Sayfa 424/1004 İlkİlk ... 324374414422423424425426434474524924 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 3,385 - 3,392 arası.

Konu: Viop LIII

Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    bana yazma benim muhatabim degilsin seni uyardim yazma cok basit birşey bak yazmanak. forumda senin dışında kimseyle bu tür diyaloğum olmadı. ama senin birçok kişilyle salak saçma diyalogun var insanlari rahatsiz ediyorsun.. hadi sen haklı ol ben hatali yorum yapmiş olayim ve ezik olayim. kabul.....

bu raddeden sonra herkesten özür dileyerek ben forumdan ayrilmak zorundayim. cunku bu tür şeylere takiliyorum yapı olarak. ... sanada var ise hakkimi helal etmiyorum.
    Yeni tanımaya başladım seni iyi birine benziyorsun, boşver Cahoyu devam et, konsantrasyonunu bozmasına izin verme.

İyiler iyidir.

2. Resmi gazetede krokiler yayınlanmış. Çok geniş araziler.

Rüzgar enerjisi konusunda üretim yapan veya hizmet verenler şanslı.

Solarda işler depolama yüzünden yavaş yürüyor deniyor. Elektrik fiyatları EUR bazında düşmüş. AKSEN'in cirosu 2022/6 aya göre düşmüş detaylı bakmak lazım.

https://www.patronlardunyasi.com/hab...-edildi/286843

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, 17 ildeki 29 araziyi rüzgar enerjisine dayalı Yenilenebilir Enerji Kaynak Alanı (YEKA) ilan etti.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

No comment.!!!

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

vadelinin 120 liği çok güzel bir aşağı gösteriyor
    854600 tam kırmızıya ikili tepeye gidiş olmuş
    yeşil-kırmızı arasında 6000 puan var... kuvvette iyi
    spot 100 ün tekrar trend içi 780000... orayada gidemez sanırım
    dün el değiştiren 4 milyar tl lik mal... oda iyi
    bugün yf'nin satışa devamı ve İŞ YATIRIM'ın satışa gelmesi (vobu lönkledi kafa kafaya oldu ama ) spottan satmak satmaktır
    tek kılçık var :
    AK YATIRIM'ın bugünde 750 milyon basması

verirse 844050 güzel bir şort yeri olurdu ama.. fdow bir yüzlük.. fdax ellilik bastı

sabah duruma göre değerlendiririz son tahlilde

Çin'deki konut krizinin sonuçları ne olur?

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Çin'deki konut krizinin sonuçları ne olur?
    partiye bağlı, şu an iki çocuk politikası var çin'de... fazlasına izin çıkarsa ,nüfus patlaması... başka türlü o konutlar boş kalır... yani öyle bir haber çıktığında, ağırlıklı çin iç pazarına kaput üreten firmaları shortlayıp, ağırlıklı avrupa ve japonya'ya üretim yapanları longlamak iyi bir pair trade fikri olabilir.
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Kaput nedir

İyiler iyidir.

Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    partiye bağlı, şu an iki çocuk politikası var çin'de... fazlasına izin çıkarsa ,nüfus patlaması... başka türlü o konutlar boş kalır... yani öyle bir haber çıktığında, ağırlıklı çin iç pazarına kaput üreten firmaları shortlayıp, ağırlıklı avrupa ve japonya'ya üretim yapanları longlamak iyi bir pair trade fikri olabilir.
    peki teşekkürler....Gümüş ons ile ilgili düşünceniz nedir....?

Sayfa 424/1004 İlkİlk ... 324374414422423424425426434474524924 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •