Sayfa 797/1005 İlkİlk ... 297697747787795796797798799807847897 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 6,369 - 6,376 arası.

Konu: Viop LII

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Vallah arkadaşlar, bazen silah alayım diyorum(yasal yolla).Eşim karşı çıkmasa alacağım.

Ankaranın merkezinde TOFAŞA binmiş 4 çakal yolumu kesmişti..Arabada 10 yaşın altında 3 çocuk vardı ve eşim...Trafikte sebebin ne olduğunu ben bile bilmiyorum..Hakaretler ,küfürler ,arabandan inip üzerime yürümeler...Allahtan diğer vatandaşlar araya girdi...

İş yerinde-oturduğunuz sitede vs. muhatap olduğunuz insanlar belli..Ama trafiğe çıkınca her nevi insanla muhatapsınız..Yok yol vermedin,yok yandan baktın diyen ve çeteleşen(3-4 kişi oldu mu bu ruh peyda oluyor) kişiler tesadüfen bulaştın mı,Allah yardımcın olsun.

Bu gördüklerimizden sonra bu toplumda çok temkinli olmamız gerektiğini düşünüyorum.
    sakin kalabilmeyi öğrenmeli ve o ortamdan uzaklaşabilmelisiniz. karışık vermeden. mesela örnek vereyim, ali desidero reklamında , kuzular vadisinde oynayan Yıldırım Memişoğlu iyi bir dövüşçüdür fakat git adamın karşısına tonla hakaret et, çeker gider oradan. Yani kendini o durumdan soyutlamayı bileceksin , biz pro -mma yaparken en dikkat ettiğimiz konu, ring dışında kendini göstermemek hünerine sahip olmaktı.... kendini savunmak için belinden tabancanı çıkarttığında , karşınki şahıs senden atik davranırsa üzerine atlarsa ne olacak ?
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    akba güncel starteji ne?
    sisteme göre şort flat mı?
    ABKA akba diyene direk idammm

o kadar çok idam konuştuk ki,Dur hızımı alamadım

Arkadaşlar silah bulundurmakta riskli bişey..güvenip silahına sarılırsın mesela ama karşındakılerde silahlıysa basit bi dayakla kurtaraileceğin bir durumda esenyurttaki olay gibi canından da olabilirsin...

Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    sakin kalabilmeyi öğrenmeli ve o ortamdan uzaklaşabilmelisiniz. karışık vermeden. mesela örnek vereyim, ali desidero reklamında , kuzular vadisinde oynayan Yıldırım Memişoğlu iyi bir dövüşçüdür fakat git adamın karşısına tonla hakaret et, çeker gider oradan. Yani kendini o durumdan soyutlamayı bileceksin , biz pro -mma yaparken en dikkat ettiğimiz konu, ring dışında kendini göstermemek hünerine sahip olmaktı.... kendini savunmak için belinden tabancanı çıkarttığında , karşınki şahıs senden atik davranırsa üzerine atlarsa ne olacak ?
    bokscuların kavga etmesi kanunen yasak :-)

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    bokscuların kavga etmesi kanunen yasak :-)
    hangi kanuna göre pardon???

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    silahtan uzak durun bu kadar söyleyim , belinizden çıkardığınızda karşı taraftada silah varsa onu tetikler çok kişi korkutmak için belinden çıkardığı silahtan dolayı kendini vurdurmuştur.Eskiden herşeyin raconu vardı şimdi her yer kimyasal adam çekiyor veya içiyor sabaha ne yaptığını bilmiyor , uzak durun aileniz için.
    bar kapısında fedailik yapan adama gecenin 3 'ünde keleş göstersen herif üzerine uçarak gelir...
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

berkim bu kez buldu sanırım tepeyi

Alıntı Originally Posted by tarkank Yazıyı Oku
    hangi kanuna göre pardon???
    davaların birinde hatırlıyorum

onun yumruğunun ağırlığı . silah yerine geçebiliyomuş.

normal birine yumruk atsan mesela kavga savunma gibi geçiyor. ama taş atsan mesela bunun yeri kanunda değişiyor. onun gibi şeyler .

Sayfa 797/1005 İlkİlk ... 297697747787795796797798799807847897 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •