Bir salto daha yaptırdı. Sağolasım kaleser
SM-G780G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi şayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!
Helal olsun spek midir tahtacı mıdır nedir
Alfas ı 340 dan kaptırdım hemde 157 düşmüşdü yüzüne bakmadım 55 lot çerez parasına almıştım
bu seviyelerde dinlenmesi doğal karşılanmalı
Yazılarımın tamamı (SPK) Sermaye Piyasasi Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsaminda tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir yatırım danışmanlığı icerisinde degerlendirilemez yatırım tavsiyesi icermez yatırım tavsiye niteliği taşımadıgindan Yatırımcı profilinize uymayabilirKESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
haftanın son günü kısacası cuma günü olmasının etkisini agresif hareketleri ile hissettirmekte
Yazılarımın tamamı (SPK) Sermaye Piyasasi Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsaminda tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir yatırım danışmanlığı icerisinde degerlendirilemez yatırım tavsiyesi icermez yatırım tavsiye niteliği taşımadıgindan Yatırımcı profilinize uymayabilirKESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
ben bugün kaçtım, hareketler hoşuma gitmedi
haftaya bien alırım, oldukça o ucuz ve geride kaldı
bu %300 pirim yaptı, piyasa değeri uçuk oldu
40-42 civarı alarm kurdum, gelirse burdan alırım
hepinize bol kazançlar![]()
AÇIKLAMA
Şirketimizin 2023 yılı 2. çeyrek finansal sonuçlarının 21 Ağustos 2023 tarihinde kamuya açıklanması planlanmaktadır.
Saygılarımızla,
KAP açıklaması
düzeltmesini bi tamamlasın sonrasına sonra bakarız
Yer İmleri