Resmi gazetede krokiler yayınlanmış. Çok geniş araziler.
Rüzgar enerjisi konusunda üretim yapan veya hizmet verenler şanslı.
Solarda işler depolama yüzünden yavaş yürüyor deniyor. Elektrik fiyatları EUR bazında düşmüş. AKSEN'in cirosu 2022/6 aya göre düşmüş detaylı bakmak lazım.
https://www.patronlardunyasi.com/hab...-edildi/286843
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, 17 ildeki 29 araziyi rüzgar enerjisine dayalı Yenilenebilir Enerji Kaynak Alanı (YEKA) ilan etti.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
No comment.!!!
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
vadelinin 120 liği çok güzel bir aşağı gösteriyor
854600 tam kırmızıya ikili tepeye gidiş olmuş
yeşil-kırmızı arasında 6000 puan var... kuvvette iyi
spot 100 ün tekrar trend içi 780000... orayada gidemez sanırım
dün el değiştiren 4 milyar tl lik mal... oda iyi
bugün yf'nin satışa devamı ve İŞ YATIRIM'ın satışa gelmesi (vobu lönkledi kafa kafaya oldu ama ) spottan satmak satmaktır
tek kılçık var :
AK YATIRIM'ın bugünde 750 milyon basması
verirse 844050 güzel bir şort yeri olurdu ama.. fdow bir yüzlük.. fdax ellilik bastı
sabah duruma göre değerlendiririz son tahlilde
Çin'deki konut krizinin sonuçları ne olur?
partiye bağlı, şu an iki çocuk politikası var çin'de... fazlasına izin çıkarsa ,nüfus patlaması... başka türlü o konutlar boş kalır... yani öyle bir haber çıktığında, ağırlıklı çin iç pazarına kaput üreten firmaları shortlayıp, ağırlıklı avrupa ve japonya'ya üretim yapanları longlamak iyi bir pair trade fikri olabilir.
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Kaput nedir
İyiler iyidir.
Yer İmleri