Sayfa 616/1005 İlkİlk ... 116516566606614615616617618626666716 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 4,921 - 4,928 arası.

Konu: Viop LII

1.  Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    İSTANBUL HAVALİMANI'nın 1,2 milyar yuro kira bedeli

2042 ye ertelenmiş..

CENGİZ'e, KOLİN'e peşkeşe devam

kasada kuruş yok, alacağını almıyorsun
    burdan şu çıkıyor.onlar kim ki peşkes çeksin.patron reis onlar da emir kulu.thy yi satsa koza grubunu satsa yada satmasa nolur kasa devletmi yoksa reismi işte tüm mesele bu bist mesala inmiş yada çıkmış kime giren çıkan işte tüm mesele burda.burda abka daima benjamin topluyor.ben disketten alıp sabah 5 dk sürmüyor satıyor.vob long yada şort arama mesafe koydum.her türlü çarpıyorlar.kısaca hep nakit canlı kalmaya devamke yoksa uykusuzluk baş ağrısı.kısa da taktik yoksa hep mat vs vs bitmez

altın ons 1968 dolar karar açıklanmadı daha...
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

Alıntı Originally Posted by viopva Yazıyı Oku
    burdan şu çıkıyor.onlar kim ki peşkes çeksin.patron reis onlar da emir kulu.thy yi satsa koza grubunu satsa yada satmasa nolur kasa devletmi yoksa reismi işte tüm mesele bu bist mesala inmiş yada çıkmış kime giren çıkan işte tüm mesele burda.burda abka daima benjamin topluyor.ben disketten alıp sabah 5 dk sürmüyor satıyor.vob long yada şort arama mesafe koydum.her türlü çarpıyorlar.kısaca hep nakit canlı kalmaya devamke yoksa uykusuzluk baş ağrısı.kısa da taktik yoksa hep mat vs vs bitmez
    emir kuluynan benim ne işim olur ?

benim vurduğum adamın gönü para etmeli

4.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    altın ons 1968 dolar karar açıklanmadı daha...
    ABD Merkez Bankası (Fed), politika faizini beklentiler doğrultusunda 25 baz puan artırarak 22 yılın en yüksek seviyesi olan yüzde 5,25-5,50 aralığına yükseltti -AA

5.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Bana göre fed piyasaya korku pompalıyor...açıklama da korku pompalar gümüş ve altına satış getirir...fed parmak sallayacak ki piyasa rehavete girmesin....normalde faiz artırımı ben artık beklemiyorum....son bir defa 0.25 yaparsada piyasa şaşırmayacak....Fed açıklamaları şahin olacak birazdan....piyasa kan kırmızı olsun....altın ons da almak için güzel bir fırsat olacak....
    Bazen çok akıllı konuşuyorsun, şaşıyorum...

Ons altın 1950 dolar altına sarkabilir ama1930 altını bekliyorum...

6. EE onsta gümüşte bişi olmadı sorf yokmu , Tınlamadı açıklama yapacaklar mı

7.  Alıntı Originally Posted by rebelyus Yazıyı Oku
    EE onsta gümüşte bişi olmadı sorf yokmu , Tınlamadı açıklama yapacaklar mı
    Erken öten horoz olmayasın?

8. Abka abi benim hesabı tutsana 1 tane short giydim bu gun. Bolcada Anadolu efesten shortladım tutarmı ?
    Gram zaten yine dopoyu fulledik.

Sayfa 616/1005 İlkİlk ... 116516566606614615616617618626666716 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •