Gs in kadro değerinin 200 milyon euro üzerinde olduğu söyleniyor. 600 milyar TL den fazla para.. zorlandığı takım çok çok düşük maliyetle..

Hoca takimin sezon başı olduğu için hazır olmadığını karşıdaki rakibin ise hazır olduğunu söylüyor.. Her sene aynı konuşmalar.. Gs geçen sezon lig maçlarında da bir çok maçta tek farklı galibiyet aldı. Diken üstünde izledik maçları..

Şampiyonlar ligi için kadro kurulduğu söyleniyor. Peki bu turda neden o kadar zorlandık. Gs da olamaması gereken özellikle orta sahada bir çok futbolcu var. Defans çok hantal.. adamlar 2 pozisyonda kaleciyle karşı karşıya kaldı. Abdülkerim adami yakalayamiyor. Hem Nelson hem de Abdülkerim çok ağır futbolcular..

Orta sahada Berkan çok hantal, olivera dikine giden agresif oyuncu değil.. her iki orta saha oyuncusunun da agresif , rakibe kedi yapışan futbolcu olmasi gerekli.. ayrıca orta saha oyuncusunun kesinlikle ama kesinlikle çok uzun olmaması gerekli..

Bana göre şampiyonlar ligi cepte değil. Hiç bir zamanda olmamıştı. Bir ay öncesinde kritik öneme sahip orta saha( 2 transfer), defans ( en az bir hızlı oyuncu), bir forvet bir de rasichka transferi yapılmalıydı.. Şimdi yapılacak transferler sonraki maçlarda oynayabilecek mi bilmiyorum.

Bu gelişmeler altında

Şampiyonlar ligi gruplara kalmada belirsizlik oluştu. Bolinger bantlarinda daralma olacağını düşünüyorum. Takımın maç maç göstereceği performansa göre yönün yukarı,, yatay ya da aşağı kalacağını düşünüyorum. Endeks etkisi mutlaka olacaktır.. Elinde kağıt olanlara bol kazançlar..

Yatırım tevsiyesi değildir.