Sayfa 974/1005 İlkİlk ... 474874924964972973974975976984 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 7,785 - 7,792 arası.

Konu: Viop LII

1. Hislerime göre Pts eksi olacak. Gerçi kaç haftadır böyle düşündüm ama hep artı oldu. Bu sefer çuvala doldurursa olur.

2. Arap olmak lazım bu ülkede.....

Katma Değer Vergisi (KDV) Kanunu 13'üncü maddesi (i) bendi gereğince Türkiye'de yerleşik olmayan yabancı uyruklu kişi ve kurumlara ilk teslim olarak yapılan gayrimenkul satışları KDV'den istisna edilmiştir.

3.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Hislerime göre Pts eksi olacak. Gerçi kaç haftadır böyle düşündüm ama hep artı oldu. Bu sefer çuvala doldurursa olur.
    https://youtu.be/9KQPPxyLILI
    Hayat hoş gerisi boş

4.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Hislerime göre Pts eksi olacak. Gerçi kaç haftadır böyle düşündüm ama hep artı oldu. Bu sefer çuvala doldurursa olur.
    Bugün tepeyi işaretleyen olmadı, şoför kamyonun kapısını araladı, heralde bu sefer atlıycak

Benim senaryo şu şekilde Ayasofya abi, 5binden sonra 30bin
    Sence bu senaryo tutar mı
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bugün tepeyi işaretleyen olmadı,
    TÖBE TÖBEEE..

bunlar ne dayuuu ?

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    spot 30... 796070 işaretliyorlar ama lönkçüler mi, şortçular mı bilmiyorum ?
     Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    bugün satışta biraz YABANCILAR var, biraz ama

AK YATIRIM bugün tahtayı tutmak için müdahale etmez... akışına bırakır biraz ki rahatlasın tahta

YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

3 GÜNDÜR FDAX'ın % 3 düşüşünü görmezden geldi... üstünede yükseldi

enerji birikti bayağı
    sen PEGA'yı tam tanımamışsın heralım

6.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Arap olmak lazım bu ülkede.....

Katma Değer Vergisi (KDV) Kanunu 13'üncü maddesi (i) bendi gereğince Türkiye'de yerleşik olmayan yabancı uyruklu kişi ve kurumlara ilk teslim olarak yapılan gayrimenkul satışları KDV'den istisna edilmiştir.
    Artık sovecem ama haaa. Garibanın kdvsini otvsini kokle. Yabancının kdvsini istisna et. Negzel dünya aqua.

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bugün tepeyi işaretleyen olmadı, şoför kamyonun kapısını araladı, heralde bu sefer atlıycak

Benim senaryo şu şekilde Ayasofya abi, 5binden sonra 30bin
    Sence bu senaryo tutar mı
    Tutarsa ben düğünün borcunu rahat öderim tutmazsa pala benim kutuda delik açar. Sence hangisi olur

8.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Artık sovecem ama haaa. Garibanın kdvsini otvsini kokle. Yabancının kdvsini istisna et. Negzel dünya aqua.
    Büyük paradan vergi almadığı sürece bizden toplanan vergi devletin dişinin kovuğuna yetmez.

Sayfa 974/1005 İlkİlk ... 474874924964972973974975976984 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •