Sayfa 26/1001 İlkİlk ... 1624252627283676126526 ... SonSon
Arama sonucu : 8008 madde; 201 - 208 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXI

Alıntı Originally Posted by KısaVade Yazıyı Oku
    Bunlar hep "yüzlerce youtube videosu izlemekten", "analiz yazısı okumaktan", "kendi fikri olmamaktan" kaynaklı.
    Görsel olmayan hiçbir olguya inanmıyor bir takım insanlar...
    Kendi fikri olmamak ne demek anlamadım.Bilgi olmadan fikir nasıl olacak.Bilgi de evde oturup gözlerimi kapayıp astral seyahat yaparak mı elde edilecek.Elbet analizleri okuyacağım,elbet videoları seyredeceğim,elbet makaleleri kitapları okuyacağım ondan sonra tüm bu bilgileri nacizane kendi beyin süzgecimden geçirip doğruyu bulduğumu düşüneceğim.Bakın doğruyu bulacağım demiyorum,bazen bulurum bazen bulamam o belli olmuyor.İnsan asıl uğur mumcu nun dediği kategoride olmaktan korkmalı,yani bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak en kötüsü.Altın gümüş konusuna gelince bu topikte en bilgili insanlardan biri olduğumu düşünüyorum.O bilgiler global sistemin işleyişi hakkında beni biraz daha aydınlattı diyebilirim.Altın ve gümüşte elbette muhteşem bir ralli olacak,ama o ralli grafiklere bakıldığında çok ileri tarihlere sarkabiliyor,altında çanak kulp formasyonu bazen yirmi yılda falan tamamlanıyor.Benim yaş grubum düşünülürse daha iyi anladığım türk borsasında trade etmek daha iyi para bırakıyor.O açıdan altın ve gümüşe bakışım değişti.Ancak aptallar fikir değiştirmez,finansta dogma olmaz,din mi bu,elbet değişen koşullar değişen hareketleri gerektirecek,altında gümüşte ralli havası sezersem anında gene bütün paramı gömerim.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,268
    Tavsiyen eurobond ve altın fonu işbankası,şu sıralar durakladı,direkt döviz ve altın alırsan bayağı makas farkı çıkar,ama fonlar öyle değil,zaten altın ve dövizlen hareket eder,sadece kardan bir miktar kesintisi var satarken,şu an paralar kkm'ye kayıyor,zaten orası ölüm çukuru,çünkü ödenmesi çok zor,borsada vurkaç yapılabilir ben 10 senedir öyle yapıyorum,sadece çok düşmüşlerde beklenebilir kent gibi,kent yüksek bilançoylan 6 tavan çekti,180 cıvarından 360 üstüne attı,bu gibi kağıtlar uyutur zamanı gelince zıplar gider,400 durulur ve yoluna devam eder,yinede ne olur olmaz zamanında 2000 üstü dönmüştü,R ise 4000 olmuştu,bölünüş sonrası 550 iken 150 gördü,iyi ekmeğini yedim,şu sıralar TS ve başkanın tektusu revaçta...ytd.

3.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    millet amerikan tahvillerinden çatır çatır faiz alırken, üstüne bir faiz artırımı daha geldi mi ver elini 1700'ler..
    Üstad. Mevzuunun temeli bu idi sanırım.
    Sonra @ayhan53 başkana falan sarmışsınız.
    "Değişmeyen tek şey değişimdir." biz de yanılıyor olabiliriz.
    Ancak bu kadar "atar-gider" sonrası, tersi olursa üzülürsünüz... Gerek yok bence.
    Yine de siz bilirsiniz.
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

4.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Kendi fikri olmamak ne demek anlamadım.Bilgi olmadan fikir nasıl olacak.Bilgi de evde oturup gözlerimi kapayıp astral seyahat yaparak mı elde edilecek.Elbet analizleri okuyacağım,elbet videoları seyredeceğim,elbet makaleleri kitapları okuyacağım ondan sonra tüm bu bilgileri nacizane kendi beyin süzgecimden geçirip doğruyu bulduğumu düşüneceğim.Bakın doğruyu bulacağım demiyorum,bazen bulurum bazen bulamam o belli olmuyor.İnsan asıl uğur mumcu nun dediği kategoride olmaktan korkmalı,yani bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak en kötüsü.Altın gümüş konusuna gelince bu topikte en bilgili insanlardan biri olduğumu düşünüyorum.O bilgiler global sistemin işleyişi hakkında beni biraz daha aydınlattı diyebilirim.Altın ve gümüşte elbette muhteşem bir ralli olacak,ama o ralli grafiklere bakıldığında çok ileri tarihlere sarkabiliyor,altında çanak kulp formasyonu bazen yirmi yılda falan tamamlanıyor.Benim yaş grubum düşünülürse daha iyi anladığım türk borsasında trade etmek daha iyi para bırakıyor.O açıdan altın ve gümüşe bakışım değişti.Ancak aptallar fikir değiştirmez,finansta dogma olmaz,din mi bu,elbet değişen koşullar değişen hareketleri gerektirecek,altında gümüşte ralli havası sezersem anında gene bütün paramı gömerim.
    Elinize, zihninize sağlık. Siz öyle diyorsanız doğrudur.
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

Bu topikte yorum yapan arkadaşların hepsinin yanıldığı onlarca konu vardır,yıllar içinde yüzlerce konuda burada fikir beyan ettik,hepimizin yanıldığı konular oldu,e bu da gayet doğal.Buraya bir şey yazacağım benden daha iyi öngörüsü bilgisi olan biri de o iş öyle değil aslı şöyle diyecek,duruma göre bazen fikrimi değiştireceğim bazen değiştirmeyeceğim.Bunlar gayet doğal zaman zaman hepimiz değişik konualarda aydınlanıyoruz,hisse net i de zaten bu yüzden seviyorum.Burada zaman zaman tartıştığımız insanlardan bile yeri geldi çok doğru bilgiler edindim.Kendi fikrine sahip olmak elbet iyidir de ,fikrini din sanmak hiç iyi değildir.

Kendime masallar.!!!

Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Alıntı Originally Posted by KısaVade Yazıyı Oku
    Elinize, zihninize sağlık. Siz öyle diyorsanız doğrudur.
    )))))) Zaman zaman gldtr ye gmstr ye giriş çıkışlarım oluyor.Her kıpraşmada acaba bu sefer o rallinin başındamıyız diye bir heves dalıyorum,ama genelde son girişimlerin hepsinde yüzde 3 yüzde 4 dayak yiyip çıktım,borsada trade e devam ettim.Sanırım son ralliye daha var,alarme durumda bekliyorum,paranın zaman maliyetinden çekindiğim için ve borsada trade bu aralar iyi para bıraktığı için al tut yapmıyorum.Finansal piyasalar maç gibi şu anda top sahanın değişik bir yerinde,gene emtia dönemi başlarsa elbet anında oraya geçerim.

Sayfa 26/1001 İlkİlk ... 1624252627283676126526 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •