Sdt , bizleri mahçup etmeden gitmeye devam ederken ;yapımında emeğinin olduğu stratejik bir ürünü bizde burada sergileyelim.
https://www.turkiyegazetesi.com.tr/t...cis-yok-978780
Sdt , bizleri mahçup etmeden gitmeye devam ederken ;yapımında emeğinin olduğu stratejik bir ürünü bizde burada sergileyelim.
https://www.turkiyegazetesi.com.tr/t...cis-yok-978780
Son düzenleme : yarasa; 28-07-2023 saat: 13:38.
Uzakdoğu ülkelerinden arap ülkelerine , dost ve kardeş ülkelerde dahil, Türk silah ve savunma sanayisine kısaca Türk teknolojisine büyük bir yöneliş var.İstkbal göklerde ,teknoloji kimdeyse üstünlük onda.
Özellikle arap ülkeleri menfaatleri gereği büyük anlaşmalar gerçekleştiriyor.Şu anda Türkiye, kamu ve özel sektörüyle, neredeyse bu alandaki tüm ihtiyaçlara cevap verebilecek teknolojiye ve bilgi birikimine sahip durumda.
Bu durumda yapılacak işbirlikleriyle de oluşan sinerji artarak devam edecek .Bu ortamdan ise ilgili şirketlerin olumlu etkilenmemesi mümkün görünmüyor.
%-8,80' de devre kesti sanırım. Hemen 360 TL tabana satış yazdım, ne varsa satmış..
Şimdi tavan tavan gidecek CEMAS ve ORGE' yi bekliyorum.. hele o CEMAS var ya bedava.. CEMAS hisseleri çok ucuzken bir şirket gelip CEMAS' ın hisselerini toplamalı ve yönetime sahip olmalı.. 25, 30 larda olması lazımdı CEMAS' ın..
SDTTR ekmek yedirmişken bir başka ikili de ODAS ve CONSE.. Hadi hayırlısı..
...ORGE CEMAS ASUZU SASA PNSUT NETAS CONSE ODAS...
Ortalık çok sessiz..yataya bağladı..Bakalım kırabilecekmi
YTD
SM-A235F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şirketimiz malum F16 da kullanılan yerli radar teknolojisinde kendini kanıtlamış ve baş tedarikçi konumundadır buradan çıkarımla UÇA mayın projesinde büyük ihtimalle radar sistemlerini üstlenmiş olabilir İnşallah öyledir gurur duyarız şirketimiz için sadece sesli düşündüm.
Ortak satışları da olunca haklı olarak kimse hissede kalıcı olmuyor. Burası da sessiz.
Dün artık dip diye biraz aldım bugün tamamen şansıma tavan oldu..
Bakalım altı dolu mu yoksa boş bir tavan mı..
Yer İmleri