Sayfa 606/701 ÝlkÝlk ... 106506556596604605606607608616656 ... SonSon
Arama sonucu : 5601 madde; 4,841 - 4,848 arasý.

Konu: ALGYO - Alarko Gayrimenkul Yatýrým Ortaklýðý A.Þ.

1. ben buradaki kimseyi tanýmam etmem, bir sorunumda yok. hisse takibimde olduðu için dönen dümenleri biliyorum. bu hisseye yatýrým yapanlarla hiç iþim olmaz.

benim derdim borsayla yeni tanýþan insanlarla çünkü onlar bir hisseyi alýrken pek araþtýrmazlar (kendimden biliyorum ilk borsayla tanýþtýðýmda yüzde elli zararla ayrýlmýþtým yýllar önce)

"yakýþýksýz" filan demiþsiniz ancak bana göre deðil, gayet yerinde bir tespit yapmýþým, þöyle bir kaç sayfa geriye gidilirse isabetli bir tespit olup olmadýðýný gayet çözülebilir. siz mi belirliyorsunuz yakýþýksýz olan þeyleri

bana göre yakýþýksýz olan hissenin zirvesi geldiðinde bir anda birilerinin ortaya çýkýp adeta pazarlama tadýnda hisse övmeleri

patronla da bir alýp veremediðim yok, notunu Nebati bakanýn yanýnda poz verdiði gün vermiþtim... hükümet deðiþtiðinde zaten defterini dürerler.

2. Eyvallah, yeni girenler dikkatli olsun, bu konuya bende katýlýyorum. Twitter çok takipli bazý hesaplar bu iþleri yapýyor, ben de rahatsýzým bu konuda. Kýsa vadeli birilerinin eline verip ellerinden alana kadar aþaðý basýyorlar. Bu sistemin deðiþmesi lazým. Birþeyler yapmamýz gerekiyor. Bu hisseyi ekmek kapýsý yapmýþ, içeri ile ortak çalýþan bir þebeke var. Patronlar bu konuda çok piþkin ve duyarsýzlar. Hatta birlikte olduklarýna dair izlenim veriyorlar.

Defalarca yatýrýmcý iliþkilerine yazdým, sürekli anlamsýz cevaplar veriyorlar. Hisse fiyat tahmini yapmadan parite olarak takip ediyorum. Ve ciddi negatif ayrýþma var.

Soracaksak toplu olarak hesap sormalýyýz. Filmin sonu nereye giderse gitsin. Bireysel tepkiler sönük kalýyor, çok büyük bir çoðunluðuz organize olup ne yapýyorsunuz demeliyiz. Biliþim kaynaklarýnda dahil tüm araçlar kullanýlabilir.
    Son düzenleme : ferden; 10-08-2023 saat: 21:52.
    Yazdýklarým kiþisel görüþlerimdir. Kendi yatýrýmlarýmý baðlar. Yatýrým tavsiyesi içermesi mümkün deðildir.

3.  Alýntý Originally Posted by ferden Yazýyý Oku
    Eyvallah, yeni girenler dikkatli olsun, bu konuya bende katýlýyorum. Twitter çok takipli bazý hesaplar bu iþleri yapýyor, ben de rahatsýzým bu konuda. Kýsa vadeli birilerinin eline verip ellerinden alana kadar aþaðý basýyorlar. Bu sistemin deðiþmesi lazým. Birþeyler yapmamýz gerekiyor. Bu hisseyi ekmek kapýsý yapmýþ, içeri ile ortak çalýþan bir þebeke var. Patronlar bu konuda çok piþkin ve duyarsýzlar.
    ben üçüncü þahýslarýn hepsinin figüran olduðunu düþünüyorum. asýl onlarý kontrol eden merkez patron. bu kadar düþmüþ bir adam. Hükümet tarafýda benim yanýmda mesajýný da verdi. özellikle bu hisseyi sadece trade ediyor. düþüncelerim böyle.

ne spek var ne tahtacý.. ne de buna bulaþmak isteyen bir yatýrýmcý... sadece patron

4. Patron kimseyi kontrol edemez hayal görmeyin özel hayatýný çektiði sýkýntý ve acýlarý bile bilmediðiniz bir kadýn Alarko holding amiral gemisine odaklanmýþ bir iþ kadýný var , sizin benim arkadaþým deðil ki ( paraya da ihtiyacýmýz yok çok þükür ) bizi nasýl satýn alsýn benim servetim bana yeter para olmasa onur ve haysiyet en büyük servet zaten patron 1 milyon dolar mý gönderiyor hepimize de git hisse net yaz beni öv diyor hissenin sevdasý veya akrabalýðý yok !

Kurtarsa kurtarsa algyo patron kurtarýr bunu söylemek de gerçekçi ama reklam ve tanýtým ile yabancý dev fonlar gelirse bu hisse normalleþir bu hissenin ky ye ihtiyacý yok tümü satsa keþke hep yabancý fonla reelde alda algyo bu sayede 5 dolarý da geçerdi , ne kadar az ky gelirse fonlar o kadar çok iþtahla bu hisseyi alýr düþüncem bu ,

Hisseye giren Osmanlý yatýrým menkulden adamýn 1 milyon lot almasý 300.000 lot satmasý filan kendi kararý ve isteði muhtemelen patron ile alakasý yok ve haber beklentisi var.

Patronun Alarko holdinge destek verip algyo destek vermediði amiral gemisini koruma iç güdüsü ise de bu hissede gruplar var ve ümidi kesmeleri de söz konusu deðil ,

Bu bilanço yapýsýyla panikle 29-30 l kadar satacaklarsa satsýnlar patron ise almayacaksa almasýn , dünyada bu tarz hisseleri seven mutlaka alýcý gelir bu tahtaya düþüncesinde olduðundan 200.000 lor malýmý hala taþýyorum tanýdýklarým da taþýyor , Twitter da yazanlarýn çoðu maðdur yatýrýmcýdýr bu hisseyi pazarlayan filan ne gördüm ne tanýdým( ucuz kalmýþ gariban hissesidir cahilce astor sasa alfas ….bilmem ne !! gibi balon hisse yatýrýmcýlarý deðillerdir ) ,2 otel sahibi hissenin 3-4 minimum dolar edeceðini en cahil borsacý bile hesaplayabilir ucuz hisseyi almayýn satýn demeyi AYIP gördüðümden susmayý uygun bulurum , elinde hissesi olmayanlar da gelsinler dalgalarýný geçsinler madem Alarko gyo ile tavsiye vermek milli bir görev ve çok önemli olay bu önemli tavsiyelerini versinler ve yenileri uyarmak isteyenler uyarsýnlar sanki Ereðli gibi dev bir sanayi þirketi muamelesi görüyor bu da sevindirici gerçekten ama bilançosu süper pozitif bir hisse bence þahsi kanaatim budur !

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    5,104
     Alýntý Originally Posted by Deniz Ali Yazýyý Oku
    Patron kimseyi kontrol edemez hayal görmeyin özel hayatýný çektiði sýkýntý ve acýlarý bile bilmediðiniz bir kadýn Alarko holding amiral gemisine odaklanmýþ bir iþ kadýný var , sizin benim arkadaþým deðil ki ( paraya da ihtiyacýmýz yok çok þükür ) bizi nasýl satýn alsýn benim servetim bana yeter para olmasa onur ve haysiyet en büyük servet zaten patron 1 milyon dolar mý gönderiyor hepimize de git hisse net yaz beni öv diyor hissenin sevdasý veya akrabalýðý yok !

Kurtarsa kurtarsa algyo patron kurtarýr bunu söylemek de gerçekçi ama reklam ve tanýtým ile yabancý dev fonlar gelirse bu hisse normalleþir bu hissenin ky ye ihtiyacý yok tümü satsa keþke hep yabancý fonla reelde alda algyo bu sayede 5 dolarý da geçerdi , ne kadar az ky gelirse fonlar o kadar çok iþtahla bu hisseyi alýr düþüncem bu ,

Hisseye giren Osmanlý yatýrým menkulden adamýn 1 milyon lot almasý 300.000 lot satmasý filan kendi kararý ve isteði muhtemelen patron ile alakasý yok ve haber beklentisi var.

Patronun Alarko holdinge destek verip algyo destek vermediði amiral gemisini koruma iç güdüsü ise de bu hissede gruplar var ve ümidi kesmeleri de söz konusu deðil ,

Bu bilanço yapýsýyla panikle 29-30 l kadar satacaklarsa satsýnlar patron ise almayacaksa almasýn , dünyada bu tarz hisseleri seven mutlaka alýcý gelir bu tahtaya düþüncesinde olduðundan 200.000 lor malýmý hala taþýyorum tanýdýklarým da taþýyor , Twitter da yazanlarýn çoðu maðdur yatýrýmcýdýr bu hisseyi pazarlayan filan ne gördüm ne tanýdým( ucuz kalmýþ gariban hissesidir cahilce astor sasa alfas ….bilmem ne !! gibi balon hisse yatýrýmcýlarý deðillerdir ) ,2 otel sahibi hissenin 3-4 minimum dolar edeceðini en cahil borsacý bile hesaplayabilir ucuz hisseyi almayýn satýn demeyi AYIP gördüðümden susmayý uygun bulurum , elinde hissesi olmayanlar da gelsinler dalgalarýný geçsinler madem Alarko gyo ile tavsiye vermek milli bir görev ve çok önemli olay bu önemli tavsiyelerini versinler ve yenileri uyarmak isteyenler uyarsýnlar sanki Ereðli gibi dev bir sanayi þirketi muamelesi görüyor bu da sevindirici gerçekten ama bilançosu süper pozitif bir hisse bence þahsi kanaatim budur !
    sn denizali
    kusura bakmayýn ama sanýrým ne LALATONU ne de ALARKOyu tanýmýyorsunuz ve gerçekten bazen yorumlarýnýz garipleþiyor. mesela dün bilançolarýn son günü içinize kap haberinin gelmesinin doðmasý gibi bir yorumunuza rastladýðýmda gerçekten þaþýrmýþtým...
    L. ALATON þu sýralar ALARKOya deðil ALVEMEDÝAya odaklý ve orayý halledemiyor... ltfen yorumlarýnýza dikkat edin
    not sizinle bir problemim yok polemik de istemiyorum.

6. ALVEMEDÝA NEDÝR KÝMDÝR NASIL BÝR PROJEDÝR ?

Dünyada kimse duymamýþ nasýl bir olay bu ? Merak içindeyim

Rica etsem konuyu anlatýr mýsýnýz ? Bilgi sahibi olmak isteriz.
    Alarko holdingden daha önemli be olabilir Bir iþ kadýný için bu dünyada öðrenmiþ olalým ,

Leyla Alaton bence kötü adam deðil bu þahsi fikrim er geç yatýrýmcýsýnýn maðduriyetlerini ortadan kaldýracaktýr , baþka bir düþünceyi dillendirmek kendi yatýrýmýma ihanettir , ben gelicem tonla para gömeceðim sonra Leyla hanýma karþý mahalle aðazý zýrvalýklar kusacaðým kimin çýkarý olacak nakitte bekleyenin tabiki Bu olmaz cidden olmaz ! Algyo da olumsuz algý yapmak 500-1000 lotu olan için baþka evlerini arsalarýný satýp alan için baþkadýr düþüncesindeyim , beceriksiz olduðumu da kabul ediyorum 36.30 süründen tüm kotumu satýp yarýsýna 34,30 dan alým yapsaydým þurda yazmaya tenezzül bile etmeyecektim ! Belki Algyo da dolar bazýnda ucuz olduðu için enayi gibi beklediðimizi kabullenmemiz mi gerekiyor bilemiyorum , Enayi denecekse evet enayiyiz 10-12 aydýr bekliyoruz sabrýn sonu görünmedi çünkü hisse de kelepirleþtikçe kelepirleþti !

bu bence akla mantýða aykýrý bir tavýrdýr bu hisseyi satsam bile olumsuz bir yorumda bulunmam eleþtirilerde ise zaten hepimiz bulunuyoruz .

Bilanço geldi gruplar tek lot alým yapmadýlar zayýf bir talep ortamý var ama akfen gyo gibi uydurmadan bir düþüþ de yaþamadý hisse .., neticede nötr devam edecekten yalandan bir endeks düzeltmesi ile bahaneyle satýþ geldi bakalým ALARKO bu algyo hatýrlar ve bugün kap atar mý çok merak içindeyim ,(%5-10 ihtimal atar umut fakirin ekmeði iþte )

Ýnsan yatýrým yapar harika bir yerde ARSA alýrsa mutlu olurmuþ ! Umudunu kaybetmezmiþ benim olay de bu zaten ben ne Leyla dan ne de Algyo nun baþarýsýndan umudumu kaybetmedim .Gerçek deðeri 15-35 milyar tl þirket bu þirket kanaatim budur , kira geliri ise çok düþük otellerini holdinge iþletim halký vermesi asla doðru deðil ! kendi iþletmeli parayý gyo içinde TUTMALI !! Bu çok önemli bir nokta , bunu. organizesini yapmak zorundadýr ve kiralarý da kendi x2-3 deðerlendirmelidir ! Algyo için doðrusu de budur !

Benim inancým tam yatýrýmý devasa nakti koyan benim , 1000 lotunuz varsa onu da küçümsemem ama omuz veren fonlar bile isteksiz ise sabretmesi gereken benim satýp kaçan deðil ! Konu inanç konusu ise bu konu benimle Leyla ve Algyo arasýnda bir hadisedir yeni alacaklar ve baþkalarý için yatýrým tavsiyesi deðildir ne kadar az insan alýrsa o kadar çok grup ve fon daðýmlý sistemli olarak dýþ yatýrýmcý da çekilebilir , ciddi globaller alýma gelebilir avantajý da olabilir , bu hisse 55-70-80 bandýnda çok sayýda ky ye pazarlanacak ( Twitter’da azrablaniz ve de ali rýza muhtemelen risk görüp azaltýn poz diyecek ) pazarlayanlar ise gyo yýlý diyecekler
    o zaman hisse doydu diyenler haklý olacak belki yatayda bekleyecek oralarda belki ciddi düþecek , þu seviyeler bence dip bölge dolar bazýnda

1,12 -1.23 dolarýn altýný beklemiyorum þahsen YTD.
    2,20-3,50 arasý ise zirve yerlerini araþtýrma amaçlý bir beklenti var YTD
    Nakit bekleyenler 1 dolara alýcam 2 dolara sarýcam derdindeler hepsine de saygým var neticede zarar edenler 3-5 senedir taþýyanlar çünkü dolar bazýnda ralli gören sanayi ve banka hisselerinde deðillerdi mahrum kaldýlar son 2-3 senelik hareketlerden ..

Bu durum deðiþirse ve GYO sektörü altýn çaðýna girersek arkadaþlar için de çok mutlu olucam Twitter da her yerde maðdurlar var bu Algyo fiyat yapýsý ciddi arýzalý mý ? Piyasa hareketleri neden çok sorunlu ? Sahipsiz mi kaldý ? bunlarý demek kolay da, kolay büyüyen hisse 3 ve 4 nolu otelleri yapacak diyen hisse bunlar hayal ise þirket de bunu açýkladýn cidden benim güvenim tam ama açýklama beklemek de hakkýmýz bugün kap atsýn MALDÝV oteli görüþmeleri devam ediyor desin biz de anlayalým Maldiv oteli algyo ait olacak ! Ytd
    Bu basit konuda bile yatýrýmcýlar arasýnda ihtilaf oluþtu , Maldiv oteli algyo ait olmayacak iddiasý ortaya atýldý ! Þirketin spekülasyonla cevap verme sorumluluðu vardýr , þeffaf þekilde LÜTFEN açýklama yapýlsýn , 2-3 senedir elinde 5000 lot veya 80.000 lot veya 300.000 lot bekleyen Maðdurum diyen çok sayýda yatýrýmcýya sahip bir þirkettir .

Algyo Halka açýk bir þirkettir , Lütfen açýklama yapsýn neden bu ucuzluk neden bu dolar bazýnda kelepir fiyatlar !!!
    Son düzenleme : Deniz Ali; 11-08-2023 saat: 09:26.

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    5,104
    "ALVEMEDÝA NEDÝR KÝMDÝR NASIL BÝR PROJEDÝR ?

Dünyada kimse duymamýþ nasýl bir olay bu ? Merak içindeyim

Rica etsem konuyu anlatýr mýsýnýz ? Bilgi sahibi olmak isteriz.
    Alarko holdingden daha önemli be olabilir Bir iþ kadýný için bu dünyada öðrenmiþ olalým"
    bence biraz fazla heyecanlýsýnýz ve gerçekten yorumlarýnýz çok uçuk... ben deðerlendirmemi yaptým ve bu konuyu burada kesiyorum. size kolay gelsin
    "Alvimedica sahibi kimdir?
    Alvimedica, yaþam kalitesini iyileþtirme hedefiyle 2007'de Ýshak Alaton tarafýndan kuruldu." ha bu arada benimle dalga geçecek kadar iddialýsýnýz. kelimenin yazýlýþýnda hata yaptým özür diliyorum... size tekrar kolay gelsin

8. E bir günaydýn diyelim bu durumda.
    Topik hareketlenmiþ.
    2018-2020 yýllarýný hatýrladým.
    Güzel günlerdi.
    Neden tekrar olmasýn...

Sayfa 606/701 ÝlkÝlk ... 106506556596604605606607608616656 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz