Originally Posted by
Chetuo
Çan 2 2019'da işletmeye anlınmadı mı? Daha 4-5 yıllık bir santral değil mi bu? 25-30 yıllık rakamlar uçuşuyor, ondan sorayım dedim...
"2019 Çan2 Termik Santrali deneme süreci tamamlanarak düzenli üretime geçilmiştir. Çevre ve Şehircilik Bakanlığından Çevre İzin ve Lisans Belgesi alınmıştır."
Doğrudur üstadım, henüz 4 yıllık işletme. Bütün sosyal medyada kafa bulandırıcı yazılar arttığına göre tahtacı abilerimiz epey zor durumdalar.
Mevcut ruhsat sahasında ****t Ore Reserves Committee (“JORC”) standartlarına uygun sondaj çalışmaları yapılmıştır. 2013 yılında ****t Ore Reserves Committee (“JORC”) standartlarına uygun sondaj çalışmaları sonrasında
tespit edilen rezervlerin ortalama kalorisi 3.481 kcal/kg olup, bu değer Türkiye’de linyit ile elektrik üreten santraller içerisinde en yüksek değerdir. Bu durum, üretim maliyetinde de emsallerine göre avantaj sağlamaktadır.
Faaliyet Raporundan
Gelmiş, kalorifik değeri 1200 kcal/kg olan linyit sahası ile bunu mukayese ediyor. İnternette ne bulduysa ilgili/ ilgisiz copy paste.
Ayıptır...
Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...
Yer İmleri