Originally Posted by çıtak lafı dolandırma... bektaşilik yapma... kaç bira getürdün didik ? Yazdığına bakarsan 5 bira ancak.
Originally Posted by EMLAK illa tepe şart değilde tl kalmak istemiyorum dolar şu ara sıkıntı al sat yaptığına değmiyor nakit. % 27 mal kaldı hisse elimde. yükseldikçe verdik neyse tahta rengini belli etti zabahleyin açılışta 826500--827000 aralığından lönk kovalama ihtimalimiz % 90 oldu
Originally Posted by şahit leyn biz de sen bişi biliyon diye, senin TL sıtırateciyi takip ediyoz. hem zahoş hem atayiz. mallık bende. asdasds. Sana tiyo verdik kutuyu takip et. Daha ne diyim usta
Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazdığına bakarsan 5 bira ancak. o kendine yetmez ki
Originally Posted by çıtak lafı dolandırma... bektaşilik yapma... kaç bira getürdün didik ? yeni uyandım çay var. şuan bira yok. ali 02 ye kadar açık. çay içersen buyur
Originally Posted by EMLAK yeni uyandım çay var. şuan bira yok. ali 02 ye kadar açık. çay içersen buyur teşekkür ederim... içmem... ben yatacaaam... zabah palaynan kırayrız birbirimizi, ayık olmam lazım Originally Posted by çıtak PALA interneti kestimi... e broker giremiyorum ARACI KURUMDAKİ pezemekler tlfları açıp çıkmışlar dışarı 15 dakika anam ağladı 827250 flat... 5 bing yeter abv 827... 15 likte ikili tepe işareti idi... gitti test etti orayı bugün sabah 5 yaş gitti ömrümden
Originally Posted by Ayasofya 2005 Sana tiyo verdik benim kutuyu takip et. Daha ne diyim usta hangi gutuyu takip edecez. bi ton gutu var. garakutu değil kine bu, zinyaline bakalım asdasds.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Bugün gelen bilançolar iyiydi. Yarın açılış coşkulu gibi.
Forum Rules
Yer İmleri