Doðrusu sahibi kimdir tanýmýyorum, sitesine baktým, Sani konukoðlu ismi çýktý, daha önce ismini hiç duymamýþtým, cahilliðime verin, bana daha çok soba markasý ismi gibi geliyor.Mi 9T cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Doðrusu sahibi kimdir tanýmýyorum, sitesine baktým, Sani konukoðlu ismi çýktý, daha önce ismini hiç duymamýþtým, cahilliðime verin, bana daha çok soba markasý ismi gibi geliyor.Mi 9T cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sanko saðlamdýr Gaziantep in en önde gelen ailesidir Konukoðlu
Son düzenleme : tidebringer; 01-09-2023 saat: 16:54.
XU030... haftalýk direnç 8547xx çalýþýyor
ama þort daha para vermez
ÝÞ,AK,QNB... herkes alýcý... var bi planlarý
hacimli barýn ortalamasý 886700... lönkçümü kazanacak þortçu mu ?
886425 lönk
Fýþkýrtýyorlar. Ben bile go go go tar tar tar demeye baþladým. Memed abi de arazi...
Müzmin bir secbul fanýyýz. Yerim, içerim, saplarým. Ey yatýrýmcý nâdâný terk etmeden yaraný arzulama...DM'den babam sen misin diye sormayýn lütfen. Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi içermez.
Iscdeki geri zekalýlarin robotu bozuldu sanýrsam.
ben biraz daha eski 8- 10 bandýnda çok alýp satmýþtým o zaman bana bilanço olarak çok ehven geliyordu 4 f/k falan diye baktýðýmý hatýrlýyorum, sonra 10-20 hareketini çekti, tabii beni üstünden attýktan sonra yaptý hareketi okullu, ama ordaki esas hikaye karadeniz gazý müjdeleriydi, nedense gaz buþduk deyince tuprs ve petkm kaldýrýyolardý, sonrasýnda nafta/etilen downtrend fiyatlandý durdu..
netenyahu ziyareti kritik, leviathan gazý ceyhan üstünden gibi mi gidecek avrupaya acaba ? azerilerin israill münasebeti de gayet iyi, avrpaya acil lazým bu gaz, en demokratik gaz israillilerin olan, ara yolu nerden kurucaz, east-med denen kepazelik masasý daðýlalý çok oldu.. türkiyede seçimler yapýldý vs big deal için þartlar olgunlaþtý
Fýþkýrtýcý ekip dümene geçti yine
Yer Ýmleri