Sayfa 72/268 İlkİlk ... 2262707172737482122172 ... SonSon
Arama sonucu : 2140 madde; 569 - 576 arası.

Konu: GLYHO- Global Yatırım Holding

1. Selamlar.. Bu forum sitesinde artık yazmak en son istediğim şey. Çünkü İnsanlar dürüst değil. Öyle yorumlar yapılıyor ki inanın bana aptal deseler daha iyi. İnsanların çok para kazanma uğruna da olsa girdikleri kılığa, büründükleri davranışlara üzülüyorum. Değmez.. bu şirkete yatırım yaptığım güne lanet ediyorum...Bunları bir yatırımcı olarak bize yaşatanlara beddua etmiyorum, Allaha havale ediyorum.
    Son olarak sayın airforce yanlış bilmiyorsam GLİ yatırım yapan birçok yatırımcı var Hatta bu forum sitesinde yazan arkadaşlarda GLYHO hisselerini satıp GLİ hissesi aldılar. Hatta sayın Emekli Kumandan yanlış hatırlamıyorsam GLİ yatırım yapmanın daha rantabil olduğundan bahsetmişti. Kısaca bu oyunu kuran yatırımcıların Glyho üzerinde oynadığı oyunu GLİ üzerinde de oynamadığını bilebilir miyiz. tabii ben bunları şirket tarafından bize açıklanan olumsuz bir gelişme olmadığına istinaden yazıyorum.
    Burada küçük yatırımcıların sorgulaması gereken şu? Bu olayın bu kadar acımasız ve sert oynanmasının nedeni ne? Neden bunlara maruz bırakılıyoruz. Ben şahsen bunu merak ediyorum.

Alıntı Originally Posted by gundem Yazıyı Oku
    Selamlar.. Bu forum sitesinde artık yazmak en son istediğim şey. Çünkü İnsanlar dürüst değil. Öyle yorumlar yapılıyor ki inanın bana aptal deseler daha iyi. İnsanların çok para kazanma uğruna da olsa girdikleri kılığa, büründükleri davranışlara üzülüyorum. Değmez.. bu şirkete yatırım yaptığım güne lanet ediyorum...Bunları bir yatırımcı olarak bize yaşatanlara beddua etmiyorum, Allaha havale ediyorum.
    Son olarak sayın airforce yanlış bilmiyorsam GLİ yatırım yapan birçok yatırımcı var Hatta bu forum sitesinde yazan arkadaşlarda GLYHO hisselerini satıp GLİ hissesi aldılar. Hatta sayın Emekli Kumandan yanlış hatırlamıyorsam GLİ yatırım yapmanın daha rantabil olduğundan bahsetmişti. Kısaca bu oyunu kuran yatırımcıların Glyho üzerinde oynadığı oyunu GLİ üzerinde de oynamadığını bilebilir miyiz. tabii ben bunları şirket tarafından bize açıklanan olumsuz bir gelişme olmadığına istinaden yazıyorum.
    Burada küçük yatırımcıların sorgulaması gereken şu? Bu olayın bu kadar acımasız ve sert oynanmasının nedeni ne? Neden bunlara maruz bırakılıyoruz. Ben şahsen bunu merak ediyorum.
    Sayın gündem konusu burası değil ama örneğin carrefour hissesi 30 dolardan düşmüş şuan 3,5 dolarlara ve onunda aynı nerdeyse 12 yıldır filan bu şekilde… yıllardır zarar açıklıyor pandemide perakendeler müthiş karlar açıklarken stokları şişirerek carrefour ise müthiş zararlar açıklıyor… şimdi diyeceksiniz ne alaka ama sabancıya baktığımızda yünsa , sasa ve sattığı firmalarda bu oyunu hep oynamış geçen yazmıştım ya yetmezmiş gibi derin hisse gibi gruplara bilerek tahtalar verilmiş , bunların istediği zamanalrda kaplar atılır o kadar hakimler düşünün…

neyse konuya dönersek, glyho da ki bahsedilen %5 varya işte bunun gibi bir kitledir bunlar çok acımasız oluyor son lota kadar sessizce dökmeden o hamleyi yeri gelir kap haberini yapmazlar… oyunun sonunu bunlar doymadan göremicez gibi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3. Sayın Sommers genelde yazılarıma sadece siz muhattap alıyorsunuz/oluyorsunuz. Bu bana değer verdiğiniz anlama geliyor en azından ben böyle anlıyorum. teşekkür ederim.%95, %5 sayın beşiktaşk2ın ileri sürdüğü bir tez. Gerçek olma ihtimali yüksekte olabilir. Ama ben %95 olayının sayın beşiktaşk'ın öne sürdüğü gibi kişi analamında değil de yatırımcı bazında olduğunu düşünüyorum. Çünkü bu oyun bu şekilde sürdüğü sürece hisse fiyatını düşük gören hisse alır ve hisse sayısına bakılmaksızın yatırımcı sayısı artar. Ben %95 olayının hisse bazında önemli olduğunu , asıl amacın bu orana sahip olmak olduğunu düşünüyorum. Bu da niçin önemli borsadan çıkmak için..
    Son olarak yaşadığımz süreç çok acı verici. Bazen düşünüyorum sayın KM neden bunları yapıyor yada bu olaylara neden müsaade ettiriyor diye. Bir de şunu düşünüyorum, şirketin bu geldiği noktada iyiyi bizimle paylaşmayan patron, şirketin daha iyi hallerini neden bizimle paylaşmak istesin ki. Yazdıklarımı lütfen sorgulamadan, akıl süzgecinizden geçirmeden yatırıma dönüştürmeyin. Saygılarımla...

Alıntı Originally Posted by gundem Yazıyı Oku
    Sayın Sommers genelde yazılarıma sadece siz muhattap alıyorsunuz/oluyorsunuz. Bu bana değer verdiğiniz anlama geliyor en azından ben böyle anlıyorum. teşekkür ederim.%95, %5 sayın beşiktaşk2ın ileri sürdüğü bir tez. Gerçek olma ihtimali yüksekte olabilir. Ama ben %95 olayının sayın beşiktaşk'ın öne sürdüğü gibi kişi analamında değil de yatırımcı bazında olduğunu düşünüyorum. Çünkü bu oyun bu şekilde sürdüğü sürece hisse fiyatını düşük gören hisse alır ve hisse sayısına bakılmaksızın yatırımcı sayısı artar. Ben %95 olayının hisse bazında önemli olduğunu , asıl amacın bu orana sahip olmak olduğunu düşünüyorum. Bu da niçin önemli borsadan çıkmak için..
    Son olarak yaşadığımz süreç çok acı verici. Bazen düşünüyorum sayın KM neden bunları yapıyor yada bu olaylara neden müsaade ettiriyor diye. Bir de şunu düşünüyorum, şirketin bu geldiği noktada iyiyi bizimle paylaşmayan patron, şirketin daha iyi hallerini neden bizimle paylaşmak istesin ki. Yazdıklarımı lütfen sorgulamadan, akıl süzgecinizden geçirmeden yatırıma dönüştürmeyin. Saygılarımla...
    Sayın gündem, tabiki değer veriyorum.. %95 de ki kastın borsadan çıkmak için olduğunu hiç tahmin etmemiştim… güzel düşünmüşsünüz sayın gündem.. bu konuyu bence en güzel sayın beşiktaş bizlere açıklar tabiki bilgisinin zekatını bizle paylaşırsa

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5. Olayları komplo teorisi haline getirmeyelim. . . . . . olay basit alttan al, yukardan sat. . . . . . . gunlerrrrrrr önce dedik 046 049 usd cent arası diye altı vermeyelim dedik. . . . . daha ne diyelim arkadas. . . . al sana fiyat oralarda. . . . yok söyle yok böyle. . . . .değil değil, değil. . . . . . olay basit kahramanımız yemek ısmarladığı kızdan o öpucuğu alacak. . . . bu kadar basit. . . . .

https://www.youtube.com/watch?v=lo3q...ZSuBfk&index=2

dinleyin acılırsınız
    Yazdıklarım deli saçmasıdır. Hiç bir anlamı yoktur. Yatırım ve bilgi tavsiyesi değildir. Sohbet muhabbet amaçlıdır

6.  Alıntı Originally Posted by beşiktAŞK Yazıyı Oku
    Olayları komplo teorisi haline getirmeyelim. . . . . . olay basit alttan al, yukardan sat. . . . . . . gunlerrrrrrr önce dedik 046 049 usd cent arası diye altı vermeyelim dedik. . . . . daha ne diyelim arkadas. . . . al sana fiyat oralarda. . . . yok söyle yok böyle. . . . .değil değil, değil. . . . . . olay basit kahramanımız yemek ısmarladığı kızdan o öpucuğu alacak. . . . bu kadar basit. . . . .

https://www.youtube.com/watch?v=lo3q...ZSuBfk&index=2

dinleyin acılırsınız
    Sayın besiktask oyun biçim gibi küçük yatırımcılar üzerine oynandığını bilmeyen kalmadı. Sayın besiktask lütfen bizi küçük ve aptal görmeyin. Lakin bu hissede algoritmik robotlar işlem yaptığı ortamda bizden aşağıdan al üstten sat düşüncesini yerleştirmenizi dürüstçe bulmuyorum ki bizi asagiladiginizi düşünüyorum. Kim olduğunuzu bilmiyorum. Belki tahtacisiniz, belki büyük bir portföye sahip bir yatırımcısınız. Kim olduğunuzu bilmekte istemiyorum. Hatirliyormusunuz( sizi rencide ettiğimizi düşünmeyin) şöyle demiştiniz. Birilerin kazanması için birilerinin kaybetmesi gerekir demiştiniz . Şu ana kadar siz kazandınız, biz kaybettik. Sanırım bu değişene kadar böyle devam edecek.

7.  Alıntı Originally Posted by gundem Yazıyı Oku
    Sayın besiktask oyun biçim gibi küçük yatırımcılar üzerine oynandığını bilmeyen kalmadı. Sayın besiktask lütfen bizi küçük ve aptal görmeyin. Lakin bu hissede algoritmik robotlar işlem yaptığı ortamda bizden aşağıdan al üstten sat düşüncesini yerleştirmenizi dürüstçe bulmuyorum ki bizi asagiladiginizi düşünüyorum. Kim olduğunuzu bilmiyorum. Belki tahtacisiniz, belki büyük bir portföye sahip bir yatırımcısınız. Kim olduğunuzu bilmekte istemiyorum. Hatirliyormusunuz( sizi rencide ettiğimizi düşünmeyin) şöyle demiştiniz. Birilerin kazanması için birilerinin kaybetmesi gerekir demiştiniz . Şu ana kadar siz kazandınız, biz kaybettik. Sanırım bu değişene kadar böyle devam edecek.
    Bide söyle dusun. . . . . . butun arabalar ustune geliyorsa belki sen yanlıs serittesin. . . . . . . olamazmı?

Ayrıca su an dustu dediğin kağıt 2 ay önce 8 tl idi. . . . .

Hem iş bilmeyeceksin, hem hesap bilmeyeceksin, hem önerilere acık olmayacaksın. . . . . . .Olmazzzzzzz arkadasım bu sekilde olmaz. . . . . . . yumurtaları koymusun dozerin altına hepsi kırıldı ac kaldım diyorsun. . . .. sen sepetleri ayırma sonra cık hakkımı helal etmiyorum. yok kandırıldım, yok mehmete guvenmiyorum ama şirkete guvenim sonsuz..... yahu ne diyeyim bilmiyorum ki sana. . . allah gönlune göre versin diyeceğim ama. . . . . . sen bu kadar beddua ederken dönup dolasıp seni vuruyor bu beddualar.. . . . .

saygılarımla

sen eniyisi bunu seyret. . . .

https://www.youtube.com/watch?v=Oxbt...z8GzU&index=23
    Yazdıklarım deli saçmasıdır. Hiç bir anlamı yoktur. Yatırım ve bilgi tavsiyesi değildir. Sohbet muhabbet amaçlıdır

8.  Alıntı Originally Posted by beşiktAŞK Yazıyı Oku
    Bide söyle dusun. . . . . . butun arabalar ustune geliyorsa belki sen yanlıs serittesin. . . . . . . olamazmı?

Ayrıca su an dustu dediğin kağıt 2 ay önce 8 tl idi. . . . .

Hem iş bilmeyeceksin, hem hesap bilmeyeceksin, hem önerilere acık olmayacaksın. . . . . . .Olmazzzzzzz arkadasım bu sekilde olmaz. . . . . . . yumurtaları koymusun dozerin altına hepsi kırıldı ac kaldım diyorsun. . . .. sen sepetleri ayırma sonra cık hakkımı helal etmiyorum. yok kandırıldım, yok mehmete guvenmiyorum ama şirkete guvenim sonsuz..... yahu ne diyeyim bilmiyorum ki sana. . . allah gönlune göre versin diyeceğim ama. . . . . . sen bu kadar beddua ederken dönup dolasıp seni vuruyor bu beddualar.. . . . .

saygılarımla
    Sayın besiktask ben beddua etmiyorum. Ben sadece Allah'a havale ediyorum. İyi akşamlar

Sayfa 72/268 İlkİlk ... 2262707172737482122172 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •