Sayfa 899/1003 İlkİlk ... 399799849889897898899900901909949999 ... SonSon
Arama sonucu : 8019 madde; 7,185 - 7,192 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri ( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VIII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyanın merkezi İstanbul
    Gönderi
    1,828
     Alıntı Originally Posted by aydınb Yazıyı Oku
    kur 2 ayda 19 dan 27 geldi kkm ödendi.bu ciddi bir kur atağı normalde.hadi burdanda 35 e gitsin o da ödenir.ha daha çılgın seviyelere gidermi?beklemiyorum ama gitse bile bir noktadan sonra yine sert şekilde düşürürler.kkm ciye o kadar parayı yedirmezler helede ŞİMŞEK varken.
    evet ilk 19-27 atağında sıkıntı olmadı ancak burada bile kaynak olmadığından para basmaya başladılar.
    Yine de kurun 35 -36ya gitmesindense faizleri enflasyon seviyesine bir süreliğine çıkarsalar görece daha iyi olur gibi.
    Kurda ipin ucunu kaçırdılar mı düşürebilmeleri çok zor olabilir. KKM nin ancak %10-15 i kadar sistemde fiziki usd var ülkede. Talep gelirse ver paramı derse insanlar nasıl ödeme yapacaklar bilemiyorum.

2.  Alıntı Originally Posted by cennetyolu Yazıyı Oku
    evet ilk 19-27 atağında sıkıntı olmadı ancak burada bile kaynak olmadığından para basmaya başladılar.
    Yine de kurun 35 -36ya gitmesindense faizleri enflasyon seviyesine bir süreliğine çıkarsalar görece daha iyi olur gibi.
    Kurda ipin ucunu kaçırdılar mı düşürebilmeleri çok zor olabilir. KKM nin ancak %10-15 i kadar sistemde fiziki usd var ülkede. Talep gelirse ver paramı derse insanlar nasıl ödeme yapacaklar bilemiyorum.
    ayda 3bin 5bin belki 10bin

3.  Alıntı Originally Posted by YapraksızYonca Yazıyı Oku
    ayda 3bin 5bin belki 10bin
    Merak ettğim bir husus var,

Teorik olarak düşünürsek

Tüm dth sahipleri benim paramı amerikada şu bankaya yolla ev alacağım dese (gerçekten ev alacaklarını düşünelim)

Ne olur ? Sistemde gözüküyor ama oraya yollanabilir mi ?

Alıntı Originally Posted by 111222333 Yazıyı Oku

Teorik olarak düşünürsek

Tüm dth sahipleri benim paramı amerikada şu bankaya yolla ev alacağım dese (gerçekten ev alacaklarını düşünelim)

Hektas.!!!
    Karadeniz Eregli hissesi verirler.!!!

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyasi.!!!

5.  Alıntı Originally Posted by 111222333 Yazıyı Oku

Teorik olarak düşünürsek

ejderhanin uyandigini çaktiklari an fiziki çekime swifte limit gelir.. Başka care varmi ki bir de çok isteyen tlye dönsün derler tabi

Bankacılık Endeksi son 14 yılda Sanayi Endeksine kıyasla %82 daha kötü performans göstermiş, son 13 yılda dolar bazında kaybı ise %76 olmuş..

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyasi.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

7. Mundi ile ilgili bir sorum olacak. Anladım 700 bin küsür tl güvence altında. Ancak sorum şu: Hepimizin parasını toplayıp Para yatırdığı banka batarsa devlet güvencesi sadece 400 bin TL. Yani şöyle söyleyeyim para batarsa para Ünlü Menkul'un kendi nezdindeki hesabında değil. Başka bankada Ünlü Menkul adına. Şöyle bir örnekle açıklayayım. aramızda 100 kişi para toplayıp bir kişinin adına para yatırsak, devlet sadece 400 bin TL verir. Yüz kişinin güvencesini karşılamaz. Bu konuda beni aydınlatmak isteyen var mı?

Alıntı Originally Posted by sathyz Yazıyı Oku
    Mundi ile ilgili bir sorum olacak. Anladım 700 bin küsür tl güvence altında. Ancak sorum şu: Hepimizin parasını toplayıp Para yatırdığı banka batarsa devlet güvencesi sadece 400 bin TL. Yani şöyle söyleyeyim para batarsa para Ünlü Menkul'un kendi nezdindeki hesabında değil. Başka bankada Ünlü Menkul adına. Şöyle bir örnekle açıklayayım. aramızda 100 kişi para toplayıp bir kişinin adına para yatırsak, devlet sadece 400 bin TL verir. Yüz kişinin güvencesini karşılamaz. Bu konuda beni aydınlatmak isteyen var mı?
    Aracı kurumlarla ilgili yönetmelik farklı....

Sayfa 899/1003 İlkİlk ... 399799849889897898899900901909949999 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •