Originally Posted by
mzffr
Daha önce patronlar satış yaptıklarında topladıkları nakitin bir bölümünü faizsiz TL olarak şirkete borç vermişlerdi. Gelmesini hiç istemediğim tek haber buydu. Bu topicte de bu tür bir haber gelirse Gesan hakkında fikrim değişir yazmıştım ve kendimle çelişmemek için uzun süredir sahip olduğu Gesan'ları dün itibariyle sattım. Bu tpicteki tüm eski ortaklarıma teşekkür ediyorum. Çok kuvvetli bir bilanço geleceğine adım gibi eminim ancak bir sene içerisinde ikinci borsada işlem gören tipe dönüşüm haberi beni üzdü ve fikrimi değiştirdi. Halka açıldıktan sonra zaten en az 6 ay patron satışı yasak, bedelli sermaye artırımı yasak. Halka açılalı iki yıldan az bir süre oldu. ilk 6 ay yasak satış. 1,5 yıl geçmeden ikinci kez 1,3 milyar TL bedelli hisseyi borsada işlem gören tipe dönüştürüyorsun. Bana etik gelmedi. Dönüştürmeden önce KAP'a haber yollasan ve yine bu geliri yatırımlarda kullanacağım desen anlarım. Neyse, benden alan da kazansın inşallah. Ortak olmadığım hissenin topiğinde yazmak adetim değildir, hakkınızı helal edin, Allah'a emanet olun.
hayırlısı olsun senin için gerçekten morel bozucu bir haber ama ben sektörün öncü hisselerinden oldugu için beklicem hakımızda hayırlısı...
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
Yer İmleri