Efendim dolar longladik iflas ettik borçlu kaldık ağlayanlar milyonlarca emeklinin ahi var. Öyle aglamana kimse bakmaz.
Temerrüt de kıvama geldi ki temerrutu 10 katı kararı alinmali kıvam iyice koyu olsun.
Efendim dolar longladik iflas ettik borçlu kaldık ağlayanlar milyonlarca emeklinin ahi var. Öyle aglamana kimse bakmaz.
Temerrüt de kıvama geldi ki temerrutu 10 katı kararı alinmali kıvam iyice koyu olsun.
Bu memed abi o memed abi mi şüpheliyim. Biri sizi trollüyor...
Müzmin bir secbul fanıyız. Yerim, içerim, saplarım. Ey yatırımcı nâdânı terk etmeden yaranı arzulama...DM'den babam sen misin diye sormayın lütfen. Yazdıklarım yatırım tavsiyesi içermez.
Olayın geçmişi var.Sürekli long-sürekli short ve ısrarla denilmesi anlamsız.Bir kere dersin ama pozisyondan çıkış koşulunu da söylemen gerekir.
Üstelik Dakika başı tradeleri söylemekte anlamsız.Sen dediğin anda zaten 100 puan kaymış oluyor ve kimseye de faydası yok.
Zarar ederse unutulur ama kar ederse yapıştır.BURADA FAYDALI OLAN TEK ŞEY ANALİZDİR.ister dalga ister mt...analizi yazarsan ve pozisyonu buna dayandırırsan anlamlıdır.
Şimdi birisi diyor ki realtime yazıyorum...şimdi realtimede 3 kontrat ile 40 kontrat DAĞLAR KADAR FARK EDER.
2 kontrat short açarsın.ANINDA SÖYLERSİN.edeceğin zarar 4000 tl olur.
Ama 40 kontrata zarar 80.000 olur.
BUNUN TARTIŞMASI YOK.1 KONTRAT İLE 40 KONTRAT ARASINDAKİ kararlılık ,maksat (heyecan mı güçlü analize güven mi) dağ kadardır.
sadece eğlence olsun diye 2 kontratı anında yazarsın..ama 40 kontratı yazamazsın...
20 kontrat için 250.000 tl lazım.para değil.Evet gerçekten bu kadar kontratı anında yazacak birisi varsa,tebrik ederim...
O zaman heyecan-adrenalin ihtiyacı-algı değil analize güven derim.
Bence de birini bulup zorla getirmişler.
Anadolu irfanı yemez.
Altın vuruşa gidiyoruz.
Bademlerin faizle işi olmaz. SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
yok patron temel vs hepsi bir kenara geç onları .... dalga analizi yapiyorsun
önünde salt grafik var.. fiyat ve zaman var ... hepsi grafiğin içinde . nasıl bitmezmiş değil mi? bitecek gibi mi duruyor sence??
yok efendim game overmış.. çöküşmüş...
cycle bitmezmiş mehmed abi.. ömür biter cycle bitmez..![]()
Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024
Memed abi sen neden surekli yazmiyorsun ?
08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum
Yer İmleri