Sayfa 943/1004 İlkİlk ... 443843893933941942943944945953993 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 7,537 - 7,544 arası.

Konu: Viop LIII

1. Efendim dolar longladik iflas ettik borçlu kaldık ağlayanlar milyonlarca emeklinin ahi var. Öyle aglamana kimse bakmaz.

Temerrüt de kıvama geldi ki temerrutu 10 katı kararı alinmali kıvam iyice koyu olsun.

2.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Bunu bi de Dolar bazlı yapar mısın ..benim için değil haa..bozkurt meraklısı da ondan
    buyrunuz... 91 öncesi göstermiyor yalnız..

Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

3. Bu memed abi o memed abi mi şüpheliyim. Biri sizi trollüyor...
    Müzmin bir secbul fanıyız. Yerim, içerim, saplarım. Ey yatırımcı nâdânı terk etmeden yaranı arzulama...DM'den babam sen misin diye sormayın lütfen. Yazdıklarım yatırım tavsiyesi içermez.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by Zinedrimed Yazıyı Oku
    Çok iddialı bir yazı.
    Long short diyen hobidikler. Viop başlığında başka ne denir ki?
    3-5 kontrat yapan bir sürü kişi var burada, herkes bir şekilde sermayesiyle birşeyler yapmaya çalışıyor. Az kontrat olunca değersiz ve yazanlarda algıcı. Enteresan olmuş.
    Viop topiğinde Viop yapmayın demek asıl saçmalık.
    Olayın geçmişi var.Sürekli long-sürekli short ve ısrarla denilmesi anlamsız.Bir kere dersin ama pozisyondan çıkış koşulunu da söylemen gerekir.

Üstelik Dakika başı tradeleri söylemekte anlamsız.Sen dediğin anda zaten 100 puan kaymış oluyor ve kimseye de faydası yok.

Zarar ederse unutulur ama kar ederse yapıştır.BURADA FAYDALI OLAN TEK ŞEY ANALİZDİR.ister dalga ister mt...analizi yazarsan ve pozisyonu buna dayandırırsan anlamlıdır.

Şimdi birisi diyor ki realtime yazıyorum...şimdi realtimede 3 kontrat ile 40 kontrat DAĞLAR KADAR FARK EDER.

2 kontrat short açarsın.ANINDA SÖYLERSİN.edeceğin zarar 4000 tl olur.

Ama 40 kontrata zarar 80.000 olur.

BUNUN TARTIŞMASI YOK.1 KONTRAT İLE 40 KONTRAT ARASINDAKİ kararlılık ,maksat (heyecan mı güçlü analize güven mi) dağ kadardır.

sadece eğlence olsun diye 2 kontratı anında yazarsın..ama 40 kontratı yazamazsın...

20 kontrat için 250.000 tl lazım.para değil.Evet gerçekten bu kadar kontratı anında yazacak birisi varsa,tebrik ederim...

O zaman heyecan-adrenalin ihtiyacı-algı değil analize güven derim.

5.  Alıntı Originally Posted by Economics Yazıyı Oku
    Bu memed abi o memed abi mi şüpheliyim. Biri sizi trollüyor...
    TL yüzyıli başlasın dayı trol olalım

Bence de birini bulup zorla getirmişler.
    Anadolu irfanı yemez.
    Altın vuruşa gidiyoruz.
    Bademlerin faizle işi olmaz.
     Alıntı Originally Posted by Economics Yazıyı Oku
    Bu memed abi o memed abi mi şüpheliyim. Biri sizi trollüyor...
    SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

7.  Alıntı Originally Posted by ArcModerna Yazıyı Oku
    Evet 1 USD 27.000.000 TL ye çıkan para birimiyle başka bir şekil olmasini beklemek saflık olurmuş...

Normalde bu deval ile batan sirketler olması gerekirken hepsi saha kalkti demek ki hepsi hedge etmiş kendisini ama hedge edilen yerin batması gerekir idi ki onuda duymadık ..

Açıkçası dayı sonsuz parada arada sınırlı para ile beklesen dönemler hariç sonsuzlugun fotoğrafı. Ayrıca 90 larda ki gibi bu yükseliş de sürebilir ki bunu daha önce paylaşım yapmıştım ama sonsuz para arzında kredi genislemesi ve çılgınlık para dağıtımı gerekli ki öyle birşey yapılmayacağı belli suanki kadroda kararlarda.

Daralma bariz araba bayileri onu araba yığıldı 1 ay olmadı. Alıcı kalmadı piyasa çok net daralma içinde.

1.000.000 kat arta. Para biriminde dayı anatrendciler zabaa kadar tirend cizsin.. hep oyma ..

Teknik analiz diye birşey yoktur. Olsa birşey 27.000.000 belki dahası olmaz. ....
    yok patron temel vs hepsi bir kenara geç onları .... dalga analizi yapiyorsun

önünde salt grafik var.. fiyat ve zaman var ... hepsi grafiğin içinde . nasıl bitmezmiş değil mi? bitecek gibi mi duruyor sence??
    yok efendim game overmış.. çöküşmüş ...

cycle bitmezmiş mehmed abi.. ömür biter cycle bitmez..
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

8. Memed abi sen neden surekli yazmiyorsun ?
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

Sayfa 943/1004 İlkİlk ... 443843893933941942943944945953993 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •