Sayfa 142/1004 İlkİlk ... 4292132140141142143144152192242642 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 1,129 - 1,136 arası.

Konu: Viop LIII

Alıntı Originally Posted by şahna Yazıyı Oku
    Erçelik fırında erimiş be

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    FK si 78 e yukseldi.

2. EREGL stoğa çalışmış olabilir. Satışları bu çeyrek önceki çeyreğe göre artmış.

Zararın nereden geldiği önemli.

Dolar bazında bilanço tutuyor vs deniyordu.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3. Ereğliyi çok eleştiriyorsun diye mesaj atan bazı arkadaşlar var. Kârın tamamını büyümeden, yatırımdan feragat edip doymak bilmeyen Oyak üyelerinin inadı doğrultusunda dağıttığı için eleştiriyorum. Dünya kalibresinde bakıldığında orta ölçekli bir işletme olarak kalmaya devam edecek hatta bu politikası yüzünden reel olarak küçülecek. Ereğli temettü şirketi falan değildir benim gözümde. Temettüyle hayat geçindirmek isteyen gitsin Ismen alsın. Bu seneki temettü işi de yalan oldu Ereğli'de. Temettü emekliliği diye diye çaktılar millete al sana temettü emekliliği. Benim için döngüsel olarak bir trade şirketidir. HRC-HURDA makası makul seviyelere gelir alırım taşırım satarım hepsi o.

Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Maalesef, kapattığım yerden de küt diye şelale oldu aşağıya.

Kısmette yoksa dayak bile yiyemezmişsin. En azından yumurtalı pide düştü nasibimize
    sabah 831450 şorta az kar ettim...(tam tepeymiş )

819650 löngede öyle.. (oda tam dipmiş )

sonra 825 şortladım...

gitti tahtayı 55gho üstüne oturttumu... 827200 üstü yokken 829xxx e sürdü

cıvık cıvık zıçtım... 48 olan garantiyi 49 a çekmiş... gelde zıçma

reverse lönk oluyordum neredeyse

o sitresin üzerine şortta durulurmu.. 824500 kapatıp, sigaraya çıktım... 820 ye vermiş

bizede nasip olmadı bugün... hayırlısı

5. Bence EREGL filan çok parası olanlara göre, milyondan aşağıya konuşan yok. Demir tüccarları, inşaatçılar boşta paraları ile işlem yapıyordur.

Az paran var ise daha ufak şirketleri takip etmek lazım.

Öte yandan belirli bir büyüklüğün altındaki şirketler manupilatörlerin kara para aklayıcıların yeri olabilir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

6. Akfen gyo'nun sabah attığı Kap :

Açıklamış olduğumuz 30.06.2023 finansallarımıza göre aktif büyüklüğümüz 1 yılda %78 büyüyerek 16,6 milyar TL'ye ulaşmış ve özkaynaklarımız 10 milyar TL'yi aşmıştır.
    Hasılatımız %95 ve net kârımız %97 artmış olup Net Aktif Değerimiz 10,8 milyar TL, hisse başına net aktif değerimiz 8,29 TL olarak gerçekleşmiştir. Buna göre hisse senetlerimiz 07.08.2023 kapanış fiyatına göre %38 iskontolu işlem görmüştür.

Akşam attığı Kap :

Şirketimiz bünyesinde bulunan ve sermayemizin %2,31'ine tekabül eden 30.000.000 adet geri alınan pay, 08.08.2023 tarihinde, 5,25 - 5,33 TL fiyat aralığından (ortalama 5,2534 TL) satılmış olup Şirketimizde geri alınmış pay kalmamıştır.

Hamdi iş başında

Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Maalesef, kapattığım yerden de küt diye şelale oldu aşağıya.

Kısmette yoksa dayak bile yiyemezmişsin. En azından yumurtalı pide düştü nasibimize
    dur belki... bozgurt dayu gelmedi... o çok üttüyse... kıymalı pideye düşer belkim

8.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    gundinin panzehiri kim boşkuşş?
    çabuk yetişş. süle anekdar ismi.
    acayip maldan ancan %10 eksüldük. asdasds.
    Puahahahhahsh
    Yahu aylardır uğramayan gundwane abi gelmiş masaya teşrif etmiş,bu fırsat kaçar mı, palamız boş geçer mi heç iyi bi hoşgeldin demesini beklerdim ama o da tırt cıktı, endekiste cücük kadar düşüş mü olur, hayret bişii
    Bist100 bugün gördüğü en yüksek rakkam 7504
    Bakalım gundi abi tepeyi bilebilecek mi
    bilirse yılın ayu ödülü onun olur
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 142/1004 İlkİlk ... 4292132140141142143144152192242642 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz