Sayfa 32/331 İlkİlk ... 2230313233344282132 ... SonSon
Arama sonucu : 2646 madde; 249 - 256 arası.

Konu: ISMEN - İş Yatırım Menkul Değerler

1. İsmen 26 Temmuz hacim bilgileri
    Bist 33 695
    Viop 10128

Günlük komisyon geliri 12.3 milyon
    2. Çeyrek ortalaması 7.3 milyon

2. Araci kurumlarida şöyle bir pumplasalar fk lar 60 80 olsa ne iyi olurdu ,nerde iste bizimki hayal

SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Günlük 12 milyon kom geliri dışında kredi gelirleri,aracılık işlemleri mevcut nakit poz.gelirleri üst üste koyun 3.donem ve 4.donem bilançoları şimdiden parlamaya başladı.Borsa dussede ciksada kumbara doluyor.bide halka arzlar arttı bu dönem
    Bunların işlemlerinden de geliri var.varoglu varda tutuyorlar kağıdı.Oysa borsada beklenti alınır.ve Alacaklar..
    Faiz stabil hatta az aşağıda..yabancı girişi var deniyor.Bankalar ucuz deniyor..bütün bunlar ismen için (+)yazar.kismet

CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Polat enerji ve kontr yatirimlarida var ustelik
     Alıntı Originally Posted by Arif Turgay Yazıyı Oku
    Günlük 12 milyon kom geliri dışında kredi gelirleri,aracılık işlemleri mevcut nakit poz.gelirleri üst üste koyun 3.donem ve 4.donem bilançoları şimdiden parlamaya başladı.Borsa dussede ciksada kumbara doluyor.bide halka arzlar arttı bu dönem
    Bunların işlemlerinden de geliri var.varoglu varda tutuyorlar kağıdı.Oysa borsada beklenti alınır.ve Alacaklar..
    Faiz stabil hatta az aşağıda..yabancı girişi var deniyor.Bankalar ucuz deniyor..bütün bunlar ismen için (+)yazar.kismet

SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Merhaba cok yazamasamda hisselerimi tutuyorum. Herkese selamlar…

6. Daha 1saat var BIST te 120milyar işlem var.150ye degermi bilmem.Ama bildiğim hatta bilemedigim bu kâğıdı nasıl zaptı rap yapıyorlar anlamadım.Demekki mal büyük [emoji779]

2ç-2022 bilanço geçen yıl ne zaman gelmişti ? 2ç-2023 açıklanma tarihi belli oldu mu ? 2ç-2023 için 1600 beklentim var.

8. Hocam derinlik izledim bugün. 20 20.10 arası kim ne alış girdiyse direkt verdiler. 10 bin lotu yazdığım saniye verdiler elime. 40 bin alış giriyor anında tek parti 40 bin bırakıyor. Ben de anlamadjm6
     Alıntı Originally Posted by Arif Turgay Yazıyı Oku
    Daha 1saat var BIST te 120milyar işlem var.150ye degermi bilmem.Ama bildiğim hatta bilemedigim bu kâğıdı nasıl zaptı rap yapıyorlar anlamadım.Demekki mal büyük [emoji779]

ELE-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 32/331 İlkİlk ... 2230313233344282132 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •