Kapanış 39 ancak enteresan bir şekilde 39 a Ak 379 bin lot alış koydu veren versin hesabı.. zaten bugün yine alış tarafında 500 bin lot alarak günü kapattı..Yarın burası çok şenlikli olacak gibi duruyor..
Kapanış 39 ancak enteresan bir şekilde 39 a Ak 379 bin lot alış koydu veren versin hesabı.. zaten bugün yine alış tarafında 500 bin lot alarak günü kapattı..Yarın burası çok şenlikli olacak gibi duruyor..
Yinede tahminleriniz güzel[emoji120]Bende Reis in bu faiz karşıtlığını hiçe sayıp yüksek faiz artışı yapamazlar.2/3puanda bu enflasyon ortamında çekirdek bile değil.Faizler %60/70olmadan borsadan kimse gitmez.faizde 1ayda alacağını finansal okuryazar biri 1saatte kazanır bu ekonomik ortamda..Yarın bende İsmende hareket bekliyorum..yapmazsa mal kaptırmış olur.CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hisselerinin uzak ada ülkesi vatandaşlarına pazarlandığı enerji şirketleri bile piyasa tarafından yatırımcıya övülürken Türkiyenin ilk 3teki res enerjisi üreticisine ortak olan işmenin bu kısmının gözardı edilmesi ilginç geliyor
Bugün viop + bist te 63 milyar hacim olmuş. Rekor 67. Ay sonu olası hacimli bir günde bu rekor geçilir diye düşünüyorum
Sayın uyuyan, bilançoyu yeniden inceledim acaba gözümden kaçan birşeymi var diye..ancak gelir tablosuna bakarsanız, 149 milyar hasılattan elde edilen brüt kar 6.4 milyar..Genel yönetim ve pazarlama giderleri sonrası Esas Faaliyet karı 5241 mil.buradan vergileri de düşünce net karımız 4,252 milyar.. Değerlemeden gelen herhangi bir rakam yok.. Siz İŞGYO ile karıştırıyor olmayasınız ? Çünkü İŞGYO nun karının büyük kısmı değerlemeden geliyor ki bu gayrımenkul şirketlerinde doğaldır..
Kontrolmatik ile İş Yatırım arasında; Pomega Enerji hisselerinin, %4 ile %9 aralığındaki kısmının, yatırımcıların potansiyel iştiraki veya satışına yönelik olarak danışmanlık sözleşmesi imzalandı
Haber Detay Kontrol Ediliyor
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Yer İmleri