Sayfa 73/272 İlkİlk ... 2363717273747583123173 ... SonSon
Arama sonucu : 2174 madde; 577 - 584 arası.

Konu: GLYHO- Global Yatırım Holding

1. Sayın besiktask unutmadan, gerçi iyi akşamlar demiştim ya. İşte laz kafası biraz geç ve geriden... Bu hisse 2000 yıllarında o haliyle 5 doları görmüştü. Bunda hatırlatmak isterim.... Tekrar iyi akşamlar. Umarım bu sefer aklıma başka Bir şey gelmez. Ben yinede sizin kötü niyetli olduğunuza inanmıyorum. Hiç kimsenin de.......

2.  Alıntı Originally Posted by beşiktAŞK Yazıyı Oku
    Bide söyle dusun. . . . . . butun arabalar ustune geliyorsa belki sen yanlıs serittesin. . . . . . . olamazmı?

Ayrıca su an dustu dediğin kağıt 2 ay önce 8 tl idi. . . . .

Hem iş bilmeyeceksin, hem hesap bilmeyeceksin, hem önerilere acık olmayacaksın. . . . . . .Olmazzzzzzz arkadasım bu sekilde olmaz. . . . . . . yumurtaları koymusun dozerin altına hepsi kırıldı ac kaldım diyorsun. . . .. sen sepetleri ayırma sonra cık hakkımı helal etmiyorum. yok kandırıldım, yok mehmete guvenmiyorum ama şirkete guvenim sonsuz..... yahu ne diyeyim bilmiyorum ki sana. . . allah gönlune göre versin diyeceğim ama. . . . . . sen bu kadar beddua ederken dönup dolasıp seni vuruyor bu beddualar.. . . . .

saygılarımla

sen eniyisi bunu seyret. . . .

https://www.youtube.com/watch?v=Oxbt...z8GzU&index=23
    Reis işine nasıl geliyorsa öyle bakıyorsun. Endekse göre ve senin deyim ile dolar bazlı bakalım olaya. Endeks dolar bazlı nereye gelmiş bu dolar bazlı nereye gelmis

3.  Alıntı Originally Posted by gundem Yazıyı Oku
    Sayın besiktask unutmadan, gerçi iyi akşamlar demiştim ya. İşte laz kafası biraz geç ve geriden... Bu hisse 2000 yıllarında o haliyle 5 doları görmüştü. Bunda hatırlatmak isterim.... Tekrar iyi akşamlar. Umarım bu sefer aklıma başka Bir şey gelmez. Ben yinede sizin kötü niyetli olduğunuza inanmıyorum. Hiç kimsenin de.......
    Ben iyi niyetliyim ama sen iyi hesap yapamıyorsun.... Bir an dusunelim global 5 dolara gelsin. Olmazmı? Neden olmasın sidikli baydöner kaç tavan cekmiş buda ceksin. Ve sende 20 de satmadın 40 da hayır 80 de hayır 100 e hayır ulan 150 oldu sat gitsin dedin 6 dolar gibi bir şey.... Karda mı olacaksın? 200 de? 250 de? 300 de yok anam yok hep zarardasın niyemi? Altının ons 270 dolardı o zaman simdi 19xx dolarda yani gunku doların gercek alım gucune dönmesi için 7 kat daha artması lazım. Yaniiiiii o gun 5 dolara mal alanın maliyeti 35 dolar oda cokkkkk kabaca 900 1000 TL gibi bir sey. Kağıt kaç para 12 TL 10 kat artsa 120 20 kat artsa 240 40 kat artsa 480 80 kat artsa ehhh işte anca senin zarar cıkıyor. Fiyat oraya gelirmi?...... Yap Bi Laz hesabı görelim. Gelir diyen arkadasları piste bekliyorum.

Saygılarımla
    Yazdıklarım deli saçmasıdır. Hiç bir anlamı yoktur. Yatırım ve bilgi tavsiyesi değildir. Sohbet muhabbet amaçlıdır

4. Merhaba,

hani bir berber fıkrası vardır. Berber koltuğunda traş olan müşterisine sokaktaki çocuğu gösterir. Şu çocuk var ya der hiç para hesabı bilmiyor. Çocuğu çağırır ve bir eline 1 TL ve bir eline 5 TL koyar ve birini seç para da senin olsun der. Çocuk 1 TL yi seçer, alır ve gider.

İşi biten müşteri traşı bitip sokağa çıktığında yan sokakta aynı çocuğu oynarken görür, çağırıp neden 5 TL yi almadığını sorar.

Çocuk eğer 5 TL yi alırsam oyun biter, berber amca bir daha bana para vermez, oysa ben her çağırdığında 1 TL sini alıyorum der.

Bence birileri bu tahtada zamanı geldiğinde birkaç TL sini alıp gidiyor. Öbür türlü oyun bitecek.
    Ben hikaye anlatıyorum, benim hayal ürünümdür. Yatırım tavsiyesi değildir.

5. Sayın besiktask şimdi maça gidiyorum. Saat 12 olmadı belki bana inanmsyacaksin.da..))) Benim hayaller sizin dediğiniz. Fiyatlar değil. Daha mütevazi.. Ama hisse fiyatı ne olur yada olmaz konusunda sayın KM istemeyince hisse fiyatı nasıl bir şey ifade etmiyorsa, sayın KM isteyincede AAA.... hisse bu fiyatlara nasıl geldi diyebiliriz..Yani ucu açık bir fiyatlama söz konusu olabilir. Yahu sayın besiktask, sizin tabirinizle köyümde bir ev bir araba, ve çocuğu ünv. Okuyabilecek bir para.. Allah daha fazlasını size ve diğer arkadaşlara versin.
    Ama sayın KM helallik yok...

6. 2000 yılını baz alarak..
    Fiyatı olağanüstü ucuz bulup bekliyorduk
    Portfoyun yuzde 20 siyle..
    Üstadın altın bazlı hesabını görünce gözlerimiz faltaşı gibi açıldı sabahın köründe.
    Laz da değiliz ama piste geldik bile üstad.
    Gelir mi gelir demiyoruz ama altın bazlı en
    deks hesabını severiz.
    2000 de 4 kilo
    Yıllarca 1 kg 2 kg git gel.
    Son yıllarda altının fazla yükselmesiyle yarım kg nın altında gezen endeks..
    Ve gelinen nokta da yarım kg optimum alım noktasındaki endeks.

Endeks 4 kg altın olması imkansız ama. Sizin bu glyhodaki 1000 lira hedefimizin de imkansız olduğunu görüyor ve düşecek enflssyonu da hesaba katarak..
    2026 vade 100 liraya getirsin MK ve BB. Onlardan razı olacağız. Söz. Pistteyiz.

7.  Alıntı Originally Posted by zigana Yazıyı Oku
    Reis işine nasıl geliyorsa öyle bakıyorsun. Endekse göre ve senin deyim ile dolar bazlı bakalım olaya. Endeks dolar bazlı nereye gelmiş bu dolar bazlı nereye gelmis
    sevgili zigana,

Benim o işler için sigortam var. . . . . . .yıllar insana cok sey öğretiyor. . . . .vadeli piyasadan dolar alırsın. . . . . . olur biter. . . . . tabi bu dediklerim hep belli bir portföyun ustundeysen olur. onu kabul ediyorum ama sonucta piyasanın kendine has korunma yollarıda yok değil yani . . . . . . . .heeee sn gundem gibi de yapmamak lazım. . . . oda ayrı hikaye ama sunuda unutmamak lazım. . . . . insanlar su gectiğimiz 2 3 yıllık surede ciddi yaralar aldı. . . . kazandım diyenler bile coğunlukla kaybetti. . . . .. bakmayın siz 3 5 enerji şirketinin gazlayıp gittiğine kac kişi onu dipten aldıda hala ustunde yatıyor? daha bir kaç hafta önce kıymetli bir dostum telefon actı borusan al dedi. . . .sözune itimat ederim bir tek lafıyla 305 den aldım 337 den sattım. o gun bugun tavan cekiyor fiyat mı? fiyat 836 . . . . . 3 e katladı nerdeyse ve ben aldığım kağıdı bıraktım gitti. sözun özu su her sey NASİPPPPPPPPP. kafaya fazla takmayın
    Yazdıklarım deli saçmasıdır. Hiç bir anlamı yoktur. Yatırım ve bilgi tavsiyesi değildir. Sohbet muhabbet amaçlıdır

8.  Alıntı Originally Posted by balık Yazıyı Oku
    Merhaba,

hani bir berber fıkrası vardır. Berber koltuğunda traş olan müşterisine sokaktaki çocuğu gösterir. Şu çocuk var ya der hiç para hesabı bilmiyor. Çocuğu çağırır ve bir eline 1 TL ve bir eline 5 TL koyar ve birini seç para da senin olsun der. Çocuk 1 TL yi seçer, alır ve gider.

İşi biten müşteri traşı bitip sokağa çıktığında yan sokakta aynı çocuğu oynarken görür, çağırıp neden 5 TL yi almadığını sorar.

Çocuk eğer 5 TL yi alırsam oyun biter, berber amca bir daha bana para vermez, oysa ben her çağırdığında 1 TL sini alıyorum der.

Bence birileri bu tahtada zamanı geldiğinde birkaç TL sini alıp gidiyor. Öbür türlü oyun bitecek.
    Bide kaynanasıyla iddia ya giren damat hikayesi var. . . . . . . hani hep kayn*****n kazandığı meshur hikaye. . . . . . . .ordan alınacak derste kasa hep kazanır. . . . . . . .

Sayfa 73/272 İlkİlk ... 2363717273747583123173 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •