Sayfa 921/1005 İlkİlk ... 421821871911919920921922923931971 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 7,361 - 7,368 arası.

Konu: Viop LII

1. Geçen sohbet odasında en önemli risklerden birinin parti liderlerinden birinin ecelinin gelmesi olarak belirtildi.

Normalde ülkenin isimlere bağlı olmaması lazım ama realite de var.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2.  Alıntı Originally Posted by hisci Yazıyı Oku
    Herkese tşk ederim önerilerinizden dolayı!akba kardeş viopta kimsenin kazanamayacağını ben burda sermayeyi tüketmeden bile çok yazmıştım ama buna kendim bile uymak istemedim şimdi akıllandığım halde yinede zor tutuyorum kendimi bulaşmamak için ��az kontratlada oynamak heyecan vermediği için dalıyoruz keklik gibi sonuç hüsran !!
    Heyecan alınan riskin tutarına bağlı ise bence git dinamik veya değişken fonlara bak. Bir gün illa inat edip tersde kalınabilir ve olağan üstü durum olabilir.

Geçen yıl portföy yöneticileri TV'de ağlıyordu, sabah direkt tavan oluyor kapatamıyoruz diye. Adam çıkıp bizim banka bu kadar etmez diye TV'de söyledi. En son sandık satışı oldu tam da benim aldığım anda, taban oldu satamadım ertesi gün tabandan kapattım.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Geçen sohbet odasında en önemli risklerden birinin parti liderlerinden birinin ecelinin gelmesi olarak belirtildi.

Normalde ülkenin isimlere bağlı olmaması lazım ama realite de var.
    Salı günkü gurup toplantılarını izleyince benim de aklıma geliyor.ALLAH uzun ömür versin ama dünya fani...

Azrail gelince, NE AĞA DER NE EFENDİ

4.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Bulut Hocam son zamanlarda gelen ekip gerçek yabancı olsa bugün böyle ters köşe olmazdı diye düşünüyorum. Abd şelale, Cdsler yukarı. Biz de yukarı ����
    ABD deki not düşürme olayını mayısta fitch söylemiş deniliyor , piyasalarda yatay hareketler görebiliriz Agustos ta ayrıca bizim hikayemiz farklı tek elle yönetilen borsaya yeni ekonomik bir ekip getirilip yeni katalizör yaratıldı.Bana göre süper bono hikayesi olmazsa ara ara borsayı besleyecek haberlerle seçim dönemine gidileceğini düşünüyorum.

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bugün iplise uyup makinaya 2.cetonumu atıcaktım vazcaydım, tek ceton ekim vade 8392 maliyet sindoma abi
    Üç vakte spotu senin ekim vade maliyete getirirler Bozkurt abi.

Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    emlak,
    çan çan demicen mi?
    onu aldığında ayıktın herhalde. yoksam büle bişi yapmazdın bence. asdasds.

bundan sonra biraya su katacam

her gördüğüm çana atlamıycam
    https://www.youtube.com/shorts/_tfdTS_QDOw

bu putin nası bi adam yaw

https://www.youtube.com/shorts/_S-XAo_lSKA

8.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    bundan sonra biraya su katacam

her gördüğüm çana atlamıycam
    https://www.youtube.com/shorts/_tfdTS_QDOw
    atayıza bak yaf, bilimi bilem irakı masasında yapıyor. asdasds.
    minik beyin, çay kaşığıynan iç. kallavi zamlar gelmiş. daha az yakıt ile daha yüskek kafa yapar. asdasds.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 921/1005 İlkİlk ... 421821871911919920921922923931971 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •