Sayfa 984/1002 İlkİlk ... 484884934974982983984985986994 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 7,865 - 7,872 arası.

Konu: Yatırım Fonları X

1.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Satışta T+2 nin 2.gunu hiç bir yerde değerlenmiyor boşta duruyor, yani hiç getirisi olmuyor değil mi?
    14.30 civarı hesaba para geldiğinden PPF alınabilir.

Alıntı Originally Posted by sturk16 Yazıyı Oku
    14.30 civarı hesaba para geldiğinden PPF alınabilir.
    çoğu 13.30 a kadar alınabiliyor

3.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    çoğu 13.30 a kadar alınabiliyor
    evet. ben kendi bankanızdan olanından demek istemiştim. Günlük repo yada günlük valorlu kısa vadeli borçlanma fonu varsa bankanızdan diğer seçenek.

Daha doğrusu benim demek istediğim mesela bugün satsan yarınki fiyattann Perşembe donucek para yani carsambayi boş geçecek.

5.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Daha doğrusu benim demek istediğim mesela bugün satsan yarınki fiyattann Perşembe donucek para yani carsambayi boş geçecek.
    evet haklısınız. o yüzden satış valorü t+2,t+3 fonlar 1-2 gün kayıplı. Alıp satarken dikkat etmek lazım. örnek RIK. t+3. dün satış verdim perşembe öğleden sonra hesaba geçecek daha da almam.

6. Hesaptaki fon fiyatı ile Tefas fiyatı farklı olan var mı arkadaşlar. IJC IPV ve YAY güncel fiyatları işlememiş. İş portföy kendi siteside tefastan farklı gösteriyor ama tarihi de güncel 5 Eylül.

7. Arkadaşlar özel sektör tahvillerinin yoğunlukta olduğu yatırım fonu var mı, varsa kodu nedir? Ayrıca en yüksek getirisi olan ppf hangisi?

Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
    Yazılarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...

8.  Alıntı Originally Posted by Lemon Yazıyı Oku
    Hesaptaki fon fiyatı ile Tefas fiyatı farklı olan var mı arkadaşlar. IJC IPV ve YAY güncel fiyatları işlememiş. İş portföy kendi siteside tefastan farklı gösteriyor ama tarihi de güncel 5 Eylül.
    Aracı kurumda portföyümde görünen fiyat ile tefaş fiyatı farklı(IPV için)
    Aracı kurumda dünki fiyat görünüyor

Edit: TMG'de de aynı durum

Sayfa 984/1002 İlkİlk ... 484884934974982983984985986994 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •