Sayfa 28/1001 İlkİlk ... 1826272829303878128528 ... SonSon
Arama sonucu : 8008 madde; 217 - 224 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXI

Turizm mevsiminin sonuna yaklaştık.!!!
    Sonbahar kış çok şenlikli geçecek.!!!
    Orta vadeli plan hepsi hikaye!!!
    2 yanlıştan bir doğru olmaz.!!!
    Crash tüm hızıyla otobanda.!!!

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,228
     Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Ben aslında temelde emlak yatırımını seven biriyimdir.Memur çocuğu olduğumuzdan emlak her zaman kazandırır,alan zarar etmez vs diye diye büyümüş biri olarak para kazanmaya başladığım 1993 yıllarında yüzde yüz devlet faiz verirken habire ev almaya çalışmıştım.A o da ne emlak her yıl yüzde yüz artmıyordu.O zaman 1 milyara aldığım evi faizde tutsam üç kere katlıyarak 8 milyar yapabilecekken 4 e zor sattım faizde kalsam nerdeyse aynı paraya iki ev alabiliyormuşum.Finansal piyasalarda yanlış hesabın bedeli her zaman çok acı oluyor))))))))O zaman anladım ki her şey dönemsel,dün iyi olan bugün kötü olabilir,yarın gene iyi olabilir.Dönemleri yakalamak zamanın ruhunu anlayabilmek her şeyde olduğu gibi finansta da hayati önemde
    O değide bizi altın tuş etti 2000 başlarında,onsu 300 altındaydı,elimde var diye ilave etmemiştim,hatta bir ara ons 270 dolar bile olmuştu güney afrika madenleri kapandı eylemler başlamıştı,kuyumcular dertliydi,sanal olarak hobi olsun diye aralarında ons satışı yaparlardı,bizde salakça izlerdik,sonra 2003 sonrası aniden atağa geçti,400 derken ilerleyen yıllarda üstüne 100-100 koydu,bende 8 tl gr fiatı maliyetlen 26 olunca satmaya başladım,gr 40 olunca anca durakladım,peşi malum 100 tl,ons 1900 dolar büyük kriz zamanı yani 2008,benim arkadaş 3 kilo altın satıp daire almıştı alanyadan 105 tl gram fiatıylan,gerçi dairesi altına göre yüksek,3 kilo altın 5 milyon,onun dairesi 10 milyon en az,zaten altınları hep kelepir fiattan almıştı,1977 ve 2000 başlarında,bu yıllarda altın teneke fiatıydı,77 yılında 150 olan ons 850 dolar yapmıştı 80 yılları içinde,yani 3 sene içinde adeta uçmuştu,2000 başlarına kadarda devamlı düşmüştü,şu sıralar 1900 dolar cıvarında 2008 zirvesindeki gibi onsu,80'deki gibi 850 dolar onsa göre şimdiki ons fiatı 2500 dolar yapar,oraya ulaşması için 600 dolar daha gitmesi lazım,80 yıllarında çok felaket gitmişti yine dünya kriziylen+bizdeki darbede eklenince olay çok felaket olmuştu,para bulamayan evren SSK'ya çökmüştü bunu defalarca belirttim daha yazmanın alemi yok,evren ve özal SSK'yı batıran kişilerdi,öyle zatın dediği gibi by kemal falanlan alakası yok,adam fırıldak halkı devamlı nasıl kandırırım hesabında,geberik olsa hala CHP diyor korkudan,85 miyon olacağına 15-20 milyon aydın cesaretli kişiler yeterlidir ülkeye,zaten oda onu biliyor,%48 onu hala çok korkutuyor,oda biliyor kendine oy verenlerden bir mok olmayacağını,yani eski deyimce çokluka çokluk peşi mokluk,pısırk kiyafetsizler için söylenmiş deyimdir,nerede çokluk orada mokluk manasındadır,bizdede çoktur ne yazıkki ülkeyi bitirmişlerdir,neyse altın mazisiylen başladık siyasetlen bitirdik

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

4. bir önceki başlık

açılış dolar 19,82 kapanış 27,05 fark +%37 süre 3 ay

bakalım bunda kapanış ne olacak.. tahmin sallıyorum 4 ay +%20 32,50 tl

hayırlı olsun..

Hakan Kara

@ali_hakan_kara
    Öncü verilere göre Temmuz ayından sonra Ağustos'ta da yakın tarihin en yüksek enflasyonlarından birini göreceğiz. Hatta yine en yüksek olabilir.

Hiperenflasyon tüm hızıyla otobanda.!!!
    Crash tüm hızıyla otobanda.!!!

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!

Grafik aşagıda.!!!

US Dollar / Argentina Peso : Informal Rate Historical Chart

https://bluedollar.net/informal-rate/
    Arjantin karaborsa dolar fiyatı.!!!
    750.00
    Buy770.00
    Sell
    +5.48%
    Last Trade :
    16 Aug 2023 13:21 PM

Füze füze.!!!

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!

7. Türkiye birinci oldu. Evet Avrupa birincisi oldu. Ama bilimsel makale veya patent sayısında veya buluş icat adetlerinde değil. :-)

Dünya'da en çok estetik yaptıran ülke olarak 5., Avrupa'da 1. sırada.

Dünya'da cep telefonuna bağımlı ülkeler sıralamasında 8., Avrupa'da 1. Sırada.

8. anket işleri daire başkanınöbetçi crashçıyeşil soğan stokçusu

Sayfa 28/1001 İlkİlk ... 1826272829303878128528 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •