Sosyal medyada yazarak, çizerek vatandaşlık görevi yapılmış olmuyor ! Her vatandaş gördüğü her türlü haksızlığa direnmeli. Ama neredeee.... Bu devlete hizmet etmek için maaşını alan ama devletten başka her yerde aktif olan bazı memurları ihbar edeceksiniz önce. İç kemirgenleri temizlemek için.
Tüm tarikatlar, cemaatler ve diğer bölücüler örgütlü ve disiplin içinde tam gaz çalışırken , ezilen vatanseverler konuşmaya , dertlerini anlatmaya bile korkar olmuşlar. Korkunun ecele faydası yok. Bugün oturduğunuz evler, bindiğiniz arabalar halen elinizde diye fazla sevinmeyin. Adım adım sahip olduğunuz her varlık gidecektir. Sn. Refaba kendini paralıyor. Anlamak istemeyen ama birileri mücadele ettsinde ben de faydalanayım diyen tayfayla bu kadar.
Alıntı yaptım diye sözlerim size değil. Sadece genel bakış.
Memleketten insan manzaraları...
Kandırıldık diyor.
Ee öteki de kandırıldık, Allah affetsin diyor, hem de mütemadiyen.
Ula biz niye hiç kanmadık?
Vaziyet kel...emekli cortlar yakında...şu an hazırdan takviye ediyordur...TUİK 'gene' %10 un altında çıkarmayı başaracak sanırsam enflasyonu...
Terazi bozuk olunca...ya da kapının kilidi...zor
TTNet internete fena çakmış 100 MB 424 lira olmuş.
Seçim zamanı finansal vaat, prim, hediye, af, erken emeklilik vb belli (aslında vatan hainliği olan) konularda vaat vermek yasaklanmalı. Seçim söylemlerine sınır getirilmeli.
Hem iktidarı hem muhalefeti Seçim zamanı bol dötten sallıyor. Sonra olan finansal duruma oluyor Seçim bittikten sonra. Seçim bitince kim kazanırsa kazansın giren devlete ve vatandaşa giriyor uygunsuz vaatlerden dolayı.
KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.
Doğalgaz da ötv ayarlaması geldi yanılmıyorsam.Yazın ortasında klimalar gürül gürül çalışırken elektriğe zam yapmazlar zaten.Gaza yazın elektiriğe kışın zam yapılır.Hatırlayalım 2021 de faiz nas saçmalığında ilk zaman hemen hiç bekletmeden elektriğe yüzde 100 olarak geldi idi.Bekletemezlerdi çünkü.Şimdi de sonbahar gibi yüzde 70-100 arası bir zam bekliyorum elektriğe.Ben çok 10 seneden beridir faturaları saklarım.Gerek yok ama babamdan kalan bir alışkanlık.Korkardı isbat olsun diye ödendi koçanları ile saklardı.Dolar bazlı baktığım (tabi bu benim hesabım bir başkası hayır diyebilir) faturalar 2017 2018 den ucuz.Dolar 5 tl iken 70-90 tl gelen fatura (15-18 dolar) şu anki dolar kuru ile 9-10-12 dolara falan düşmüş durumda.
Yer İmleri