yoksulluk sınırı
49 bin tl idi sanırım.. resmi rakamlar
cebindeki 200 tl ile. finansal özgürlük falan.
ergen ezik gibi yazılar..
bırakın bunları![]()
yoksulluk sınırı
49 bin tl idi sanırım.. resmi rakamlar
cebindeki 200 tl ile. finansal özgürlük falan.
ergen ezik gibi yazılar..
bırakın bunları![]()
herkes birbirine sarmış maalesef. Halbuki herkesin en büyük sorunu bu yüksek enflasyon.
Süleymen Demirel'in enflasyon yorumu;
"Demirel o konuşmasında, 'Türkiye'nin birinci sorunudur enflasyon. Hakikaten bugün, enflasyon dediğiniz halk günlük yaşar, halkın birinci sorunu geçim sıkıntısıdır. Esas enflasyon devletleri yıkan bir olaydır. Milletleri içinden bozan bir olaydır. Enflasyon sadece pahalılık olayı da değildir. Ahlakı bozar, borcu olan borcunu ödemez, alacağı olan alacağını alamaz. Hırsızlıktan, soygundan, fuhuşa kadar hemen hemen bütün yolları açar. Toplumun içini bozan bir olaydır. Onun için batılılar, enflasyona bir numaralı halk düşmanı derler. Tek kollu canavar derler. Batı enflasyondan fevkalade çekinir' diyor."
https://onedio.com/haber/suleyman-de...-yikar-1088318
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...
İstanbul'da depremden en çok etkilenecek ilçeler:
Adalar, Avcılar, Bahçelievler, Bakırköy, Beylikdüzü, Büyükçekmece, Küçükçekmece, Maltepe, Tuzla, Üsküdar, Zeytinburnu ve Sultanbeyli. (AFAD)
afad ben uyardım gerisi size kalmış diyor...
Yatırım tavsiyesi değildir.
Totondan element uydurma şakir.
O mesajım al bak aşağıda. Depremle zerre alakası yok, hiperenflasyondan bahsedilirken söyledim onu.
Sonra sen bir ara deprem konusu açılınca telsiz lafını kafana göre yorumlayıp depremle bağladın.
Yani tamamen senin kaba etten uydurduğun bir şey.
Gerçi foruma mesaj atarken ayık olduğundan bile şüpheliyim.
Adam sayıp cevap yazıyoruz ama karşımızda nasıl bir zevat var belli değil.
Sayın Vivatrader çamur konusunda haklı galiba.
![]()
işinize gelmiyorsa engelleyin geçin beni yahu
her yazdığıma neden saldırıyosunuz
haklı olduğum için... başka açıklaması yokşurada 20 kişiye kendinizi kanıtlaycam diye kanırtmanın manası ne olabilir başka
ben sizi takıyormuyum takmıyorum..
ortalığa yazıyorum üzerine alınan löp diye atlıyor zaten
özelikle djoz sen engelle beni..
taraaammm beni o kadar kafaya takmışki.. 30 sene önce yazdıklarımı bile araştııyor
gel gell. aydın muğla civarlarında ki yazılarımı çıkar..
cımbızlama yapma..
aydın muğla marmaris. vs vs... ne var yok alın diye ağladığım zamanlara gel
adamsan onları çıkar.
benim kendim bulmam için beni uğraştırma sen bu işte iyisin
hadi koçum görim seni. atıl kurt
![]()
Engelleyeyim de hakkımda atıp tuttuğun palavraları görmeyeyim değil mi? Sen de cevap almayacağını bilerek rahatça işkembeden salla.
Yok öyle yağma.
İşkembeden uydurduğun her şeyin doğrusunu buraya şak diye koyarım.
Rezil olursun diyeceğim de, rezilsin zaten.
Yüz yok, onur yok.. Utanma arlanma yok. Yalanın ortaya çıksa bile sana hayat lay lay lom. Pişkinlikte zirve.
hakkında atıp tutmak mı..
kendi yazılarını çıkar koy yahu)
depremde dedin.. herkes istanbulda deprem olacak diye bekliyor bence istanbulda deprem falan olmayacak bunlar istanbuldakilerin evini satması için ellerinden almak için uydurulmuş şeyler dedin.
aç çıkar yahu ...
ben neden sallayım.
çıkar bul.. yalansa herkes bana yalancı desin
onursuz gurursuz ******** olan kim çıksın ortaya aha yüzüm burada bende buradayım.
Yer İmleri