Sayfa 906/1003 İlkİlk ... 406806856896904905906907908916956 ... SonSon
Arama sonucu : 8019 madde; 7,241 - 7,248 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri ( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VIII

Alıntı Originally Posted by caliagra Yazıyı Oku
    https://www.bloomberg.com/news/artic...urbs#xj4y7vzkg

Türk Mevduat Sahipleri KKM Programından Çıkıyor
    Some depositors are shifting savings into dollar accounts
    Programdan çıkıyor mu çıkmaya zorlanıyor mu

2.  Alıntı Originally Posted by büyükşef Yazıyı Oku
    kkm den yeterince çıkış olunca dövize basmayı kaldırıp....doları zıplatırlar...dolayısı ile merkezin ödeyeceği maliyet bankaları kucağına atılmış olur....köylü kurnazlığı yani...arada kkmden mevduata geçenleri sevmiş olurlar...
    Bak bu mantıklı..

3.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Ben onu zamanlama olarak değil güç olarak dedim
    Misal 29 mayıs günü 20 tl li geçen dolar 26 haziran da 26 demiş..

Mayıs aylık bile mevduat bağlamış olsan 40 falan faiz ile bye bye yani.
    Mevduat öyle bişidir ki misal bugün bağladın 20 gün sonra dolar 30 tl..Bozup alim desen 31 32 den satacak sana banka.
    20 günlük karın gidecek..Ha düştü ha düşecek dolar dur bozmim dur düşer derken arkasından mendil sallanıyor..
    Bu operasyon ne zaman yapılacak..

Yerel seçimleri genel seçim ile karıştırmayın
    Zaten 3 büyük il şu an AKP de değil.
    AKP gayet de güzel istediği gibi her yerde at koşturmaya devam ediyor..
    İstanbulu çok istiyorlar evet ama bir genel seçim değil sonuçda..

Doları 30 33 35 e çekmek AKP ye oy kaybettirir miiiii

Bence kaybettirmezz..
    Tam tersi kazandırabilir bile..
    Birde çıkıp bu okumuş tayfa faiz artırdı bakın ben demiştim bana verim yetkiyi falan başlarsaaaaa..
    Cahillik yüceltildi..

4.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Programdan çıkıyor mu çıkmaya zorlanıyor mu
    ikiside galiba )

Banka Mevduat Faizleri ( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VIII

Alıntı Originally Posted by duck wing duck Yazıyı Oku
    Vade sonunda hesap kapatılsın demiştim. Hesaba tl olarak yattı bende doğal olarak altına dönmesini istedim.
    Bana göre buraya kadar bir sıkıntı yok. Ancak yeniden bağlamak istediğimde PY'de yapamadı akşam üzeri artık sistemin engellediğini söyledi. Dolar olsa çekip başka bankada bağlardım.
    DDKKM’de vade sonu kapatılsını neden tercih ettiniz ki? İlginç bir tercih olmuş. Sonuç olarak 30.06.2023 itibari ile hesabınızda gram altın olmadığı için ne kendi bankanızdan ne de başka bankadan DDKKM yapamazsınız artık.
    Özetle DDKKM’sini dövize dönen biri DDKKM’ye elveda demiş oluyor.

6. Hukumet tam 7 yildir herseyi yanlis yapiyor . Arkadasim doları devalue edip geri niye sariyorsun alici topluyorsun .

Dolar 18 mi yap 10 gunde 40 lira birak kalsin . Kimse elini suremez . Sen karınxa adimlarla 26 yap sonra 30 bekler sonra 35 ...

Yada 8 den 18 yapiyor 12 ye dusuruyor aptallik bu .

Bu isleri 10 gunde bile degil 3 gunde yapacaksin . Ve oynamayacaksin .

Talep enflasyonu kesilecektir . Pesinede 50 60 faizi yapistir . Asgari ucreti 200 dolara dusur . Ucuz isci gucu yakala carkini ordan dondur .

Sen asgari ucreti 450 dolar yapmissin . Dolar herkes gidecek diye bekliyor 45 faize herkes burnunu bukuyor eeeee .

Suan 27 mi usd nin olmasi gereken yer 50 60 dir . 50 60 yaparsin faizide 60 70 yaparsin . Kimse ne dolar alabilir dolari olanda satar gider mevduata . 60 dan sonra tekrr 30 a indirme . Inerse herkes mevduattan cikar yine alir .

1 kere talebi keseceksindolar ederinde diyecek herkes bitti gitti

7. Usd ye talebi kesmek istiyorsan yontemi budur . 2 liradan 27 liraya geldi 7 yilda . Talep kesildimi yok . Niye . Hep diri tuttun . Ogretmen ocakta 50 55 bin maas alacak 2 bin dolar yani . Komedi . Yapma abi .

Sefaletmi yasiyoruz zenginlikmi belli degil . 100 milyon nufusla 50 dolar maasi olan afgan suriye 450 dolar verip para biriktirmelerine imkan veriyorsun . Onlari statu mal sahibi yapmak icin ugrasiyor hukumet .

60 lira dolar . 75 faiz . Talebi kes . Isteyene krediyi ver faiz orani budur de . Gorelim . O patronlar kredi alip dolar alabiliyormu .

Kimseye dokundurtmadan dolari 100 e kdr cek 2 yilda . Faizide 75 den 50 ye ceksende kimsenn eli dolara gitmez asgari ucreti 200 dolar seviyesinde tut .

8. Bu sayede kirada evde arabada doyuma ulasir usd nin degerini buldugunu dusunup . 300 bin dolara aldigin ev 150 bin dolara duser . Gercek fiyatlamasina gelir . Turkiyenin tum sorunu dolarin yavas olmasi gercek degerinde olmamasidir . Buda talep enflasyonu yaratmaktadir . Baska hicbirsey degil

Sayfa 906/1003 İlkİlk ... 406806856896904905906907908916956 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •