Sayfa 950/1044 İlkİlk ... 4508509009409489499509519529601000 ... SonSon
Arama sonucu : 8351 madde; 7,593 - 7,600 arası.

Konu: Sistem Takibi - II

Alıntı Originally Posted by Dream28 Yazıyı Oku
    Sayın T/A arada görmemiş olabilirsiniz diye tekrarlıyorum .
    Doğrudur, görmemiştim, sonradan fark ettim...

Tekrarlaman iyi olmuş, cevap yazmamış olsaydım uyarın sayesinde görmüş olacaktım...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

2. Korkar olduk hissenin durumundan sevinemiyorum bile şuan bu fiyatlara geri gelmesine ...Umarım onumuzdeki günler bize mutluluk getirir bı nebzede olsa...Saygılar

Alıntı Originally Posted by Dream28 Yazıyı Oku
    Korkar olduk hissenin durumundan sevinemiyorum bile şuan bu fiyatlara geri gelmesine ...Umarım onumuzdeki günler bize mutluluk getirir bı nebzede olsa...Saygılar
    Yarına imkan olursa bir gelecek öngörüsü yapmaya çalışalım. Bakalım ne kadar tutarlı bir öngörü olacak...?

Zaman içerisinde test etmiş oluruz...

Genelde ters köşe yapar ama yine de önceden çalışmak iyidir...

PKART...

Gelecek ile ilgili öngörü çalışmasından birkaç örnek ve tahmin yapacak olursak:

- Şu an için geldiğimiz noktayı baz alırsak, henüz eski zirveyi geçip yeni zirve oluşturamadık. O nedenle çok çok yakın olduğumuz için de eski zirveyi baz alırsak olası geri çekilmelerde beklenen muhtemel destek noktalarımız:

• 31.21

• 30.27

• 29.33

Bu noktalar zirve egale olabilirse ufak çaplı farklılıklar gösterebilir...

Peki, bizi neler bekliyor olabilir:

- Dün de söylediğim gibi haftalık güzel ama günlük bozmak üzere. Yaptığım farklı çalışmalarda da uzun vade ve orta vade güzel beklentiler oluşabilir fakat yine kısa vade bir zorlama olacağa benziyor. Muhtemelen 36 - 38 bandı olabilirse ki biraz zorlayarak olabilir, şu anki kısa vade trendin sonu olacaktır...

- Daha sonrasında ise yeniden orta vadeye bakıyor olacağız ve bozmadığı sürece 40 - 44 bandı ve akâbinde 52- 54 bandı ciddi bir direnç oluşturacaktır...

Tabii ki tüm bunlar olayların ve işlemlerin tahtacının istediği doğrultuda olması hâlinde geçerli olacaktır. Tahtayı ayakta tutan tahtacının kendisi, dışarıdan ekstra bir güç şimdiye kadar görünmüyor. O nedenle tahtacımız istediği anda tahtayı tersine çevirme gücüne sahip. Bunu hep akılda tutmak lâzım...

Açık yüreklilikle şunu belirtmem gerekiyor. Daha önce yaptığım tahminlerde de olumlu seyri belirtmeme rağmen geçen haftaki gibi yükselişi pek beklemiyordum. 30 olmadan döner diye düşünüyordum. Fakat her zamanki gibi beni yine ters köşe yapmayı başardı...

Şimdi yine beni ters köşe yapıp hangi hareketi yapacak merakla inceliyor olacağım. Gerçi artık bu zamandan sonra beni çok da ilgilendirmiyor. Sandıktaki mallar evladiyelik olduğu için onları bu fiyatlardan satmam ama sattıklarımı yerine koyar mıyım? işte bunu asla yapmam. Atalarımız ne demiş:

- Eşekken eşek, çamura 1 sefer çöker...!!!

Ben 2 sefer çöktüm. 3. nün olmasına izin vermeyeceğim...

Şu an için belirsiz bir ortamda olduğumuz için daha fazla ilerisini görmeye çalışmak mantıklı değil. Zirve geçilip üzerinde kalıcılık olmadığı sürece geri gelmeye mahkum. Bakalım nerelere kadar geri çekilecek. En geç salı günü çekilme olmasının olası olduğunu düşünüyorum...

Hayırlı Haftalar...

Sağlık ve mutluluk dolu güzel bir hafta olmasını diliyorum...

6. Hayırlı sağlıklı bol kazançlı haftalar.

Bu ara da endex 6.800 e dokundu.

7. RSI de, ok'un olduğu bölge ile bir benzerlik var aynı hareketi yapar mı acaba tam emin olamadım fikri olan varsa.

Hayırlı Günler...

Sağlık ve mutluluk dolu güzel bir gün olmasını diliyorum...

Sayfa 950/1044 İlkİlk ... 4508509009409489499509519529601000 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •