Sayfa 957/1002 İlkİlk ... 457857907947955956957958959967 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 7,649 - 7,656 arası.

Konu: Yatırım Fonları X

1. Kur sanki burada kalacak gibi yorum yapıyorsunuz.

Kurun burada kalma ihtimali yok.

2.  Alıntı Originally Posted by friendly_1980 Yazıyı Oku
    Naaptın sen de bizi öldürdün be hocam: ) fon döviz oranı %40 bile değil. Kalanı türev. Yarına bi yeşil gösterebilir amcalara: )
    %50,3 oranı var dövizin
    Uyuşmadı bir türlü dem'e "ben"de ki meşrep

Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Kuru buralara düşürmek bana hiçte mantıklı gelmedi.
    Bu kur seviyesiyle nasıl ihracat yapılacak, nasıl turist gelecek bilemiyorum.Türkiye yabancılar için bile pahallı bir hale geldi.
    Enflasyonda son sürat 1 yıl daha devam edeceğine göre durum ilginç bir hal alacak.
    Bu durum devam ederse ve ithalat patlar, ihracat durursa nasıl çıkılır işin içinden.
    Bence kuru 27'ler civarında sabit tutmak çok daha mantıklı olurdu.

Ayrıca döviz satışını milletin yaptığını da hiç sanmıyorum.Faiz kararının etkisini göstermek için baya bir döviz yakıldı galiba.
    Kendi çalar kendi soyler ,piyasa kapandıktan sonra satış , hazır yabancida yok

Türkiye de 50 yıllık gerçek , kimse döviz ve altınını bozmaz , şimdi 27 den alımlar hızlandığı için korku edebiyatı yayiliyor

Alıntı Originally Posted by Lemon Yazıyı Oku
    %50,3 oranı var dövizin
    Üstüne powel da kükrer de bizim.kayiplar.yuzde 10 u geçer , sağlık olsun ,yabancı fondan ölmek var dönmek yok

5. Bu arada elinde düşük faizli tahviller olan fonlara da geçmiş olsun demek lazım.

6. Rpd +0,87
    yay +1,86
    yas -1,85
    mac -1,67
    fub +0,45
    rık +0,64
    Uyuşmadı bir türlü dem'e "ben"de ki meşrep

7.  Alıntı Originally Posted by Lemon Yazıyı Oku
    Rpd +0,87
    yay +1,86
    yas -1,85
    mac -1,67
    fub +0,45
    rık +0,64
    teşekkürler. o halde döviz farkı pazartesiye kaldı..bugün dövizde düşüş tahmin edip ucuzdan alsın diye sabah alım yapanlar yandı desenize..satanlar da kurtuldu..hani fonlarda döviz için artık akşam 18 rakamı baz alınacak deniyordu?

8. Yas la ıdh bu son düşüşü biraz telafi ederss bunlardan da çıkarım bir süre kafa dinlerim... Özellikle endeks fonlarının artık gün içinde yapacağı belli olmuyor... Atıyorum +%3le başlıyor , akşama doğru bir bakıyorsun - %4 olmuş... - %1le başlıyor, hoppp akşama +%2.5 olmuş. Hem o kadar risk alıp hem bir ileri bir geri çok mantıksız, bocalamaları bitemedi, sadece bugüne özel değil, son 2 haftadır borsa da aynen zaten...

Sayfa 957/1002 İlkİlk ... 457857907947955956957958959967 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •