Sayfa 239/1004 İlkİlk ... 139189229237238239240241249289339739 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 1,905 - 1,912 arası.

Konu: Viop LIII

1. 2021 aralık ÇÖKÜŞÜ.
    En solda cıbıh gibi kalacak iş yeni başlıyor nerede idi ya bu diye 2 dk arayacaz bu düşüşü demiştim
    Görebiliyor musunuz bu düşüşü.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,011
    borsanın bu çıkışı 1849 da Amerika da Sierra Nevada dağlarında altına hucum hareketi gibi hava seziyorum .. kimse altın bulup zengin olamamış altın arayanlara kazma kürek elek malzeme satan tüccarlar zengin olmuştu ..özellikle buralardan girenler için

3.  Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    ve sahol + %3 daily high 61,80.. .. 1/3 .61,60 realize .. 2/3 dursun bakalım .. ..tradelik 2 hissem var .artık almayacağım bir süre .. alan alsın..satan satsın ... .ben çıkar size bol şans ..dalga çalışayım ..
    sahol 2/3 ü de verdim .. 62,50 den ...tradelik kısmda sadece yan tahtam kaldı .. kalanlara başarılar ..
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

4. Millet diğer hissesini de satıp banka mı alıyor nedir bunlar yukarı benimki aşağı

5.  Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    Kurt'un kestaneyi çizdiler ))

biraz daha dayan kurt az kaldı
    Dayanacak gücüm kalmadı bahriyeli abi, herife anektarı teslim ettim.ben artık yokum vob işinde bugün jübilemi yaptım. Size bol kazançlar dilerim.
    Adios
    Hamdım Piştim Yandım

6.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Millet diğer hissesini de satıp banka mı alıyor nedir bunlar yukarı benimki aşağı

Şu 5 liye dikkat.Benim takip listemden bir grup..Hepsi kırmızılarda.Dediğin gibi millet banka hisselerine hucum ediyor bu eşekleri satıp.Banka ve bankaların çektiği holding ler yeşil bunlar allahın cezası.
    Bankaları verip bunları kudurtacaklardır endeks yine düşmez yani Yüzde 4-5 falan işte dengelenir bu sefer bu ekip kudurur
    Başlığıda ben atim.
    Sanayiciye özel kredi imkanları görüşüldü (mehmet bu işin sinyalini verdi dün.1.5 aya finansmana erişim çözülecek dedi)

7.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku

Şu 5 liye dikkat.Benim takip listemden.Hepsi kırmızılarda.Dediğin gibi millet banka hisselerine hucum ediyor bu eşekleri satıp.
    Bankaları verip bunları kudurtacaklardır endeks yine düşmez yani Yüzde 4-5 falan işte dengelenir bu sefer bu ekip kudurur
    Başlığıda ben atim.
    Sanayiciye özel kredi imkanları görüşüldü (mehmet bu işin sinyalini verdi dün.1.5 aya finansmana erişim çözülecek dedi)
    Gundi çokk açık ediyorsun kendini, bizim için yapıyor gibisin sankim

Meali şu, bankaları tavana kilitledikten sonra bu kağıtları tavana alacak pala...

Sonrasını yazdık

8.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku

Şu 5 liye dikkat.Benim takip listemden bir grup..Hepsi kırmızılarda.Dediğin gibi millet banka hisselerine hucum ediyor bu eşekleri satıp.Banka ve bankaların çektiği holding ler yeşil bunlar allahın cezası.
    Başlığıda ben atim.
    Sanayide işlerin tadı yok Gundi. Misal Petkim kredi çekip mevcut etilen-nafta makasıyla üretip yapsa daha çok zarar eder

Sayfa 239/1004 İlkİlk ... 139189229237238239240241249289339739 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •