Sayfa 167/1001 İlkİlk ... 67117157165166167168169177217267667 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 1,329 - 1,336 arası.

Konu: Viop LIV

1. Halka arzda bedava para var. Bunu gorup gelen yatirimcinin en az %25 i borsada bedava para dagitiliyormus dusuncesine girip daha buyuk paralar sokuyordur iceriye. Gelip Bist50 alsalar problem yok, ne kadar problemli hisse varsa hepsini almis bir yakinim. Tepeden Avhol Borusan vs.hepsinin son sahibi olmus. Halka arzlardan 5-10 kazanip diger yerlerde bunun 10 kati carpilanlar var.

2.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Halka arzda bedava para var. Bunu gorup gelen yatirimcinin en az %25 i borsada bedava para dagitiliyormus dusuncesine girip daha buyuk paralar sokuyordur iceriye. Gelip Bist50 alsalar problem yok, ne kadar problemli hisse varsa hepsini almis bir yakinim. Tepeden Avhol Borusan vs.hepsinin son sahibi olmus. Halka arzlardan 5-10 kazanip diger yerlerde bunun 10 kati carpilanlar var.
    Z kuşağının henüz sadece %1 i içerde
    daha Y, X ve TETA kuşağı var
    10m bekliyorum 2 ay içinde bu rakamı
    en geç 1 Aralık

3. Bende onu anlatmaya çalıştım. Benim para kazanmam değil. Sorun biri bunlara bir şey demeli ki bunlar derneğini kullanmıyor. Yav bir hisse günde 50 kez aynı alınır satılır mı. Bundan sonra bankacı da öyle demişse. Mesela izenr halka açıklık %20 bu şirkete para lazım faizler %50 kardeşim sen de hisse sat halka açıklık oranını yükselt. Al sana bedava kredi. Beş sene düdük bunlarda bunların kuralına göre oturup kalkavan. Daha müziğin bitmesine 4 sene var. Arabanın hızı ve fren mesafesini önceden hesaplayın. Yalnız arabayı başkası kullanıyor

4.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Halka arzda bedava para var. Bunu gorup gelen yatirimcinin en az %25 i borsada bedava para dagitiliyormus dusuncesine girip daha buyuk paralar sokuyordur iceriye. Gelip Bist50 alsalar problem yok, ne kadar problemli hisse varsa hepsini almis bir yakinim. Tepeden Avhol Borusan vs.hepsinin son sahibi olmus. Halka arzlardan 5-10 kazanip diger yerlerde bunun 10 kati carpilanlar var.
    Ben borsadan pek anlamam zaten beğendim iki üç hisse var bana hisse soruyor. Ne alalım diye. Bende şu örneği verdim. Pazardan en iyi domates 20 TL iken 100-200 TL ye domates alır mısın dedim. Hayır dedi. Borsada da aynı dedim bir çok hisse domatesin 100-200 TL gibi fiyatı ile alınıp satılıyor dedim.

5. Şuan emlakçıların ve galericilerin işi iyi değil doğru dürüst satış yokmuş yakında borsaya bunlar gelirse bir tur daha yükselir borsa.

6. El turco kardeş beni yanlış anlamış benim anlatmak istediğim ben bu kadar az parayla bu kadar hacim yapabiliyorsam ve aynı kağıdı 50 kez alıp satabiliyorsam birileri bunlara yol vermiş demek istedim. Çünkü daha önceleri geçen sene bunu yapamıyordum robot peşime takılıyor trafik polisi gibi cezasını kesiyordu. Şimdi anlam veremediğim bir durum var. Ben yinede tedirginim güvenmiyorum piyasaya

son 3 haftadır işlem hacmi felaket arttı viopta.

dikat eden varmı bilmem

yarın tahminimce trilc hariç tüm hisseleri vereceğim.

% 6 küsür mal kalmıştı elimde.

Sayfa 167/1001 İlkİlk ... 67117157165166167168169177217267667 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •