Patron satışını olumlu karşılayan tahta çok azdır sanırım. Üstelik bu kardeşler daha yakın zamanda hisselerinin bir kısmını Doğan'a sattılar. Piyasa son gelişmeleri yeni bir bedelli sermaye artış kararının gelişi olarak algılıyor gibi. Şahsen bende öyle düşünüyorum. Finansman bulmak gittikçe zorlaşıyor. Karel ettiği karı faiz ve kur farkına veriyor. En kestirme yol bedelli.
Sanırım Karel de işler iyi gitmiyor. Bay WIPER yorumunuz varmı bu konuda
hayır hocam karelde işler çok iyi gidiyor...çok açıldılar toparlayamıyorlar sadece...bedelli olması olmaması beni hiç ilgilendirmiyor ben büyük resimde karelin nerelere geleceğini biliyorum ve bekliyorum beni o yoldan bedelli vs. döndüremez....şirkete değer katacak olan herşey benim gözümde iyidir...şirketin finansal borçları var bunu eritmek için bedelli yapsın sorun değil....bu olay olduğunda şirket olumlu etkilenecek mi etkilenecek o zaman benim için sıkıntı yok....bedelliyi cazip hale getirmek için yukarı sürseler daha iyi katılım olur sadece...bu şekilde 25 tl den bedelli yap yetmedi yine 1 yıl sonra 25 tl den bedelli yap bu hiç adil olmaz...yukarı sürüp yapsalar daha iyi olur...şuan birşey yok olursa sıkıntı yok ben para ayarlamaya bakıyorum ayarlayamazsam başka hissemi satar katılırım...
şirket bazı alanlarda dünya ile rekabet etmek için global oyuncu olmak için adım atıyor...bunu yatırımcı olarak görmek veya görmemek tercih meselesi...500 ün üzerinde hisse var hergün tavan tavan gidende var isteyen onlara takılabilir....ben bu filmin sonunu görene kadar buradayım...
[QUOTE=WIPER;6530029]şirket bazı alanlarda dünya ile rekabet etmek için global oyuncu olmak için adım atıyor...bunu yatırımcı olarak görmek veya görmemek tercih meselesi...500 ün üzerinde hisse var hergün tavan tavan gidende var isteyen onlara takılabilir....ben bu filmin sonunu görene kadar buradayım...[/
Hadi hayırlısı diyelim ne denir bu yoruma şapka çıkartılır…2020 mayasından beri bu hissedeyim bir bedelsiz bir bedelliye katıldım bu hisse beni inan çok yordu 132148 adet hisse elimde var ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum çok yordu bu beni…bu parayada ihtiyacım suanda yok…cok yordu beni
Yer İmleri