Sayfa 865/1003 İlkİlk ... 365765815855863864865866867875915965 ... SonSon
Arama sonucu : 8022 madde; 6,913 - 6,920 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XX

1.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Carrefor mağazalarında da 2. el yenileştirilmiş telefon satılmaya başlanmış. Geçen gün gördüm...
    Hemen her yerde var. Özellikle ıphone. Yenilenmiş kategorisinde.

2.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Hemen her yerde var. Özellikle ıphone. Yenilenmiş kategorisinde.
    Fiyatları hakkinda bilginiz var mi ? Yeni bir Iphone nun % kaçı civarında.
    Önce bir sistem kur.
    Sen sadece sistemi denetle yeter.

3.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Carrefor mağazalarında da 2. el yenileştirilmiş telefon satılmaya başlanmış. Geçen gün gördüm...
    herkes asset ine sahip çıksın burdan onu anlıyorum eskiden tel.yere düşse çok takılmazdım şimdi dikkatli davranıyorum elimden geldiğince.

4.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
     Alıntı Originally Posted by HURKUŞ Yazıyı Oku
    Fiyatları hakkinda bilginiz var mi ? Yeni bir Iphone nun % kaçı civarında.
    Kalite olarak a kalite sıfır b ve c kalite olarak satılıyor. Yüzde 20 yüzde 30 civarı düşük. İnternetten bakabilirsiniz. Teknoloji marketlerinde var.

5. Önce Meclis Genel Kurulu toplantı yeter sayısı sağlanmasın, millete yüklenen zamlar konuşulmasın diye salona girmediler. Elektronik oylama yaptırdılar. Baktılar ki çare yok, muhalefet milletin iradesine sahip çıkıyor, apar topar salona girdiler. Meğer kapı ağzında bekliyorlarmış.

https://www.mynet.com/son-dakika-tbm...i-110107144483

Vatandasin sorununa bunlar care bulacak he mi..!

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Önce Meclis Genel Kurulu toplantı yeter sayısı sağlanmasın, millete yüklenen zamlar konuşulmasın diye salona girmediler. Elektronik oylama yaptırdılar. Baktılar ki çare yok, muhalefet milletin iradesine sahip çıkıyor, apar topar salona girdiler. Meğer kapı ağzında bekliyorlarmış.

https://www.mynet.com/son-dakika-tbm...i-110107144483

Vatandasin sorununa bunlar care bulacak he mi..!
    Muhalefet gelmeyip, yeter sayıya ulaşılamasaydı, bunlar böyle , toplantı istediler kendileri gelmedi diyecekti.
    Şimdi tüm önergeler ret edilecek ve meclis yeniden tatile girecek.

7.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Muhalefet gelmeyip, yeter sayıya ulaşılamasaydı, bunlar böyle , toplantı istediler kendileri gelmedi diyecekti.
    Şimdi tüm önergeler ret edilecek ve meclis yeniden tatile girecek.
    zam konusundaki payeyi muhalefete yedirirler mi, biz istemeden zam da olmaz yaprak da kımıldamaz..!!

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Sayfa 865/1003 İlkİlk ... 365765815855863864865866867875915965 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •