3 yıldır artık yeter emekli olacağım diyordum
en son 2024 eylül ayına karar vermiştim
ancak son yapılan zamlardan sonra emekli çalışan arasında ki fark %66 lardan %50 lere doğru inince şimdilik emeklilik kararını 60 yaşına erteledim![]()
3 yıldır artık yeter emekli olacağım diyordum
en son 2024 eylül ayına karar vermiştim
ancak son yapılan zamlardan sonra emekli çalışan arasında ki fark %66 lardan %50 lere doğru inince şimdilik emeklilik kararını 60 yaşına erteledim![]()
bir halt olacağı yok.
Erdoğan’dan emekli maaşları ve kira fiyatları açıklaması
Emeklilerimizden gelen serzenişlerin farkındayız. İnşallah bu konuda da gerekli adımları yıl sonuna kadar atacağız.
https://www.sozcu.com.tr/2023/ekonom...amasi-7782273/
ee noldu hani Ekim di?
şimdi yılsonu lafı geçiyor
Yahu ben mi yanılıyorum, yoksa millet ciddiye mi almıyor anlamiyorum. 2023 icin emekliye verilen 30 % zam, 1 Ocak 2023 ten sonra emekli olanlara ve EYT lilerle birlikte tum emekli olmayanlara da verilmedi. Zam eski emeklilere 30% yansırken, bu gruba ve SGK nın "Ne kadae emekli maaşi alabilirim ? " uygulama robotuna 16 % olarak yansıdı. Ne emeklilik mağdurları, ne emeklilik dernekleri, ne de resmi kurumlardan kimse bunun peşine düşmüyor gibi geliyor bana. Cimer'e nedenini sordum. 25 gün bekledim. SGK il md lüğünden gelen bir cümlelik yanıtta " Emeklilik maaşları sisteme otomatik olarak yansıtılmaktadır" yazıyor. Cimer'e tekrar yazdım. " Ben herhangi bir il md lüğüne emekli maaşları nasıl hesap ediliyor diye sormadım. Cimer uzeriden Cumhurbaskanlığı'na hak hukuk ne olacak , neden arada böyle bir fark var duzeltilmesini ve bilgi istedigimi belirttim. Bekliyorum bakalım. Ikinci yazılı cevabı da aldığım zaman, olumsuz olursa bölge idare mahkemesine verecegim. Fikirlerinize açığım.
SM-A515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
...
Yer İmleri