Artan

577.500,00 10 18:10
112,20 10 18:10
165,40 9.97 18:10
26,92 9.97 18:10
51,05 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

32,96 -9.99 18:10
129,10 -9.97 18:10
18,89 -9.96 18:10
36,00 -9.95 18:10
4,82 -9.91 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

11.613.454.529,50 18:10
6.981.560.695,21 18:10
6.847.608.707,55 18:10
6.814.355.283,75 18:10
6.798.268.245,90 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8022 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XX

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by kastirsef Yazıyı Oku
    Cari zarar verirken (ya da cakma adiyla cari açık) asgari ücrete yapılan kontrolsüz zamlar serisi ekonomimizi cokertmistir.

Cari zarar verirken asgari ücret 300 $ üstünü geçemez. Gecirirsen hiper enflasyon sarmalı yaratırsın.

Bilimsel kanunlar var. Modeller var. Bunlar ispatlı.

En baba matematik modelleri ile bunu birkaç saatte ispatlamak mümkündür. Danisman hocalar ya tıraş ya da yetersiz ki buna itiraz eden olmadı son 2 senedir.
    Muhtemelen bu yılbaşı itibariyle yılda asgari ücrete tek zam yapılması suretiyle bu yanlıştan vazgeçilecek. Aslında yapılması gerekenler belli ama seçimler var popülist politikalara devam bir süre daha ...

2.  Alıntı Originally Posted by linux Yazıyı Oku
    Muhtemelen bu yılbaşı itibariyle yılda asgari ücrete tek zam yapılması suretiyle bu yanlıştan vazgeçilecek. Aslında yapılması gerekenler belli ama seçimler var popülist politikalara devam bir süre daha ...
    Seçim zamanı bütün siyasi partilere maaş zammı e zam yapma vaatleri yasağı getirilmeli. Muhalefeti İktidarı hepsi mal. Boş keseden seçim öncesi vaat veriyorlar. Birisi diyince öbürü mecburen ben daha fazlasını veriyorum diyor. Seçim yasasının acilen düzelmesi ve propagandalara bu tür sınırlamalar getirilmeli.

Asgari ücret zammı ve EYT tamamen muhalefet ve iktidarın sidik yarışından başımıza bela oldu. Seçim zamanı herkes bol keseden dötünden vaat verdi. Seçimi RTE değil de Kılışlarçocuğu kazansaydı da bu vaatler başımıza bela olacaktı. Şu ankinden hiçbir farkı olmayacaktı. Önemli olan o sözü o konuşmayı seçim öncesi yasaklamak.

Zam, Af, İstisna vb vaat gibi söylemler seçim ifade yasaklarına dahil edilmeli.

Bunu yapmazsak bu siyasi partiler bizi sidik yarışı sırasında daha da aşağıya yerin dibine sokacaklar. Hem iktidarı hem muhalefeti bu konuda sınıfta kalmıştır. Demek ki yasaklamak lazım.

3.  Alıntı Originally Posted by kastirsef Yazıyı Oku
    Seçim zamanı bütün siyasi partilere maaş zammı e zam yapma vaatleri yasağı getirilmeli. Muhalefeti İktidarı hepsi mal. Boş keseden seçim öncesi vaat veriyorlar. Birisi diyince öbürü mecburen ben daha fazlasını veriyorum diyor. Seçim yasasının acilen düzelmesi ve propagandalara bu tür sınırlamalar getirilmeli.

Asgari ücret zammı ve EYT tamamen muhalefet ve iktidarın sidik yarışından başımıza bela oldu. Seçim zamanı herkes bol keseden dötünden vaat verdi. Seçimi RTE değil de Kılışlarçocuğu kazansaydı da bu vaatler başımıza bela olacaktı. Şu ankinden hiçbir farkı olmayacaktı. Önemli olan o sözü o konuşmayı seçim öncesi yasaklamak.

Zam, Af, İstisna vb vaat gibi söylemler seçim ifade yasaklarına dahil edilmeli.

Bunu yapmazsak bu siyasi partiler bizi sidik yarışı sırasında daha da aşağıya yerin dibine sokacaklar. Hem iktidarı hem muhalefeti bu konuda sınıfta kalmıştır. Demek ki yasaklamak lazım.
    Kesinlikle katılıyorum.

Keşke ülkeyi yapay zeka yönetse.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •