Sayfa 570/1005 İlkİlk ... 70470520560568569570571572580620670 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 4,553 - 4,560 arası.

Konu: Viop LII

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Küresel ısınma, laflarını sık duymaya başladık, cep tilifonu bile ısı yayıyormuş, dünya çölleşmeye doğru giderse, bize daha çok mülteci gelir sonucu ortaya çıkabilür.
    asfalta eriyormuş, uzmanlar lastiği iyi olmuyanlar saat 12-16 arası yola çıkmasın uyarısı yapıyor
    Ben bugün 4 lastik aldım 9200 saydım Bozkurt. Asfalt eridiyse bizim lastikler ilk günden .... gitti paracıklar.
    Mecburen gitcez tabi İstanbul'a.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

2. Mezarlıklarda yer kalmazsa n'olur sorusu bazan aklıma geliyor.
    Paranın dini imanı olmaz, lafınıda bazan duyarız.
    Kimse gömmez açıkta kalırsak kokarız, acaba yakarlar mı yer bulunmazsa
    Hamdım Piştim Yandım

3. lahiyatçı Hüseyin Çevik:

“Hep kadınlara diyoruz, erkekler de çıplak geziyor. Erkekler şortla gezmesin.

dötü kollayın sıra bize geldi...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Çimentaş halka açıklığı az diye çok bakmadım. Şehir içinde kaldı, çevreyi kirletiyor, trafik yoğunlu vs deyip kapatabilirler.

Sabır eden onda da kazanır, ama ömrü vefa etmeyebilir de.

Şahsi arsa almaktan daha iyi bir alternatif olabilir.

İnsan olarak basit düşünüp tüm parayı bir yere koymak istiyoruz ve felek orada seni yakalıyor.

Sonra ben bu kadar ortağı aynı şirkete toplamak için ne kadar uğraştım biliyor musun diyor.
    biraz kenara atayım...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Evrim saçmalıktır...Binlerce tür oluştu ve yıllarca elendiler ve sonunda insan ırkı en güzel-uyumlu olduğundan finale kaldı...teori bu...

Peki bir arabanın ilk halini görmek gibi(ilk üretilen araba) binlerce insana benzeyen tür olması gerekmez miydi?

Mesela dişlerimize bakalım.Bundan daha mükemmel form olamaz.Kesiciler önde azılar arkada vs...Daha mükemmel bir çeneyi hangi ortodonist yapabilir?

veya elimize bakalım..Baş parmak ve diğerleri TUTUŞ için harika tasarlanmış...Tüm organlar için durum bu...

SORU: madem bu mükemmel halden önce binlerce ara form vardı.neden yok?

yani azı dişleri önde olan veya gözleri asimetrik olan ırk nerede?Sadece organların simetrik olması bile milyarda bir olasılıktır...

500 mil. yıl öncesine ait sinek fosili varken ..50 milyonluk dinazorlar varken neden bu insana ait formlar yok..milyonlarca olmalıydı...
    abka evrim öyle şak diye olmuyor işte..

tonla ara form var araştır sadece :-) bu fosiller öyle 1 2 bilim adamı fosil buldu efenim al sana evrim diye olmuyor

onu inceleyen tonlarca bilim insanı var. o bulunanları

hatta al yanına işin uzmanı kişileri .. sende incele kapalı kapı ardında falan değil.

bilim birbirini ezecek bilim insanları ile dolu.

dişleri ele almışsın.. bak hala 25 yaş dişin çıkıyor ) çıkar çıkmazda çürüyor. çoğunda da zaten yanlış yerden çıkıyor bunun nedeni çene yapımızın git gide küçülmesi.

çünkü geçmişte daha çok et oburduk ve daha fazla dişlerimiz vardı. bu diş şuan işimize yaramıyor ama yinede çıkıyor neden çıkıyor ozaman ?

daha dün sordum tavuk uçmamasına rağmen neden kanatlı bi hayvan ?

yani evrim diyince sizin aklınıza gelen şu maymundan geldik. geldik ama maymun nereden geldi. onlardan tut dinazorlara kadar hepsi artık katologlandırılmış. yani darwin falan kalmadı ortada.

birde bu bilim insanları evrimi ispat etmek için yapmıyor bunu.

adamın işi bu hayvan davranışlarını inceleyen bilim dalı var bugün. bilim dalı diyorum bak.

bu adam örnek başlıyor sincapları incelemeye geçmişini inciğini cinğine kadar binlerce bilim insanı düşün. bunlar kimisi hayvan tarihi kimisi hayvan hareketlri kimisi bilmem ne. yani bunlar bunu inceledikçe ortaya çıkan şeyler.

kimse vay efendm evrimi ispat edelim diye bir niyeti yok bilim artık evrimi kabul edeli zten seneler oluyor

ama fosiller orda kaynaklar orda

çürüteceksende buyur hepsi orada al ekibini bu fosil çamurdan yapılmış de. sahte de belgele bunuda. kap nobeli ))

hepsi orada

tonla tanriya inan bilim insanı var.. tonla.

bilimin inançla işi yok olamazda . zaten ilgilenmezde.

bu bilim insanlarının çoğu amerikada.. iyi amerika salak mı izin verip tonla fon ayırsın bilime.

hemde evrim var diyen bilime. niye abd vatandaşları hristiyan değil mi ?

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Netflıks NASIL BİR MİSYONU HER ŞEYİN önünde tutar(lgbt) bazı kesimler-kuruluşların önceliği vardır.

Bazı fosiller bulurlar...

1- onların gorile benzeyen insan kafası olma ihtimali çok yüksek.Çevremde bile bakınca (asla hakaret değil) ama bazı kafa yapıları maymun kafasına benzer.

2- bazı fosillerin sahte olduğu ortaya çıktı...

3- bazı fosillerdeki carbon testinin hatalı yapıldı ispatlanmıştı...vs..

burada her türlü ali-cengiz oyunu var..çünkü varlık sebepleri bu...

Bunlar tartışılabilir ama önceki mesajımdaki soru nettir ve hiç bir evrimci buna cevap veremez?

Bence insanlık medeniyeti 13-14.000 yıllıktır..zaten bulunan eski tapınaklar vs. de bunu gösteriyor.Yani Dinler tarihi ile paralel bir süreç ve zaman.
    bak ne güzel ilk zamanlar mesela çakmacılar çıktı..

çünkü o ara geçiş formlarının fosillei bulunamadı. çakma çıktı..

iyide bunun çakma olduğunu ispatlayan kimler abka ? yine bilim insanı.

sen ben sahte desek olmaz. ama al ekibini işinin uzmanı olduğunu belgele bu insanların. git incele şimdi çakma de bakalım )

diğer konu fosil.

bir fosil bulmak o kadar ama o kadar zor ki...

hele bütün bir fosil bulmak.

8.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    biraz kenara atayım...
    Çimentaş'ın Kars'da çimento fabrikası var demiryolu bağlantısı da gözüküyor. Nahcivan'a vs satıyor olabilir.

Halka açıklığı %3-4 gibi.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 570/1005 İlkİlk ... 70470520560568569570571572580620670 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •