Sayfa 19/1001 İlkİlk ... 917181920212969119519 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 145 - 152 arası.

Konu: Viop LIV

1.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    o uçta gözüken şey,
    flama değil di mi?
    ayafosfos olsa anlardı direğünden. asdasds.
    Benim bildiğim iki üç direk var elektrunik ve kale direği birde evin direği derler de onu daha çözemedim

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Madem kural:CUMA longla,ptesi artı gap ile sat....

Son haftalarda olan bu ise benden 1 jeton long...

Alıntı Originally Posted by kelebekx Yazıyı Oku
    Arkadaşlar hisse senedi işlemlerinde en uygun komisyon oranını hangi aracı kurum veriyor? Bi de ek olarak ücretsiz derinlik falan.

Qnb benden 10 binde 4 alıyor, 2,500k portföy büyüklüğü için derinliği ücretsiz veriyor ama her ay 250 lira eş anlı ücreti alıyor. Önerilerinizi bekliyorum.

Mi 9T cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Sanko mu Midas mi ne vardi kelebekx kardes. 1 sene komisyon almiyorlardi. Bu is islem hacmine bakiyor biliyorsun. Sanko neyse de Midas nedir, parani orda tutar misin bilemiyorum ama.

GARAN, KRDMD ve ENKAI long

XU030 8600 potansiyeli var.

5. Benzerlikler şaşırtıcı..Bakalım bu sefer nereye çevirecek diteksiyonu..
    Benim şahsi düşüncem..
    Pazartesi ile birlikte 8500 (savrulmalı 8800 u100) hareketi ardından düzeltme için gerekli marj oluşturulmuş olur diye
    düşünüyorum.

Yine yüzde 20 verse 7000 7100 falan oluyor işte.
    Eee güzel şükela olur..Sonrasında yine ralli mode tabi.

6. 3.çeyrek bilanço dönemine kadar rölanti mod devam etmeli diyordum ama OVP IMF NOT artırımı cart curt derken bir sürü hikaye yaratıldı. Ha adamlar araya bir düzeltme sıkıştırıverir ona da şaşırmam

Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    3.çeyrek bilanço dönemine kadar rölanti mod devam etmeli diyordum ama OVP IMF NOT artırımı cart curt derken bir sürü hikaye yaratıldı. Ha adamlar araya bir düzeltme sıkıştırıverir ona da şaşırmam

Son zamanlarda enflasyon ve faiz ile korelasyonu var bistin. Enflasyon egrisi dusmedikce bu borsa dusmeyecek gibi duruyor.

Bu ay enflasyon yillikta yuzde 55 e cikacak, baktim son 4 ayda pozitif baz etkisi de yok.

Nasil olacakta enflasyonu yuzde 60 da tutacaklar. Bence MB den yeni bir guncelleme gelecek.

Bu yil en iyi sartlarda 70 80 arasi olur bence.

-------------

Cuma gunu FITCH tarafindan bence not artirimi gelir, cok spekulatiften, spekulatife ceker

Eger olurda yatirim yapilabilir seviyeye cekerse bu surpriz olur.

Belki kapali kapilar ardinda bunun sozunu verdiler, o yuzden faiz artirdilar. Onumuzde 4 yilda secim yok - yerel secimi saymiyorum -

8. Bu kurumların isimleri pek güven vermiyor üstadım, hareketsiz şekilde genellikle 3500k üzeri bir portföy bulunduruyorum.
     Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Sanko mu Midas mi ne vardi kelebekx kardes. 1 sene komisyon almiyorlardi. Bu is islem hacmine bakiyor biliyorsun. Sanko neyse de Midas nedir, parani orda tutar misin bilemiyorum ama.
    Mi 9T cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 19/1001 İlkİlk ... 917181920212969119519 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •