zaman için vardır fırsatlarda öyle ,herkes için her şeyin hayırlısı olsun.ytd.
integral yatırımın raporuna göre ; Yeotk 2023-2024 tarihlerinde toplayabildiğin kadar topla, 2027 ye kadar tut..
Buralardan satan adam borsadan para kazanır ama zengin olamaz..
Yer İmleri