TCMB, KKM'ye İlişkin Kararların Uygulama Talimatını Bankalara Gönderdi
TCMB: Bankalar İçin Gerçek Kişi Dönüşüm Hesaplarından Vadeli TL'ye Aylık Dönüşüm Hedefi %5'Ten %10'a Yükseltildi - Bloomberg
TCMB, KKM'ye İlişkin Kararların Uygulama Talimatını Bankalara Gönderdi
TCMB: Bankalar İçin Gerçek Kişi Dönüşüm Hesaplarından Vadeli TL'ye Aylık Dönüşüm Hedefi %5'Ten %10'a Yükseltildi - Bloomberg
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
TCMB: KKM'den TL'ye geçiş için TL mevduatın vadesi en az 32 gün olarak belirlendi-Bloomberg HT
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Borsa o kadar yükseldi. Ben kendi yatırım hesabımın Ocak ayının ilk haftasında gördüğüm dolar bazlı zirveyi ancak bugün geçebildim... Şu seçim döneminde çok fena düşmüşüm...
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Başlarına bela yemiyor daha,az,uz değil bağlanan para 120 milyar dolar,onlar ise 3-5 bedevi parası için dötünü yırtıyor,dövizin köpüğünü almak için mecbur faizi 25 yaptılar,ABD ve Avrupadan,İMF'den borç para bulmalarıda imkansız,çünkü denetim demek,ama onlar yanaşmıyor böyle denetimsizlik gitsin diyor,para bulmak için halkı soyuyor vur abalıya diyerek uçuk zamlar yapıyorlar,sonra esnafı denetleyeceğiz diyerek baskın hesapları yapmaya çalışıyorar milletin gözünü boyamak için,zatın eski kurnazlığı devam ediyor,askeri susturdu yargıyı kendi emrine aldı bir mok olmasın diye,ama zaman gelir kurnazlıkta fayda sağlamaz ipler koptuğu zaman,tek korktukları %48 kesimin oyu,çünkü bu kısım bilinçli akıllı sistemin oyu,onlara oy verenlerde aziz nesinlik,zaten kendilerine verilen oyu düşünmüyorlar bir moka yaramadıklarını bildikleri için,devamlı onun için hergün muhalefete hücum ediyorlar,ağızlarında devamlı imam oğlu CHP tesbih olmuş.
bu millet dolarları satıp borsaya da girecek buraya da yazıyorum.
Yer İmleri