Sayfa 612/701 İlkİlk ... 112512562602610611612613614622662 ... SonSon
Arama sonucu : 5601 madde; 4,889 - 4,896 arası.

Konu: ALGYO - Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. Patron ve Spek ile alakalı artık yorum yazmayacağım .

Hisse üstünde ciddi baskı var dolar bazlı diplerinden azlık uzaktayız .

Yükseliş teyidi aldık BOX oluşumu var deniyor ne kadar sürer 34-37 arası mal toplamak için gezdirirler mi 2 hafta cidden kimse emin olamaz .

Gönül ister ki herhangi tavan oldun haftaya 50 tl konuşalım ama Alfgy de dolar bazlı diplerde bundan çok daha kötü yerlerde özetle Gyo konusunda baskı çok yüksek bir hidrolik güçle tepemizden vurdukça vuruyorlar

Samimiyetle bu hisseye inanıp aman ağustos Eylül Ekim gyo lar uçar diyenler az sabır bence bir şeyler olacaksa her an olabilir ama hangi gün olur Allah bilir cuma çok şenlikli geçti

Bugün BOX yapmaya inecek ise 37.20 test şart BOX bölgesi için ben 36,20 üst fiyat hattı olarak görmüyorum. Gören olabilir ! yalan kırılım denemesi denir buna
    33.00 tl de BOX altı endeks düzeltmesi ile gelebilir

BOX olmaz ise 40 tl üstü deneme bekliyorum. Ytd

Teknik olarak BOX 2-3 hafta sürer
    40 tl üstü deneme ise 1-2 gün arkadaşlar

Kolay gelsin bol kazançlar bu hisse benim kontrolümde değil olsa 45-70 arası gezdirilirsin bu fiyatları asla hak etmiyoruz.

2. BOX kenarlarından aşağı ve yukarı fitil atar kapanışı BOX içinde yapar buna teknik analiz deniyor bu sistem zaten 52-57 tl arası uzunca süre algyo de yaşandı bu tecrübede hisse anormal baskılandı arkadaşlar sonra 23,50 den 37,20 kadar net % 66 filan gitti hisse

34,75 ortalamanın BOX merkezi fiyatı % 66 üstü ise 57,70 tl dir ekim kasım ayı hedefiniz bence o bölgedir yatırım
    tavsiyesi asla değildir , gyo sektörünün en ucuz kalan hisselerinden biri budur ,değerleme de hiç bir şekilde gerçeklikle örtüşmüyor bu dönemde , şahsi senaryom olup tavsiyem riski minimum indirerek yatırım yapmanızdır dilediğinizi alın satın dikkatli olunuz YTD değildir !

3. 38 tl de 500.000 lot satacağım diyen bir yakınım daha türedi özetle bu düşük Fiyatlarda baskılama olayı saçmalık

Spek efendi malı getir 39-40 al milletin malını sonra nereye düşürürsen çıkartırsın nereye düşürürsen düşür FEZAYA AYA MARŞA NEEREYE çıkartırsan öıkart özetle

Para kazanmak istiyorsun ama 2-3 tl yükseltip mal bile toplayamıyorsun yazık sana cidden yazık oluyor

Zaman geçtikçe insanlar 38-40 mallarını satmayacaklar 45-55-60 bekleyecekler benden söylemesi ytd

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    5,102
    eğer satacaksanız yazarsınız söylediğiniz fiyata alacağı var ise alır. geçmişte tanıdığım speklerden bazılarını tanıyan birisi böyle demişti. kendi adıma mal satmak istediğimde belirlediğim o fiyatlara mal koydum hem de mesela ALARK tahtasında bir günde 25000 lottan fazla satmıştım... mutlaka satıcıysanız buraya yazıp durmak yerine koyun tahtaya 38 TL ye 600 000 lot muhtemelen tahta değişecektir...
    YTD
    muhtemelen eylül veya ekim ayında ev aldığım günlerde topicte yazılıdır ve düşüş ya da o günlerde savruluş anında EPDK nın açıklama yaptığı günlerde idi...
    aynı şekilde ALCAR tahtasında sn irmik geçtiğimiz yıllarda belki de epey geçmiştir, tahtada sanırım 50 000 lota yakın mal satmıştı...

5. Dediğiniz doğru satacak olan arkadaşıma aynen aktardım ama 38 tl de ben lot yazmam ne zaman tepeye lot yazsam hisse % 2-5 düşüyor bunu hep şahit oldum !

6. 38,30 koydum malı muhtemelen 34,90 kadar düşeriz bakın samimi fikrim bu bu tahta angut bir Spekçe yönetilir adam korkup dipten mal satacağımızı düşünür ! Yukarı özellikle sürmez ! Ytd spek karakteri bu patron ise başka türlü davranmalı bakalım bugün neler olacak

7.  Alıntı Originally Posted by Deniz Ali Yazıyı Oku
    38,30 koydum malı muhtemelen 34,90 kadar düşeriz bakın samimi fikrim bu bu tahta angut bir Spekçe yönetilir adam korkup dipten mal satacağımızı düşünür ! Yukarı özellikle sürmez ! Ytd spek karakteri bu patron ise başka türlü davranmalı bakalım bugün neler olacak
    Angut mu? Lütfen angut'lara hakaret etmeyelim

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    5,102
    siz gerçekten çok fazla açık veriyorsunuz...eğer dedikleriniz doğru ise ki burası sanal alem doğru olmayan çok şey gördük- elinizdeki çevrenizdeki lot sayılarını bildirdiniz ki zaten onlar biliyordur. ama sizin daha fazla söylediğiniz iş anlaşmanız ile ilgili söyleminiz, kredi alabileceğiniz türü şeyler kusura bakmayın ama bu piyasada o krediyi bulmak öyle pek kolay değil, bence spekin eline müthiş bir koz verdi. mecburi, satacak adamın elinden mal yüksekten değil aşağıya düşürerekten alınır...
    not ALGYO ile sadece ALARK nedeniyle ilgileniyorum. bu yazdıklarım size değil burayı okuyup bilgi öğrenmek isteyenlere yöneliktir.

Sayfa 612/701 İlkİlk ... 112512562602610611612613614622662 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •