Sayfa 170/1001 İlkİlk ... 70120160168169170171172180220270670 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 1,353 - 1,360 arası.

Konu: Viop LIV

1. Gitmeyenler toplanıyor, gidenler ise dağıtılmak üzre gidiyor diye anlıyorum.

Toplayan grup uygun haber vs bekliyor.

Akıılı adamlarda az para oluyor, genelde aklın yolu bir oluyor ve oradan çok sayıda akıllı kişi para kazanmaya çalışıyor.

Öte yandan her cahilin kendi anlayışı var, birinden biri bir yol tutturuyor ve çok para kazanıyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2. Dövizin ve faizin yüksek veya düşük olması çok geniş kesimleri etikiliyor, oralarda trade etmek daha sağlıklı.

Hissede fiyatın düşük veya yüksek olmasından daha sınırlı kişi etkileniyor, yüksek ilen düşüşe oynamak veya düşükken yükselişe oynamak avcıya av olunmasına neden oluyor. O yüzden çok dikkatli oynamak lazım.

Uzun vade ise biraz daha farklı daha doğrusu uzun vadede dengeler kendini bir şekilde bulur prensibi çalışıyor.

Borsaya heyecan gelmesi için halka açık kısıma yönetim kurulunda bir üyelik verilmeli. O zaman halka açık kısım için mücadeleler olur.

3. Abi diger hisseler %40 veriyor iken Isc de %50 imkani olduda butun arbitrajcilar yuklendimi acaba diye sordum cunku anormal bir sekilde diger short var diger hisse vadelilerde bu durum yok
    dedigim gibi gubrede bu sekilde pasta cogu zaman oluyor cunku gubr diger hisselere gore %3 4 fazla arbitraj imkani sunuyor cogu zaman

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Bence az para olunca vadelide en iyi gayret esasına göre tazyik yapıyorlar.

Bu arada sohbetten bir bilgi ULKER'de de cemoka varmış düşük maliyet ile girmiş. Oradan para kazanır ise EKGYO ve PETKM'de hamle yapabilir bence.

Olağanüstü bir durum olmadıkça malı yerliye boca etmeyecekler diye anladım, oyuncular yabancı bekliyor bence.
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

4.  Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    Abi diger hisseler %40 veriyor iken Isc de %50 imkani olduda butun arbitrajcilar yuklendimi acaba diye sordum cunku anormal bir sekilde diger short var diger hisse vadelilerde bu durum yok
    dedigim gibi gubrede bu sekilde pasta cogu zaman oluyor cunku gubr diger hisselere gore %3 4 fazla arbitraj imkani sunuyor cogu zaman
    Bence fazla faiz veriliyor ise oraya arbitrajcı çekmek istiyorlardır. Çok nadiren short olanlar panik kapamasında faizler artabiliyor.

Arbitrajcı var ise vade sonuna kadar faiz artarak devam etmeli, tabi kendi yönettikleri fonları oraya yönlendiriyor da olabilirler.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
    an itibarıyla S&P ve Fitch, Türkiye’ye yatırım yapılabilir seviyesinin 5 kademe, Moody’s ise 6 kademe altında not ile değerlendiriyor.

Türkiye hala yatırım yapılamaz seviyede

yarın için beklenti yaratılan Fithc (namı diğer *** )
    ne idüğü belirsiz ovp nin etkilerini izlemeden uygulama aşamasını görmeden ne yapacak
    fazla bekletinin anlamı yok ..negatiften durağana çeker en fazla

İngiltere'de belediyeler iflas etmeye başlamış....
    https://tr.euronews.com/2023/09/06/i...ler-durduruldu

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    1917 olmuşuzya la.. tam 200 gho

şimdiki durum şu :

1914,2 test ettikten sonra 1922,13 üstüne atmaya çalışacaktır
    günaydın esnaf

günlük yüksek... 1920,72

Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    an itibarıyla S&P ve Fitch, Türkiye’ye yatırım yapılabilir seviyesinin 5 kademe, Moody’s ise 6 kademe altında not ile değerlendiriyor.

Türkiye hala yatırım yapılamaz seviyede

yarın için beklenti yaratılan Fithc (namı diğer *** )
    ne idüğü belirsiz ovp nin etkilerini izlemeden uygulama aşamasını görmeden ne yapacak
    fazla bekletinin anlamı yok ..negatiften durağana çeker en fazla

fark etmez

PALA endeksi yukarı almayı kafaya koydu ise 1 kademeyide kullanır

Sayfa 170/1001 İlkİlk ... 70120160168169170171172180220270670 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •