Doğrusu sahibi kimdir tanımıyorum, sitesine baktım, Sani konukoğlu ismi çıktı, daha önce ismini hiç duymamıştım, cahilliğime verin, bana daha çok soba markası ismi gibi geliyor.Mi 9T cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Doğrusu sahibi kimdir tanımıyorum, sitesine baktım, Sani konukoğlu ismi çıktı, daha önce ismini hiç duymamıştım, cahilliğime verin, bana daha çok soba markası ismi gibi geliyor.Mi 9T cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sanko sağlamdır Gaziantep in en önde gelen ailesidir Konukoğlu
Son düzenleme : tidebringer; 01-09-2023 saat: 16:54.
XU030... haftalık direnç 8547xx çalışıyor
ama şort daha para vermez
İŞ,AK,QNB... herkes alıcı... var bi planları
hacimli barın ortalaması 886700... lönkçümü kazanacak şortçu mu ?
886425 lönk
Fışkırtıyorlar. Ben bile go go go tar tar tar demeye başladım. Memed abi de arazi...
Müzmin bir secbul fanıyız. Yerim, içerim, saplarım. Ey yatırımcı nâdânı terk etmeden yaranı arzulama...DM'den babam sen misin diye sormayın lütfen. Yazdıklarım yatırım tavsiyesi içermez.
Iscdeki geri zekalılarin robotu bozuldu sanırsam.
ben biraz daha eski 8- 10 bandında çok alıp satmıştım o zaman bana bilanço olarak çok ehven geliyordu 4 f/k falan diye baktığımı hatırlıyorum, sonra 10-20 hareketini çekti, tabii beni üstünden attıktan sonra yaptı hareketi okullu, ama ordaki esas hikaye karadeniz gazı müjdeleriydi, nedense gaz buşduk deyince tuprs ve petkm kaldırıyolardı, sonrasında nafta/etilen downtrend fiyatlandı durdu..
netenyahu ziyareti kritik, leviathan gazı ceyhan üstünden gibi mi gidecek avrupaya acaba ? azerilerin israill münasebeti de gayet iyi, avrpaya acil lazım bu gaz, en demokratik gaz israillilerin olan, ara yolu nerden kurucaz, east-med denen kepazelik masası dağılalı çok oldu.. türkiyede seçimler yapıldı vs big deal için şartlar olgunlaştı
Fışkırtıcı ekip dümene geçti yine
Yer İmleri