Sayfa 771/1005 İlkİlk ... 271671721761769770771772773781821871 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 6,161 - 6,168 arası.

Konu: Viop LII

1. İş Yatırım sitesindeki bilgilere göre temel oranlar.

Her hissenin kendi dinamiği var toplu karşılaştırma yapmak yanıltıcı olabilir.

https://www.isyatirim.com.tr/tr-tr/a...deks=03#page-5

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2. Bakan Şimşek ve Hafize Gaye Erkan dünya basınında: Yatırımcılar ekonomik değişimlere olumlu tepki verdi
    30 Temmuz 2023 19:49Ekonomi Haberleri
    Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan öncülüğündeki yeni ekonomi kadrosunun politikası uluslararası yatırımcılar tarafından yakından takip edilirken İngiliz medyası her iki isme de bakış açısının değiştiğini yazdı. Yatırımcıların Şimşek ve Erkan'a iyimser baktığını yazan İngiliz gazeteleri, "Yatırımcılar, Erdoğan'ın üçüncü döneminde ekonomik değişimlere olumlu tepki verdi." dedi.

İngiliz medyası, Türkiye'nin Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan öncülüğündeki yeni ekonomi politikasını yazdı. Haberlerde, yabancı yatırımcıların, Şimşek ve Erkan'a bakış açısının iyimser yönde değiştiği belirtilerek, "Yatırımcılar, Erdoğan'ın üçüncü döneminde ekonomik değişimlere olumlu tepki verdi." denildi.

"MERKEZ BANKASI BAŞKANI OLABİLECEK KAPASİTEYE SAHİP"
    Haziran ayı başında Merkez'in başına geçen Erkan'ın kademeli parasal sıkılaştırmaya devam etme sözü verdiği belirtilirken, haber şöyle devam etti: "Açıklaması, onun himayesinde haziran ve temmuzda iki faiz artırımının ardından geldi. Erkan, saygın kıdemli politikacı Mehmet Şimşek ile birlikte ülkenin ekonomi ekibinin önde gelen isimlerinden. Her ikisinin de ekonomik zorlukları aşması bekleniyor. Analistler, bir saati aşan basın toplantısında Erkan'ın performansından övgüyle bahsederken, "Türk para politikası yapımının yüzü olmak istediği bir gerçek. Merkez Bankası Başkanı olabilecek kapasiteye sahip birisini gördük."
    YATIRIMCILAR ERKAN VE ŞİMŞEK KONUSUNDA İYİMSER"
    Financial Times ise, Hafize Gaye Erkan'ın yardımcılıklarına atanan Osman Cevdet Akçay, Fatih Karahan ve Hatice Karahan ile ilgili bir yazı kalem aldı. Haberde şöyle denildi: "Erkan ve Şimşek konusunda iyimser olduklarını söyleyen yatırımcılar, Para Politikası Kurulu'nda yapılacak değişiklikleri merakla bekliyordu. Bankalar için risk yönetimi modelleri geliştirme konusunda uzman olan Erkan, enflasyonu düşürmek için tüm araçları kullanma sözü verdi. Erkan'ın, Merkez Bankası'nın kararlarının "tamamen bilim tarafından alınacağını" ve ekibinin para politikasını geliştirmek için titiz analizlere başvuracağını söylediği ayrıntısına dikkat çekildi."
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

3.  Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    Genel analist, trader, yatirimci, oyuncularda bir düşüş beklentisi var.. yok ben rahatim dusus beklemiyorum diyende vardir ama palavraya gerek yok malda olan tedirgin ...

Tedirginlik iyidir .. iki faz var kafamdaki senaryoda.. ilk faz yukari meyilli minik duzeltmeli icice gecmis dalga fraktallari... nispeten oldu son 10-15 gun..

sonraki faz nispeten daha sert yukari hareketler ... ve orta vade tepe ... tedirgin izliyoruz. ..

en olasi dalgaya gore orta vade tepe zaman tahminim onumizdeki eylul ekim gibi ytd..

sistemlerinize uyunuz.. yok efendim dalga, yok psikoliji, tedirginlik vs.. bunlar bakiş açısı sunar ama sadece bunlara gorede is yapilmaz... ytd...
    geçen hafta pazar günü üstteki gibi yorumlamıştım.. bu haftasonu tedirginlik genel anlamda törpülenmiş duruyor.. iyimser hava daha hakim. nitekim ustte bahsettiğim ilk faz haftaiçi tamamlandı ikinci faza geçildi. ama tedirginlik borsaya yarayan bir duygu.. olması daha iyi bence .. her neyse ikinci fazdayiz..

Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    benim error vermek üzere olan sayımın son iki üç günü .. iki üç gün sonunda pztesi grafikte tanımlı güzel oluşmuş bir dip görmez isem ... erroru yapıştıracağım .... dünkü dip ilk aday ..yaz kızım oğlum
    dalga cephesi : hafta ici en kisa vade sayima ustteki gibi zaman sınırı koymuştum. dalga cephesinde kısa vadede ustte yazdığım error olasılığı ortadan kalktı (itki sayilabiliyor) . yukarı dalga devam ediyor.. yarın grafiği guncelleyeceğim..(orta vade dalga cephesi sorunsuz yukari devam ediyor - eylul ekim zaman hedefi var-) ytd

sistem cephesi : duygudan arindirilmiş mekanik bakış açısı sunan sistemlerde ise bende durum pozitif her vade alda..( NU vs iceren sistmler notr ) sat veren bir sistem oldugunu düşünmüyorum..ytd

global : sp500 genel olarak olumlu fakat yukselis itki degil gibi. itki olmaması sonucu pek degistirmeyecek bence bu yıl yeni tepe beklentimde bir degisiklik yok. ytd

ben kisa vade sistem sinyallerini tradelik kisimda poz azalt artir olarak dikkate almayi planliyorum...

Ytd

herkese bol kazanclı bir hafta dilerim...ytd
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

4.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Gaye hanımın bilgilendirmesiyle altının dolu olduğu inancı oluşursa cds lere bakılmalı 400 altı bankalara alıcı getirir .
    Bunu yazdığımda 425 di cds hafta kapanışı 391 oldu cuma yabancı girişleri mevcut özellikle koç tahtaları ağırlıklı , gaye hanımın konuşması dışarısını etkilemiş gözüküyor yapıştırdığım habere göre bakalım 2. parti giriş olacak mı
    FORMASYON AVCISI 53

5. xu30 1 ay önce verdiğim flama hedefine geldi yeni bant aralığını dolar bazlı grafla paylaşıcam.
    FORMASYON AVCISI 53

6. Geçen hafta 2.54-2.61-2.70 dolar bazlı beklenti bantları paylaşmıştım .
    bu 2 hafta 2.70-2.75 bantlarını takip edicem 2.75 üzeri haftalık kapanışta grafım dolar bazlı haftalık bir çalışma olacak.
    FORMASYON AVCISI 53

7. hayırlı akşamlar çoluk çocuğun gelip bulaşmadığı , paylaşımların , kritiklerin bol olduğu güzel bir hafta olsun.
    FORMASYON AVCISI 53

çatur çutur sıkıyor valllaa

hey maşallah ... iyimi ? nasıl gidiyor türkiye yözyılı

https://twitter.com/AybasOzgur/statu...74136464379904

Sayfa 771/1005 İlkİlk ... 271671721761769770771772773781821871 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •