Aynen hocam. Başlık arşive mi gitti diye tam kontrol ederken mesajınızı gördüm. Nedir bunun sıkıntısı? Migros şahane geldi bilanço ELE-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aynen hocam. Başlık arşive mi gitti diye tam kontrol ederken mesajınızı gördüm. Nedir bunun sıkıntısı? Migros şahane geldi bilanço ELE-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün tavan yaptırdığın için teşekkürler Pala
Ama biliyorsun, bu kağıtta sen ve benden başka pek kimse yok, yani ikimiz takılıyoruz
Çaban boşa gitmesin diye accıcık verdim bugün. Yarın da tavan yaparsan accık daha veririm![]()
Dünyanın En Zor İşi; Cahil Birine, Kandırıldığını Anlatmaya Çalışmaktır
File mağazaları BİM'in miş. Kaptan baktım iştirak olarak göremedim. Bilgisi olan bilgilendirebilir mi. Konu hakkında.
İyiler iyidir.
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Bim de hala KY olduğunu sanmıyorum, ama yine de uzun bir aradan sonra destek ve dirençleri vereyim.. ya da sadece destekleri vereyim bu sefer
267,20 minör
263,70 minör
260,90 majör
241,10 güçlü majör
232,40 son kale, trend desteği
Dünyanın En Zor İşi; Cahil Birine, Kandırıldığını Anlatmaya Çalışmaktır
Yer İmleri