Konutu kredi ile yuksek kaldiracli olarak alirsaniz guzel kazandiriyor, fakat pesin alinirsa sadece belirli donemler kazandirir tepeden aldiysaniz uzun sure zarar bile ettirir.
Konutu kredi ile yuksek kaldiracli olarak alirsaniz guzel kazandiriyor, fakat pesin alinirsa sadece belirli donemler kazandirir tepeden aldiysaniz uzun sure zarar bile ettirir.
Allahaskina ciddi olamazsiniz
Zaten piyasada kredi veren yer yok. Olsa bile %1.2 faizden ki yok ama var diyelim (soylentiye gore gelecek) 180 aylik yok ama var diyelim 4 milyona kredi bulsaniz aylik odemesi 60 bin lira ediyor
Bunun neresi kaldirac? Olsa olsa kazik bu
Boyle bir konut kredisini kullanan insan ya cahildir matematik bilmiyordur yada akli dengesinde sorun vardir
Ha derseniz %0.69 faiz falan oyle bir sey tarihte bir kere oldu unutun onu.
Hadi diyelimki oldu ve hukumet alin size 0.69% faizle kredi dedi. Ust limitte yok 5-6 milyona ev alabilirsiniz dendi
E o zamanda 4 milyonlik ev 6 milyon oluyor ev sahipleri salak degil
Turkiyede artik konut kredisi mantigi bitmistir
Dunyanin en salak insanlari Fransizlardir
Sirf daha onceden kolonilestirdik diye o ulkenin vatandaslarina ulkeye giris izni verdiler ne kulturleri ne adetleri ne yeme icme sosyal hayatlari uzaktan yakindan olmayan insanlari soktular ulkeye. Parisi resmi degil gercek anlamda bok goturuyor. Sokaktaki kopek boklarindan yada farelerden bahsetmiyorum bile
Eger isgucu lazimsa avrupada bir suru fakir beyaz kulture sahip ulke var git oradan topla. Balkan ulkeleri var ukrayna var varoglu var
Sen git Afrikadan bunlari getir ki bunlarin bazilari Arap. Dunyanin en salak insanlari bu Fransizlar
Bişi olmaz.
EYT'lileri nasıl fonladıysak, 1.2% ile kredi çekenleri de fonlarız. 0.69% ile kredi çekenleri fonladığımız gibi.
Sinir stres yapmak saçma. Bırakın ev sahibi olamayanlar ev sahibi olsun.
Sonra bu zamana kadar ev sahibi olamayıp dediğiniz şartların hiçbirine uymayan insanlar da olabilir. Zaman sabit durmuyor ki... Belki o zamanlarda daha işe güce yeni başlamıştı bu seferki kampanyaya başvuracak kişiler kenarda birikimleri yoktu... 1 sene kampanya yapınca bütün talep kesilmiyor ki... Onun bunun söylediklerini dinleyip ev almaktan vazgeçen de çok var. Onlar için de bir fırsat olur kiracılıktan kurtulurlar.
Yatırım için almak isteyen zaten alamıyor o yüzden destekliyorum ben bu kampanyayı. Bundan sonra da çıkarsa bu şekilde çıkmalı düşük faizli krediler. Öyle 100 tane evi olan adamı ucuz kredi ile iyice semirtmek için çıkmamalı.
Endeksa benzeri ama belki daha geniş anlamda bişeylerin ederinin ne olduğunu tespit etmeye yarayan bir site kurmak için ederio.com alan adını kayıt ettirdim.
Belki yeri değil ama fikir paylaşacak kimse var mıdır?
X: Arsam 300 eder mi?
Y: ederi o.
www.ederio.com
Yer İmleri