Sayfa 752/919 İlkİlk ... 252652702742750751752753754762802852 ... SonSon
Arama sonucu : 7351 madde; 6,009 - 6,016 arası.

Konu: KRONT - Kron Telekomünikasyon

1. Hadi iyisiniz +1,01

Böyle böyle büyüyecekmiş bambu değil de bonsai ağacı gibi...
    Yazdıklarım Yatırım tavsiyesi değildir.Kendi düşüncelerimi içerir.
    YATIRIM , harcadıktan sonra kalanı biriktirme değil , Birikimi ayırıp kalanı harcamaktır...

2.  Alıntı Originally Posted by lionnes1 Yazıyı Oku
    6 ay içinde doların 30 lira 35 lira arasına gelmesini,

31 Mart 2024 yerel seçimlerden sonra ise 40 liraya yaklaşmasını bekliyorum.

Dolar şu an 27 lira , aylık enflsyon bile yüzde 12 yüzde 15 lerde şu an ..

27 lira çarpı yüzde 12 enflasyon = 30 lira yapar

Enlfayon ortada. hesap kitap ortada.

Şu an dolar 27 lira , 6 aylık enflayonda ise , çarpı yüzde 50 enflayonla = 40 lira oluyor dolar.

Bu hissenin piyasa değeri anlık 920 milyon tl.

Dolar 6 ay sonra 40 lira olduğunda ise ,

920 milyon tl bölü 40 = 23 milyon dolar.

NOT: Yazdıklarım bilgi amaçlıdır..Yatırım tavsiyesi asla değildir. Herkes kendi kararını kendisi versin
    Dolar bazlı gidecek diyorlar...

Dolar yükselirken bu bakkala gidecekmiş
    Yazdıklarım Yatırım tavsiyesi değildir.Kendi düşüncelerimi içerir.
    YATIRIM , harcadıktan sonra kalanı biriktirme değil , Birikimi ayırıp kalanı harcamaktır...

3.  Alıntı Originally Posted by Yıldız Tozu Yazıyı Oku
    Dolar bazlı gidecek diyorlar...

Dolar yükselirken bu bakkala gidecekmiş
    bakkala gitmesine gerek yok çünkü kendisi zaten bakkal piyasa değerinde şu an. 23 milyon dolara düşünce ise seyyar satıcı olacak .

NOT: Yazdıklarım bilgi amaçlıdır..Yatırım tavsiyesi asla değildir. Herkes kendi kararını kendisi versin

4.  Alıntı Originally Posted by lionnes1 Yazıyı Oku
    Diyelim bir gün , rastgele bu hisseyi fark etti bu yüzbinerlerce takipçili hesaptan birisi ve bu hisseyi paylaşırsa , yine daha önce yıllardır yaptığınız gibi aynı döngüyü mü yapacaksınız?

hisseye girenleri dökmek için yine ağrı everest ovalar mı çizeceksiniz?

Sosyal medyanın bu kadar yaygınlaşması ve 5 milyon kişinin çoğunun direk veya dolaylı yolla ( akrabası , arkadaşı ,eşi vs kullanıyorlar diyelim sosyal medyayı ) sosyal medyada aktif olması nedeniyle , bir gün bu yüzbinerce takipçili bir hesabın , bu hisseyi paylaşma ihtimali çok yüksek kalacak her zaman..

(bugün yazdığım yazıyı tekrar buraya kopyalıyorum.. )

ULAN HIRSIZLAR

SASA KONTR HEKTS POLTK FROTO AYGAZ SİSE THYOA ve daha aklıma gelmeyen onlarca hisse 20 kat kat 50 kat 300 kat giderken , bu hisselerde binlerce yatırımcı varken gittiler..

ULAN hırsızlar , ne istiyorsunuz? illaki herkes bezsin satsın sonra mı götürecekseniz hisseyi ?

Madem böyle amacınız peki neden yıllardır ağrı everest dağları çizdiniz ?

neden önceki yıllarda hisseyi çok yükseltip sonra da çok indirdiniz ?

maden yatırımcı istemiyordunuz .. neden ağrı everest dağları çizdiniz?

hiçi bi şey bilmeyen herhangi bi küçük yatırımcı bile , diyecekki mesela birst 100 ve diğer hisseler 5 kat 10 kat 20 kat ralli yapmış bu rallide bu süreçte bu hisse diplerde kalmış burdan gireyim en kötü yüzde 30 yüzde 50 karla satarım mesela diyecek hiç bi şey bilmeyen herhangi bir küçük yatırımcı ..

hele hele 5 milyon yatırımcı ve sosyal medya kullanımının çok arttığı son senelerde, siz ağrı ve everest dağları, ovalar çizdiniz hala da çziiyorsunuz üstüne de son 2 senede ülkede 5 katlık enfalsyon yaşanmışken ... şimdi de bu denli fazla yatırımcının olduğu borsa istanbula ve bu denli yüksek kullanılan sosyal medyanın olduğu bu zamanlarda amacınız herkes bezsin de öyle mi çıksın hisse?

Madem küçük yatırımcı istemiyrusnuz neden yıllardır sürekli bu fırsatları veriyorsunuz küçük yatırımcıya?

Yıllardır aynı döngü içerisindesiniz , hem yatırımcı istemiyorsunuz , hemde ağrı everest dağları , ovalar çiziyorsunuz .

Ne yaptığınız , ne ettiğiniz belli değil. Şizofren gibi yıllardır ağrı everest dağları , ovalar çiziyorsunuz.

al işte Spek Bey .. yüzbinlerce takipçili birisi teknik analiz paylaşmış

ama sadece teknik analiz paylaşmış ..

https://twitter.com/fiboborsa/status...06314989617166

ŞU ana kadar 25 bin kişi görüntülemiş tweeti ve 500 kişi beğenmiş.

sonuçta bu "A.Tarık OCAK" denen kişinin takipçi sayısı 170 bin kişi.

7 temmuzdaki GEDZA tweetini GEDZA hissesi ile igli olan tweetini 1 milyon kişi görüntülemiş ve 4 bin kişi beğenmiş

https://twitter.com/fiboborsa/status...11664884989957

Ne demiştim daha önce.. 5 milyon yatırımcı, enflasyon ..sosyal medya vsv vs

Yukarda alıntı yaptığım kendi yazımda , yazdıklarımı tekrar oku sayın Spek Bey.

yıllardır yazdıklarımın yüzde 90 ı doğru çıktığı gibi , hala haklı olmaya devam ediyorum daha önce yaptığım öngürülerimde.

Şimdi sayın Spek Bey , her zamaan yaptığın olayı mı yapacaksın yarın ? taban mı yapacaksın ? yoksa eksi 5 eksi 6 mı ?

Son düzenleme : lionnes1; 27-07-2023 saat: 22:53.

5. Cevdet Akçay Merkez bankası yardımcılığına atanmış. Hayırlı olsun . Piyasa bence çok olumlu algılayacak bu haberi.

Bist 100 bugün tarihi yüksek kapanışı yaptı.

Bist 100 için Yıl sonunda beklediğim 8 bin puanı bu haberin de etkisiyle belki daha erken de gerçekleşebilir.

Bist 100 endeksi için 12 bin puanı beklentimi koruyorum ordaki vadem ise 2024 yılı ortasına kadar bist100 endeksi 12 bin puanı görecek bana göre.

2021 yıında bist 100 endeksi , 1300 puandaydı.

https://twitter.com/ForeksTurkey/sta...75549828943872

https://twitter.com/BloombergHT/stat...74723039363072

6. yabancılar çok pozitif algılamış yeni atamaları..

This is a big positive. Cevdet Akcay is a superb economist and thinker. Hatice Karahan is excellent. Fatih Karahan is from the NY Fed. This a a sea change at the Turkish central bank. Massive vote of confidence in Erkan from Erdogan.

https://twitter.com/tashecon/status/1684675013566189568

7. Bu atamalardan sonra bist 100, dolar bazlı bile ralli yapabilir..

Yani 2024 yılı ortasına kadar bist 100 endeksinin 12 bin puan olmasına artık kesin olarak eminim.

Piyasa çok inanır ve çok olumlu görürse bu adımları, Bist endeksi 2024 yılı ortasında veya sonuna doğru 12 bin çarpı yüzde50 dolar bazlı yükseliş= 18 bin lere bile gelebilir.

bu atamalardan sonra , bist 100 için yeni beklentim , 2025 yılı sonuna kadar bist 100 endeksinin 25 bin puana gelmesi.

2025 yılı sonuna kadar enfalsyon minimum ikibuçuk kat artacak şu anki fiyatlara göre.

örnek olarak ,Şu an 100 lira olan bir mal ürün hizmet , 2025 yılı 250 tl olacak ...

yani 2,5 kat burdan gelecek bist 100 endeksine enflasyon olarak , artış olarak.

Üstüne de dolar bazlı yüzde en az yüzde50 ralli yapmasını bekliyorum bist 100 endeksinin.

Son düzenleme : lionnes1; 28-07-2023 saat: 01:22.

8. Yine haklı çıktım . Bist 100 endeksi 7 bin puan oldu neredeyse. 2021 yılında bist100 endeksi 1300 puandaydı. 5,5 kat ( beş buçuk kat ) yükseldi bist100 endeksi.

Yıllardır tek tahmin edemediğim ve bilemediğim bu hisse oldu. Çünkü yıllardır bu hissede soygun ve HIRSIZLIK düzeni kurulmuş . Temel analiz işlemiyor bu hissede. Bu hisse dışında her şeyi bildim ve söylediklerimin hepsi doğru çıktı.

2024 yılında bist 100 endeksinin 12 bin puana ,

2025 yılınd ise 25 bin puana yükselmesini bekliyorum.

Yani 25 bin puan oldğundan endeks 2021 yılına göre ;

25 bin puan bölü 1300 puan =19,23 kat yükselmiş olacak, 2025-2021 yılları arası.

Son düzenleme : lionnes1; 28-07-2023 saat: 11:31.

Sayfa 752/919 İlkİlk ... 252652702742750751752753754762802852 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •