Sayfa 854/1005 İlkİlk ... 354754804844852853854855856864904954 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 6,825 - 6,832 arası.

Konu: Viop LII

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    bana göre DESTEK

bu kadar satışa rağmen tabela düşmüyorsa... yerliler cuma günü yabancının aaldığı 3 milyarlık malı yukarı taşımaya hevesli gibi

yatırım tavsiyesi değildir

AK yine yüklendi 800 milyonluk malı
    Seni etkilemek istemem...ama bu spek viop30 basacak....bu yazı burada kalsın

2.  Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    o rekolte sorunu bizim bölgede de var bu sene ..üretim çok düşecek zeytin ve zeytinyağının iklimsel değişiklik İtalya İspanyada da aynı sorun var
    Evet Sn Bahriyeli, haklsınız ancak biz yine de iyiyiz nispeten Avrupa ya göre.. Oralar dökülüyor bize nazaran..

3.  Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    @sindoma53 .. .. 5 dk elmas olasılığı olabilir mi sence
    saatlikte 3 gen çalışması var bende
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

4.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    aaaa nasıl unuttuk bunu, çok sağol hatırlattığın için- ayın ilk günü elbette yükselecektir

evet arkadaşlar, saat 4 oldu, ustalar yavaş yavaş sahne almaya başlayacak, lütfen çocukları dans pistinden alalım
    ustaların endeks chartını ilkmek ilmek işlemesini izlemek de haz veriyo insana iki defa anlamsız yere aşşaa gittiler, ulan noluyo yine düşüyoz diyenlerin malını aldılar..

ykbnk yeşil yaktı bile, akbnk umut yok, acaba isctr-ykbnk rallisi mi yapacaklar gün sonu ?

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    teknolojinin fazlası da hayat kalitesini düşürüyor... eskiden ne güzel ankesörlü telefonlara jeton atardık. bu arada izmir' de böyle yokuşluk bi yerde sütlü bi tatlıcı varmış bilen varsa bi dese iyi olacak ...
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

6. Türkiye'de mısır ekim alanında 8 milyon hektar mı yoksa 8 milyon ton mu rekor olmuş ve bir çok ülkeden daha verimli üretiliyormuş.

Tavuk yemi en önemli kullanım alanı diye biliyorum. Şu sıralar bütün piliç ve kalçalı but ucuz gibi, yemden dolayı olabilir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

7.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    saatlikte 3 gen çalışması var bende
    7250 üstü elmas iptal out olur .. üçgen in olur.... umarıım iyi olur . kısmet ..
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Seni etkilemek istemem...ama bu spek viop30 basacak....bu yazı burada kalsın
    basamaz gererim ben adamı

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    806050 yarım lönk
    808150 yanarsa % 25 daha lönk açılır

yoksa 806050 lerden zararsız çıkmanın yolları aranır

Sayfa 854/1005 İlkİlk ... 354754804844852853854855856864904954 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz