Originally Posted by
gundem
Sayın besiktask oyun biçim gibi küçük yatırımcılar üzerine oynandığını bilmeyen kalmadı. Sayın besiktask lütfen bizi küçük ve aptal görmeyin. Lakin bu hissede algoritmik robotlar işlem yaptığı ortamda bizden aşağıdan al üstten sat düşüncesini yerleştirmenizi dürüstçe bulmuyorum ki bizi asagiladiginizi düşünüyorum. Kim olduğunuzu bilmiyorum. Belki tahtacisiniz, belki büyük bir portföye sahip bir yatırımcısınız. Kim olduğunuzu bilmekte istemiyorum. Hatirliyormusunuz( sizi rencide ettiğimizi düşünmeyin) şöyle demiştiniz. Birilerin kazanması için birilerinin kaybetmesi gerekir demiştiniz . Şu ana kadar siz kazandınız, biz kaybettik. Sanırım bu değişene kadar böyle devam edecek.
Bide söyle dusun. . . . . . butun arabalar ustune geliyorsa belki sen yanlıs serittesin. . . . . . . olamazmı?
Ayrıca su an dustu dediğin kağıt 2 ay önce 8 tl idi. . . . .
Hem iş bilmeyeceksin, hem hesap bilmeyeceksin, hem önerilere acık olmayacaksın. . . . . . .Olmazzzzzzz arkadasım bu sekilde olmaz. . . . . . . yumurtaları koymusun dozerin altına hepsi kırıldı ac kaldım diyorsun. . . .. sen sepetleri ayırma sonra cık hakkımı helal etmiyorum. yok kandırıldım, yok mehmete guvenmiyorum ama şirkete guvenim sonsuz..... yahu ne diyeyim bilmiyorum ki sana. . . allah gönlune göre versin diyeceğim ama. . . . . . sen bu kadar beddua ederken dönup dolasıp seni vuruyor bu beddualar.. . . . .
saygılarımla
sen eniyisi bunu seyret. . . .
https://www.youtube.com/watch?v=Oxbt...z8GzU&index=23
Yazdıklarım deli saçmasıdır. Hiç bir anlamı yoktur. Yatırım ve bilgi tavsiyesi değildir. Sohbet muhabbet amaçlıdır
Yer İmleri