Sayfa 1305/1312 İlkİlk ... 30580512051255129513031304130513061307 ... SonSon
Arama sonucu : 10492 madde; 10,433 - 10,440 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım 2

1.  Alıntı Originally Posted by Cilginfenci Yazıyı Oku
    Hayırlı uğurlu olsun alan kazanır devrindeyiz. Nerden kaça aldınız?
    Ankara batıkent ten aldım kendim için değil çocuklara aldık bizim çektiğimiz sıkıntıyı onlar çekmesin diye
    Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir

Alıntı Originally Posted by kilavuz Yazıyı Oku
    Ankara batıkent ten aldım kendim için değil çocuklara aldık bizim çektiğimiz sıkıntıyı onlar çekmesin diye
    Artık çocuklara ev bırakamazsanız çocuk yapmayın diyorum gençlere. Tekrar hayırlı olsun.

3. Rakam yazmak istemiyorum ama mesa tarafında
    Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir

4.  Alıntı Originally Posted by djoz Yazıyı Oku
    2010 yılını 100 kabul edersek 2023 yılında ev fiyatı 993 çıkıyor.

Yine 2010 yılını 100 kabul edersek ÜFE'ye göre ev fiyatının 1131 olması gerekirdi.

(Tüfe'ye göre hesaplamadım çünkü tüfe'nin ev kiralarını ve dolayısıyla enflasyonu düşük çıkarması için kasıtlı olarak manipüle edildiğini sağır sultan bile biliyor)

Tivitin sahibi "rezalet" demiş.
    Evet, ev fiyatları olması gerekenden daha düşük olduğu halde medyanın ve trollerin gece gündüz "fahiş" algısı pompalamaları rezalet.
    Halk bu kadar da saIak yerine koyulmamalı.

konutta 2021 de %36 artışı görünce verilerde bir yanlışlık olduğu hemen belli oluyor zaten. öyle her veriye atlamamak lazım. Verinin kaynağı TCMB sitesinden kontrol ettiğimde 01.01.2011 - 01/01.2023 arasında konut fiyatları 14,53 kat artmış. Yani başlangıcı 100 kabul edersek 1.453 olmuş. Demek ki konut fiyatları ÜFE (1.131) den bile çok artmış. Acaba bir balon ihtimali olabilir mi? Bir fikir yani
    Yazdıklarım kendi görüşümdür, Yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by kilavuz Yazıyı Oku
    Dün sabah mecburiyetten Bi ev aldım eskiden ev alana hayatını kurtardı gözüyle bakarlardı ama ben çok huzursuzum hayatım mı kurtuldu hayatımda yediğim en büyük kazığı mı yedim karar veremedim
    Kuantum fiziğinde vardı sanırım. Hayatta her karar verdiğimizde alternatif bir gerçeklik oluşur. Bu gerçeklikte siz evi almasaydınız neler olacağını gösterir. Bu gerçekliği göremeyeceğimiz için verdiğiniz kararın doğru mu yanlış mı olduğunu asla bilemeyeceğiz.
    Bu nedenle alınmış alınmıştır sözüne dönüyoruz. Hayırlı olsun. Umarım güzel anılar birikir içinde.

Tapatalk kullanarak iPhone 20 aracılığıyla gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by kilavuz Yazıyı Oku
    Dün sabah mecburiyetten Bi ev aldım eskiden ev alana hayatını kurtardı gözüyle bakarlardı ama ben çok huzursuzum hayatım mı kurtuldu hayatımda yediğim en büyük kazığı mı yedim karar veremedim
    Rahmetli Ankaralı Namık'ın Kırmızı Motor türküsünde dediği gibi; Kaça aldıysan ucuza almışsın, hayırlı olsun
    Yazdıklarım kendi görüşümdür, Yatırım tavsiyesi değildir.

7. The AirBnB Bubble Popping Will Pop The Housing Bubble

https://www.zerohedge.com/personal-f...housing-bubble

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    3,166
    https://tr.euronews.com/2023/08/26/d...ehirler%20oldu.

Evi olmayan arkadaşları, Washington veya Rotterdam'a davet ediyoruz.
    Kamu bankalarının beleş kredileri, oradaki evler için geçerli mi araştırmak lazım.

Sayfa 1305/1312 İlkİlk ... 30580512051255129513031304130513061307 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •